Jump to content

Samito_BG

Translator
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1213 National Driver

About Samito_BG

 • Rank
  6t Yacht
 • Birthday May 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bulgaria
 • Interests
  Gaming, Trucks, Cars, TruckersMP
 • Preferred Trucks
  DAF
  MAN
  Mercedes
  Renault
  Scania
  Volvo
 • American Garage Location
  Nevada: Jackpot
 • EU Garage Location
  France: Paris
 • Known languages
  English, Bulgarian

Recent Profile Visitors

19964 profile views
 1. ⛽ Time to refuel the Volkswagen.. ⛽

  😴 Good Night TruckersMP 😴

   

  vcKVoqS.jpg

   

  IsdR7AH.jpg

   

  Z5mY8nj.jpg

 2. Happy Birthday, Electro have a nice and happy day !  🎂

 3. Congratulations Aestrial ! :D

  1. Aestrial

   Aestrial

   Thanks. Much appreciated.

 4. Happy Birthday Positivetrucking168, have a nice day ! 🎂

 5. 😎 The convoy was really awesome, thank you all for coming 😁

  🚓 (Special thanks to: @InvisibleRaptor, @Spat91, @EPS!LON🚓

   

  shQaZId.jpg

   

  K2aD7Kr.jpg

   

  K8UTOoO.jpg

                                                                                                                                                                                                   @TFM DJ ccowie, @Ninjawolf233, @xXMasterProxXx

 6. Използване на активите на нашата марка Ние смe много горди с логото си и изискваме да следвате тези указания, за да гарантирате, че винаги изглежда най-добре. Нашето лого Бяла версия Цветна версия Нашето малко лого (значка) Пространство и размер Когато използвате логото с други графични елементи, не забравяйте да му дадете място за дишане. Празното пространство около логото трябва да бъде най-малко 150% от ширината на логото. Логото и значката трябва да бъдат поставени на разстояние най-малко 15px от всяка граница. Цветове: Логото на TruckersMP винаги е цветно или бяло. Тя трябва да е четлива и да поддържа целостта на формата си. Когато поставяте логото върху изображение, винаги използвайте версията на бялото лого. За изображения със светъл фон предлагаме да приложите 10-20% черен нюанс върху цялото изображение, за да запазите четливостта на бялото лого. Червено: #B9205 Черно: #040608 Бяло: #FEFEFE Злоупотреба с активите на нашата марка Недей: Изрязване или изрязване Прилагане на контури Добавете специални ефекти Добавяне на градиенти Запълнете с множество цветове, шаблони или изображения Наклонете, завъртете или разтегнете Промяна на ориентацията Добавяне на елементи Умножаване Съдържа се във форма Използвайте нашето старо лого Без сдвояване на марката без разрешение Опровержение Използвайки търговските марки TruckersMP в настоящите указания за марка, вие се съгласявате да следвате тези указания за търговски марки на TruckersMP ( „Насоки“), както и нашите Общи условия и всички други правила и правила на TruckersMP. TruckersMP си запазва правото да отменя, променя или променя тази политика по всяко време по свое усмотрение без предупреждение. Тези указания се отнасят до използването на търговските марки TruckersMP. Можете да използвате търговските марки TruckersMP единствено за целите, изрично разрешени от TruckersMP. По всяко време се изисква стриктно спазване на настоящите указания и всяко използване на търговските марки TruckersMP в нарушение на настоящите указания автоматично прекратява всеки лиценз, свързан с използването на търговските марки TruckersMP. TruckersMP си запазва правата, упражняващи се по собствено усмотрение, да променя настоящите Насоки и / или търговските марки TruckersMP по всяко време и да предприема подходящи действия срещу всяко неразрешено или несъответстващо използване на търговските марки TruckersMP. Ако имате някакви въпроси относно тези указания, моля, свържете се с обратната връзка на адрес https://truckersmp.com/feedback.
