FirestarteR93 Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Едва ли някой ше се занимава да ти чете номера 1
Zdobywca Zdobyczy. Posted December 26, 2015 Posted December 26, 2015 Zdraveite vsichke shofori.Moeto ime е Robert.Az sim ot polsha , no moj tatko idva s bylgaria ( от пазарджик) grad.Az igraia v ets2 na multiplayer ofitsalno dve godini plyus sim na virtualna speditsia/kompanyia.Az sim na osemnaiset godini i iskam pouchit pomalko na bylgarski ezik .Malko gavariat po BG , znam perfektno cirilica.Niakoi iska pyt v ets , govorja na ts3 sled angilski , bylgarski , nemski .. Li si pokana / ot men . 1 ETS2, ATS, MUSIC RACER.
DjaniInGame Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Здравейте! Тази вечер в еу2 ще има конвой организиран от мен. Тръгване от Мюнхен от паркинга до Вроцлав. 17:10 тръгваме
FirestarteR93 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Гледам, че вече е последния ден от тази година, така че Честита и успешна 2016-та 3
StreamBG Posted December 31, 2015 Posted December 31, 2015 Честита Нова Година и от мен . Гледам , че ставаме все повече и повече xstreambg.net
Rumen92 Posted February 10, 2016 Posted February 10, 2016 Привет и от мен Преди време имаше български форум за виртуалните симулатори ETS, Haulin, Across America и останалите от поредицата 18 WoS но вече не го намирам, въобще няма подобен форум или аз поне не намирам. Мисълта ми е...няма ли да е хубаво и удобно да си направим един такъв форум?
rado84 Posted March 11, 2016 Posted March 11, 2016 On 10.02.2016 г. at 0:00 AM, matt_bg said: Привет и от мен Преди време имаше български форум за виртуалните симулатори ETS, Haulin, Across America и останалите от поредицата 18 WoS но вече не го намирам, въобще няма подобен форум или аз поне не намирам. Мисълта ми е...няма ли да е хубаво и удобно да си направим един такъв форум? Имаше едно време, но явно е умрял. До няколко дни ще имаме такъв форум. Когато е готов, ще ви дам линка. Core i7-4770, GTX 1050 Ti 4GB, Corsair 32GB RAM, Arch Linux Cinnamon, Firefox x64
YotOver Posted May 5, 2016 Posted May 5, 2016 Тази тема, май е замряла, като гледам? :Д Има ли нова, или какво? :Д SCANIA POWER! <3
DjaniInGame Posted May 20, 2016 Posted May 20, 2016 Не, няма нищо ново какво може да има Да ви се похваля само бяха ме баннали за 1 месец, но ме ънбаннаха защото пуснах апел - причината беше безполезен трафик по EuroPort-а до Ротердам Да сме живи и здрави.. Важно е, че вече карам отново
gazara887 Posted June 26, 2016 Posted June 26, 2016 15 дена бан заради ник браво на аутист http://truckersmp.com/en_US/user/275979 и все още няма отговор след APEAL И как може някои които е бил баннат да има администраторски права нали админите трябва да са за пример
bo0bi1 Posted July 19, 2016 Posted July 19, 2016 On 20.05.2016 г. at 10:56 PM, DjaniInGame said: Не, няма нищо ново какво може да има Да ви се похваля само бяха ме баннали за 1 месец, но ме ънбаннаха защото пуснах апел - причината беше безполезен трафик по EuroPort-а до Ротердам Да сме живи и здрави.. Важно е, че вече карам отново И карай умно 1
Blackeh Posted July 28, 2016 Posted July 28, 2016 On 26.06.2016 г. at 10:16 AM, gazara887 said: 15 дена бан заради ник браво на аутист http://truckersmp.com/en_US/user/275979 и все още няма отговор след APEAL И как може някои които е бил баннат да има администраторски права нали админите трябва да са за пример Банът, който има, е тестов.. Така за протокола да ти кажа 1
FirestarteR93 Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 ^ + правилата не съм ги превеждал само за себе си 1
Blackeh Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Аз и всички момчета от фирмата ми (повечето са българи) оценяваме труда, който полагаш, за да развиеш българската общност в играта Жалко, че не всички ползват форумите (да не кажа почти никой от българската общност). 1
FirestarteR93 Posted August 3, 2016 Posted August 3, 2016 Проблема не е в това, че не посещават форума - просто понякога правят такива глупости без да се замислят, че не знаеш дали да се смееш или да плачеш
ZanSumm Posted August 9, 2016 Posted August 9, 2016 Ако някой иска да караме заедно и да си говорим докато играем, да бе добави в скайп devzansumm Сам ми е скучно да карам..