 7. Уважаеми шофьори, Поради огромното натоварване на входящи имейли във обратната връзка, решихме да променим начина, по който се справяме с тях. Ние се отдалечаваме от електронно базирана система и преминаваме към система, базирана на билети/тикети, свързана с доклади и обжалвания. Тази нова система https://truckersmp.com/feedback ще бъде по-ефективна и ни позволява да се справим с вашите заявки много по-бързо, предлагайки ви по-добра услуга. Има някои неща, които трябва да имате предвид, когато използвате системата за обратна връзка: Мениджърите на TruckersMP, т.е. горен персонал, са тези, които се занимават с билети за обратна връзка; Системата не е свикнала да се оплаквате от забрани/банове. Предполага се, че смятате, че има грешка, която не е разгледана във вашата жалба или от модератора на играта; Ако съобщението ви е за забрана, уверете се, че сте създали първо обжалване на забрана и че Модераторът на Играта го е прегледал. Освен това, уверете се, че имате поне 3 дни за отговор (https://truckersmp.com/appeals/); Ако искате да подадете сигнал за играч, моля използвайте системата за доклади, която е предоставена тук; Конструктивна обратна връзка, предложения, запитвания или оплаквания са добре дошли; Моля, бъдете търпеливи, тъй като понякога ще получите голямо количество случаи за обратна връзка; Английският е предпочитаният език, тъй като означава, че можем да работим по вашия случай незабавно. Писането на други езици непременно ще доведе до забавяне в отговора поради нужда от преводи. Можете да използвате системата за обратна връзка, ако това се отнася за вас: Искате да предоставите отзиви за членовете на екипа на TruckersMP; Искате да давате обратна връзка, да се оплаквате или да обсъждате наказания; Искате да предоставите обратна връзка или да зададете въпроси, които не се вписват в нито една категория на форума; Имате заявка, която съдържа лична и / или лична информация, която не желаете да бъде публично достъпна; Други искания, насочени към горен персонал. Полезни връзки: Доклади за грешки Предложения Помощ раздел Поддържа Важни бележки: Много е важно да свържете всичко необходимо, за да разгледате вашия случай, напр. Ако не добавите това към съобщението си, трябва да го поискаме и това ще увеличи времето за преглед на вашия случай. Моля, изпратете заявките си, като създадете нов билет/тикет за обратна връзка на https://truckersmp.com/feedback и ние ще разгледаме въпроса ви възможно най-скоро. Отбор, Управление на проекти.
 8. Наказателна система за нашата гилдия на дискорда. Как се издават наказания от екипа за модериране на дискорда в нашата гилдия? Това е въпрос, който ни е задаван много пъти в миналото. Всъщност нашата система е почти същата като тази, която в момента се прилага за нашия игрален аспект на модела TruckersMP от Модераторите на игри. Единствената промяна е, че всяко издадено предупреждение, кик или забрана няма да изтече, както правят по време на игра след една година. Наказателната система е следната: 1-во престъпление: Ще бъдете устно предупредени (със съобщение) от модератор на дискорда или директно предупреждение чрез бота, който използваме, Dyno. 2-ро престъпление: В този момент вече сте били предупредени веднъж, сега ще получите друго предупреждение чрез съобщение. 3-то престъпление: Същото като по-горе, ще получите предупреждение и това е последното ви преди предприемане на действия, ако продължите да нарушавате нашите правила. 4-то престъпление: Ще ви изритат/кикнат от нашата гилдия. Можете да се присъедините обратно, но ще трябва да сте сигурни, че вашите акаунти все още са свързани, за да имате достъп до целия сървър, в противен случай ще бъдете ограничени само до чата с гостите. 5-то престъпление: Ако продължите да нарушавате правилата ни след кикването, ще бъдете забранени/баннати за 7 дни. 6-то престъпление: В този момент ще бъдете забранени/баннати за постоянно от нашата гилдия. Имайте предвид, че за всяко издадено предупреждение, кик или забрана, освен ако не е грешка и че не сте направили нищо против нашите правила, ще трябва да се свържете с управлението на общността за модериране чрез системата за обратна връзка, за да обжалвате вашата забрана. Ако доказателствата срещу вас са валидни, вашата забрана най-вероятно няма да бъде отменена. Също така имайте предвид, че в зависимост от тежестта на вашите действия, кик или временна / постоянна забрана може да бъде издадена без никакво предупреждение. Ако имате някакви предложения относно нашата система или за самата гилдия на Discord, не се колебайте да използвате канала за #discord-предложения, наличен в категорията „Поддръжка“ на нашия сървър.
 9. 🚨 The police told me to go and see what was going on here... 🚨

  😴 Good Night Truckers 😴

   

  OeRPmIs.jpg

   

  A9UP2um.jpg

   

  7G4naRS.jpg

   

  1. Show previous comments  3 more
  2. Martin.

   Martin.

   Родната милиция ни пази... :kappa:

  3. courtz49

   courtz49

   Loving the photos 

  4. VesoBG44

   VesoBG44

   Голяма кола ейй 

    

 10. Уважаеми потребители на форума, Като част от установен набор от правила е важно да споделим знанията за това как функционира нашата система за наказания и какво е в сила, когато членовете нарушават правилата. По-долу ще намерите списък с нарушенията и какво се случва, когато стигнете до всеки етап: Първо нарушение: Лично съобщение на форума - На този етап модераторът на общността ще ви съобщи, че сте нарушили едно или повече от нашите правила, които са изброени в нашия набор от правила, какви правила сте нарушили, както и предоставя доказателства за че. Можете да отговорите на модератора, ако не разбирате, искате да се извините или просто искате да знаете повече. Второ нарушение: Лично съобщение на форума - Модераторът на общността ще ви изпрати отново като последно напомняне, за да ви уведоми, че сте нарушили едно или повече от нашите правила, които са изброени в нашия набор от правила, какви правила сте нарушили, както и предоставяне на доказателства за това. Можете да отговорите на модератора, ако не разбирате, искате да се извините или просто искате да знаете повече. Трето нарушение: Официално устно предупреждение - На този етап вече сте ви напомнили за правилата и за съжаление не ви подтикна да започнете да ги спазвате, така че официално предупреждение без никаква тежест ще бъде издадено във вашата история на форума. Четвърто престъпление: Предупредителен пункт във вашата история; Пето нарушение: Предупредителен пункт със 7 дни *модериране на съдържанието. Шесто престъпление: Предупредителен пункт с ограничение от 14 дни **за публикуване; Окончателно / Седмо нарушение: Предупредителен пункт с постоянно ограничение за публикуване от нашия Форум. В зависимост от това какво е било престъплението, съдържанието ви може да бъде скрито във форума. Това важи за всички престъпления, които извършвате, било то първо или последно. Бихме искали също така да ви напомним, че има определени секции от форумите, където сме деактивирали броя на съдържанието, когато публикувате теми, отговори или нещо свързано, включително оф-тематичните дискусии и подформите за игри. Тази мярка е въведена, за да се избегне спама и фермата от точки. В други области той е активиран нормално Имайте предвид следното: Мениджърите на модерацията на общността си запазват правото по всяко време да позволят на модераторите да пропуснат наказателна процедура, ако сметнат за необходимо. *Модериране на съдържанието е, когато съдържанието, което публикувате, е поставено за преглед от модератор, това ограничение продължава 7 дни. ** Ограничение от публикуване е, когато нямате право да публикувате никакво съдържание в продължение на 14 дни / постоянно.
 11. Това е кратко ръководство, което ще ви покаже всички решения, за да оправите икономиката си и да получите нови работни места: а) Трябва да опитате да спасите F7 + Enter услугата (това понякога нулира вашата икономия) б) Трябва да се опитате да спите (само временна корекция, но не е гарантирано да фиксира икономия) в) Трябва да се телепортирате до друг гараж г) нулиране на икономиката. Това решение ще нулира и пренасели списъка с вашите работни места / пазара за товарни превози и ще ви върне в домашния гараж. По-долу има два примера как да го направите: 1. Отидете в Моите документи \ Euro Truck Simulator 2 \ профили или Моите документи \ American Truck Simulator \ профили и намерете профила си - ако имате само един профил, той ще бъде единственият, в противен случай ще трябва да разберете кой един, който искате. 2. Отворете config.cfg в папката на профила във вашия текстов редактор по избор (например бележник). 3. Потърсете реда uset g_force_economy_reset "0" - променете 0 на 1 и запишете файла. 