FirestarteR93 Posted September 13, 2016 Posted September 13, 2016 между другото, Някои от правилата бяха променени Ето и промените Spoiler Име (Username/Tag) Обновено (Използване на имена съдържащи обиди, расизъм, умишлено копиращи имена на администратори, законоприлагащи органи, насотящи или бивши политици и т.н. Забранено е добавянето на "Forum Mod", "TS3 Admin", "Admin", "Police", "Security" или подобни, предполагащи, че сте част от администрацията на TruckersMP ) Неуместни табели (Inappropriate License/Interior Plates) ново (Използване на табели съдържащи обиди, нецензурно съдържание и др.) Състезания (Racing) Обновено (не важи за пистата в DLC Аризона) Рискови изпреварвания (Inappropriate Overtaking) Обновено (Изпреварвания на места с интензивен трафик като Eurpoort, места без видимост (завои, хълмове и т.н.)) Обиди (Profanity/Insulting users/Insulting Administrators) Обновено (обиди, дискриминация на расова или религиозна основа, обиди към администрацията или играчите в играта, Facebook, Teamspeak, Youtube и др.) Спамене на чата - (Chat Spamming) ново (Злоупотребяване на чата с цел спамене на едно и също съобщение във зона с интензивен трафик. Не важи за пилотиране(насочване) на конвой) Спамене на оплаквания (Report Spamming) ново Каране без светлини през нощта (Driving without lights) Обновено Не е позволено карането без светлини - Светлините Ви трябва да са включени от 19:00 (7PM) до 07:00 (7AM) Тормоз (Bullying/Harassment) Обновено (Всякакъв вид тормозене вкл. заплахи, обиди и т.н.) Безразсъдно шофиране (Reckless driving) ново (Опасно шофиране вкл. каране на заден, каране в насрещното, отнемане на предимство, игнориране на останалите играчи, неспазване на правилата и т.н.)
(BG Travel) Bobby Posted October 14, 2016 Posted October 14, 2016 Здравейте, аз съм нов, днес си купих играта и започвам да цъкам мулти. Ако искате да ми покажете някакви тънкости или съвети, моля пишете ми в скайп: bobi_864, Steam: NOVAKA.
Tosh8 Posted November 1, 2016 Posted November 1, 2016 Здравейте и от мен! Май не сме много активни тука, но и аз от скоро си купих играта (оригиналната) иначе преди това си я играх пиратска. Вече за 2 дена някъде от както я играя на няколко пъти засякох Българи в играта, но викам да потърся хора във форума. Или ако има някакви групи (активни) във facebook ? Ще ми е интересно дали има някакви групи/отбори и да караме заедно.
(BG Travel) Bobby Posted November 10, 2016 Posted November 10, 2016 Оставил съм си координати, ако искаш ме намери и мога да ти обясня до къде я докарах аз и да прецениш. Има доста напредък и хубави неща.
[VIVA] [BG] Vinnie P.B. Posted November 13, 2016 Posted November 13, 2016 (edited) Има ли организиран БГ тийм/екип/крю/втс или подобно където се събират Българи и карат разумно и по правилата, без глупости и изгъзици? Без цигании, простотии, псувни и хамалски изпълнения. Свестни момчета/момичета които обичат да карат спокойно и приветливо? Edited November 13, 2016 by Vynzen Support, Help, Run and Shout with NATURE and ANIMALS KINGDOM!
(BG Travel) Bobby Posted November 27, 2016 Posted November 27, 2016 Ами както казах по нагоре има фирми в който можеш да влезнеш и да караш за тях. Аз съм в такава фирма, само че, някой от фирмите искат изисквания, като например километри. Ако си научил нещо ново относно темата, моля сподели.
Recommended Posts