4. Сега стартирайте ETS2MP и заредете вашия профил. Трябва да получите съобщение с надпис "Установена промяна на играта" и т.н. Вашата икономика вече ще бъде нулирана. 5. И накрая, излезте отново и променете този 1 обратно на 0 във config.cfg, в противен случай той ще се нулира всеки път, когато стартирате играта. Как да нулирате икономията на играта с помощта на игровата конзола: Отидете в Моите документи \ Eurotruck Simulator 2 \ профили или Моите документи \ American Truck Simulator \ профили и намерете вашия профил Отворете config.cfg в папката на профила и отворете с Notepad / wordpad Потърсете uset g_developer "0" Потърсете uset g_console "0" Променете "0" на "1" Запазете файла (НЕ запазете като) Заредете вашата игра и профил Натиснете клавиша ` Въведете "uset g_force_economy_reset" 1 " Запазете играта си и излезте Презаредете играта и скорошния си запазен профил Отворете конзолата, като натиснете клавиша `и натиснете стрелката нагоре Повторете стъпка 9, но променете "1" на "0" Повторете стъпка 11, 12 и 13 Вече трябва да получите съобщението „Установена промяна на играта“ Вашата икономика трябва да бъде нулирана Моля, обърнете внимание, че всички тези корекции са временни. Поздрави !
 12. Обърнете внимание, че не приемам кредит за нито едно от решенията, публикувани в тази тема. Те бяха събрани от всички форуми и се обединиха в една тема, за да помогнат на потребителите да разрешат най-често срещаните проблеми или да отговорят на най-често срещаните въпроси. Ако проблемът ви не е посочен или разрешен с помощта на тази тема, или създайте нова тема в секцията „Помощ“ (https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/55-help/) или се свържете с поддръжката екип (http://truckersmp.com/support/) за допълнителна помощ. Езици: Български Използвани съкращения: ETS2 - Euro Truck Simulator 2 ATS - американски камион симулатор WoT - Светът на камионите Чести проблеми Как да намеря правилната и валидна директория за игри? Стартирах мултиплейър, но се стартира соло играта. Непрекъснато получавам съобщение „Неподдържана версия открита“ Няма достъпни работни места за мен Съобщението „Вашият клиентски протокол не съвпада със сървъра“ Когато се опитвам да изтегля мултиплейър, той казва, че профилът ми е частен или че не притежавам играта Получавам съобщение „Неправилно влизане“, когато се опитвам да вляза Съобщение „Неправилна версия на мода“ Моите наети шофьори вече не работят след игра на мултиплейър „Играта е променена, открита!“ съобщение всеки път, когато стартирам играта „Невалиден имейл или парола“, когато се опитвам да вляза Опитвате се да инсталирате мултиплейър за ETS2, но инсталаторът иска път към директорията на ATS (или обратното) Не може да се премине по-бързо от 90 км / ч или 110 км / ч Опитах се да възстановя паролата си, но имейлът не пристигна Моята игра се срива (FATAL ERROR) Играта ми замръзва „Steam ID вече е свързан с акаунт“, когато се опитвам да създам нов акаунт на TruckersMP Чести въпроси Как да променя името си в играта? Как да променя снимката си по време на игра? Възможно ли е да получа MP MP файлове? Опитвам се да се присъединя към мултиплейър, но пише, че съм забранен Мога ли да бъда администратор за мултиплейър? Поддържа ли мултиплейър Mac? Поддържа ли мултиплейър 32-битовите системи? Как да говоря чрез гласов чат? Мога ли да използвам полицейски светлини или кожа за колата си? Кои DLC се поддържат? Мога ли да използвам модове в мултиплейър?
 13. Това ръководство съдържа списък на всички Easter Eggs в Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator. Софтуерът SCS беше подъл, поставяйки много от тях около картата, за да ги намерим! По-долу е даден списък на всички Easter Eggs, които открихме досега, и ще продължа да се актуализирам, тъй като са намерени още. Euro Truck Simulator 2 Динозавър Описание: Въпреки че от пътя изглежда като обикновени стени, от небето изглежда, че е динозавър! Местоположение: Dover, Обединеното кралство карта American Truck Simulator Виват Крокус Описание: Това е съобщение, направено от храсти, за да се изписва „Vivat Krokus“, което означава „Честит Великден“ или „Да живеем великденските яйца“. (Благодаря на RayRay5) Местоположение: Рединг, Калифорния карта Военна база патици Описание: Има 3 гумени патици, които скачат нагоре и надолу, прикрепени към малки лодки, които могат да се видят във военната база. Местоположение: Pioche, Невада карта LA River Duck Описание: В една от реките на Ел Ей е патица, прикрепена към лодка, която се дърпа около малка площ. Местоположение: Лос Анджелис, Калифорния карта Слонов храст Описание: Слон, оформен от храст. Местоположение: Pioch e, Невада карта Протестиращи работници Опис: Има група от работници, които протестират, с участието на полицията. На един от покривите има и танцуващ мъж. Местоположение: Pioche, Ne va da карта Shack за продажба Описание: Къщата на Shack MrCreeper отстрани на пътя с 2 табели „Продажба“, сочещи към нея. Местоположение: Pioche, Невада карта UFO Описание: Много потребители твърдят, че са забелязали НЛО близо до Тонопа. При по-внимателно разглеждане това са 2 оранжеви светлини, които летят по небето. Местоположение: Тонопа, Невада карта Shadow Figure Описание: Това изглежда е от филма "Психо" в мотел Бейтс. През нощта можете да видите фигура на сянка на прозореца! Местоположение: Бейкърсфийлд, Калифорния карта Дъга плакати Описание: Има три плаката, прикрепени към всичките във Winnemucca, които имат дъги и еднорози върху тях. Актуализация: Те могат да се видят на множество стени около картата. Местоположение: Winnemucca, Ne vada карта Трафик конус чудовище Описание: Също така във Winnemucca са куп трафици, оформени в чудовище, даващи преминаващ трафик палци нагоре! Местоположение: Winnemucca, Невада карта Пътноконусно чудовище 2 Описание: Друго чудовище на конуса на трафика се появява близо до летище на 395. Местоположение: Fres no, Калифорния карта Пътноконусно чудовище 3 Описание: Трето чудовищно конусово движение се намира на 89 между Flagstaff и Page. Местоположение: село Гранд Каньон, Ари зона карта Пътноконусно чудовище 4 Описан на: Четвърто чудовище на конус за движение се намира във фермите Bushnell от Holbrook. Местоположение: Холбрук, Аризона карта Пътноконусно чудовище 5 Описание: Пето чудовище на конус от трафик се намира във Феникс. Местоположение: Феникс, Аризона карта Състезателна писта Tucson Описание: В Тусон има скрита състезателна писта, до която се стига само по път, блокиран с конуси за движение. Той също така включва друго чудовище на конуса на трафика, "SCS", написано с конуси за трафик и други реквизити. Местоположение: Тусон, Аризона карта Канализация Феникс Описание: Във Phoenix ще забележите доста голяма канализация, но знаете ли, че можете да се състезавате в нея? Местоположение: Феникс, Аризона карта Чичо Милан Описание: Вътре в канализацията на Феникс можете да намерите странна табела, която гласи „Чичо Милан те наблюдава!“, Заедно с някои други смешни реквизити. Местоположение: Феникс, Аризона карта Зомбита Отпред Описание: На недовършен път, който се насочва към Юта, северно от Кайента, е знак, който гласи „предупредителни зомбита напред“. Има ли зомбита в Юта? Местоположение: Кайента, Ари зона карта Дневна танцьорка Описание на това описание: Този човек може да бъде забелязан да танцува само през деня на върха на моста. Местоположение: Кингм, Аризона MapDaytime Dancer карта Жена Сат в дърво Описание: Жена може да бъде седнала на дърво до мотел. Може да се види само през деня. Местоположение: Рединг, Калифорния карта Знак на парижкия метро Описание: Табела "Métro" (метрото в Париж). Местоположение: Sa cramento, Калифорния карта Намерихте ли го в този списък? Моля, публикувайте подробно описание, екранна снимка и местоположението по-долу.
 14. :wub: Alfa Romeo Giulia :wub:

  :D Hope you like my little trip guys. :D

  GZZUVNx.jpg

  3xFIz4S.jpg

  TZRBbPp.jpg

   

   

  Video: :wub:

   

   

  1. QF_Giulia

   QF_Giulia

   Said someone my name? :troll: Nice shots! :) 

  2. Killua // Ireland ^_^

   Killua // Ireland ^_^

   Very nice car and photos :wub:

 15. Основното ръководство за оцеляване: 1. В темата за червените светлини С червени светлини, дясно завива законно, освен ако има знак, който казва "няма дясно включване на червено", обикновено има отделен мигач. Завиването вляво на червено също е законно САМО ако улицата, към която се обръщате, е еднопосочна улица, която върви отдясно на ляво. Пример за знак "Без включване на червено" 2. В темата за теглото Пътищата (особено жилищните) и мостовете могат да бъдат ограничени по тежест, които ще бъдат обозначени със знаци. Камионите, извършващи местни доставки (означаващи някъде по пътя) по пътища с ограничена тежест, са освободени. Мостовете с ограничено тегло са друга история, ще бъдете предупредени за ограничаването на теглото и след това ще имате друг знак директно на моста. Ограничението за тегло е различно в зависимост от това колко голям е вашият камион. Пример: 2а. В темата за станциите за претегляне В Америка на големите Interstates има станции за претегляне, които обикновено са отворени през делничните дни. При отворена станция за претегляне (което е показано на светодиодни знаци) ВСИЧКИ камиони освен пикапите трябва да се изтеглят на станцията за претегляне. Когато сте на пътна рампа за станцията за претегляне, ще ви бъде даден един от два сигнала. Сигнал за претегляне, което означава, че трябва да продължите към везните, или може да получите байпасен сигнал, което означава, че можете да продължите по хлъзгавия път (настроен подобно на настройването на някои големи бензиностанции в ETS2) и да се слеят b ack върху Междудържавната държава, без да се претегля. Пример за знак на станция за претегляне: ОТГОВОРНОСТ: Как са настроени станциите за претегляне в ATS не отразява идентично на реалния свят! 3. В темата за пътните знаци: 3а. Общи пътни знаци Знаците за клирънс са подобни на тези в ЕС, само че са жълти и са по-големи и обикновено има повече от тях. лявото число е крака, а дясното е на сантиметри. (този знак гласи, че клирънсът на препятствието напред е 11 фута 8 инча) Знак за препоръчителна скорост, показва описание на това, което трябва да очаквате напред, а числото обозначава консултативната скорост за кривата (в мили на час obv), препоръчителната скорост може да бъде и на отделен знак под знака. (ТОВА Е СЪВЕТЕН, А НЕ Е НАСТРОЕН ГРАНИЦА НА СКОРОСТТА) Знакът на края на лентата варира, за да отразява коя лента завършва и в каква лента се слива Знак за сливане на лентата. Ви предупреждава, че коя лента е показана на табелата се слива в лента (дясна или лява), която обикновено се използва на входовете на магистралата. Знаци за спиране, доста само обясняващи се, с изключение на това, че знакът отдолу обозначава кой трафик на кръстовището СЪЩО има знак за спиране (двупосочен означава, че насрещният трафик също има знак за спиране, но кръстосаният трафик не, обикновено се използва 3-посочен път на кръстовища с повече от две посоки на пътуване. All-Way означава всяка посока на пътуване има знак за спиране) Знак за степен, означава, че има стръмна степен напред (обикновено ще каже процентът на знака или на отделен знак под него) Ingame има знак отдолу, който казва, че "камионите използват ниска предавка" 3б. Междудържавни и магистрални знаци междудържавен знак, подобно на магистрални знаци в Европа, той ви казва на какъв междудържавен път сте и обикновено има знак над или под, който казва в каква посока пътувате (на север, на юг и т.н.) Американски магистрален знак. За разлика от interstates state магистралите обикновено са по-малки, но могат да пътуват с по-бърза скорост и могат да излязат извън състоянието, точно като interstates. Знаците на държавните магистрали варират в различните държави. Тези магистрали обикновено не излизат извън своята държава. Калифорния: Невада: (Тази област ще бъде актуализирана с пускането на повече състояния.) Що се отнася до междудържавните знаци за дестинация / изход, направих тази диаграма: 4. Право на път В Америка обръщането на трафика не оказва право на път. Трафикът продължава направо НЕ трябва да е отгоре за тях. По междуселищни и магистрални пътища трафикът, който се слива към междудържавното, няма право. Трябва да спрете за всеки трафик, който вече е на междудържавното движение. СЪЩО: Опасни материали не са разрешени по някои окръжни / държавни магистрали! Обикновено ще има табела преди някакви наклони на магистралата, които ще кажат "няма опасни материали по американския (или държавен маршрут) XX" (това вероятно не е симулирано в ATS) ДВОЙНО СЪЩО: има трик с изходните номера, обикновено те са на колко мили от следващата / последната държавна граница междудържавните кръстове Това ръководство ще бъде актуализирано с всяка информация, която считам за необходима. Приятно шофиране!
×
×
 • Create New...