s0b1esk1_86 Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Благодаря, добре съм. Ти как си ? Няма много голяма активност тук и за това не се навъртам много често тук s0b1esk1_86
Samito_BG Posted July 30, 2019 Posted July 30, 2019 Амии, така е да радвам се че си добре иначе всичко хубаво за напред, ако ти трябва помощ на линия съм по всяко време ! 1
Shteken Posted August 8, 2019 Posted August 8, 2019 Малко затишие е настъпило тук отново. Викам да го прекъсна малко, като си покажа моята най-вярна машина. Покажете си и вашите да ги видим П.С.: Нямам търпение да пуснат Пътя към Черноморието (RtBS - Road to Black Sea DLC) и да се спускам към дома 1 1
Batslav Posted August 11, 2019 Posted August 11, 2019 Виждам добри промени и вече си имаме цял раздел с под теми на български. Благодаря на преводачите за добрата работа, ще помогне доста на хората, които си правят труда да четат разбира се. Ще пусна линк в ЕТС групата, ако изобщо някой го види, че в четенето никакви ги няма. 1
Zakxaev68 Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Според мен коварното е другаде; четящите драстично намаляха, а труда на @Samito_BG надали някой ще го оцени. @Shteken Трябват ти малко български мотиви. От тук ми идва идеята за малко реклама на Родопите или Пирин като евентуален облик за Euro6. Не е лошо хрумване. Може би ще е добре да заформим една тема, форкусирана върху излизането на новия експанжън към нашите ширини. Аз от известно време съм замислил да правя различни облици с българска тематика, но идейте ми се броят на едната ръка 1
Samito_BG Posted August 26, 2019 Posted August 26, 2019 Привет на всички, оценявам факта че виждате трудът който полагам относно развитието на Българското Общество, правя всичко възможно да помагам с каквото и на който мога. Малко сме.. но вярвам че може да изградим по-голямо общество заедно ! Принцип аз съм единственият преводач от английски на български и ми е малко трудно.. Ноо щом е за българите давам всичко от себе си.. Благодаря ви още виднъж, оценявам факта че виждате трудът ми ! Ако имате нужда от помощ на линия съм по всяко време! Хубав и спокоен ден господа! Линк към българският раздел може да намерите тук: https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/731-bulgarian/ 1 2
Samito_BG Posted September 10, 2019 Posted September 10, 2019 Добър вечер на всички, как сте, всичко около вас наред ли е ? Ако имате нужда от помощ на линия съм по всяко време, може да ми пишете тук във форумът: на лично съобщение, или в Дискорд: Samito_BG#6969 ! Хубава и спокойна вечер ! 2 2
Samito_BG Posted October 19, 2019 Posted October 19, 2019 Хей: @Handanovic, като цяло немога да ти дам информация относно това дали ще има конвой тези дни. Можеш да потърсиш в сайтове, групи, радвам се да видя че има развитите в този раздел/група. Желая ти хубав и спокоен ден, ако се нуждаеш от помощ на линия съм по всяко време ! 2
Handanovic Posted October 20, 2019 Posted October 20, 2019 Искам да се развием повече българи да се съберем и да караме заедно и да говорим,ще пада смях и ще е готино надявам се да го направим. А и според мен трябва да направим група в дискорд само българи и там да се разбираме и оговараме за конвои? 1 1
Niuro Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 Handanovic, интересна теория брато, но на практика това е невъзможно. Прекалено голяма е разновидността от български граждани, ако разбираш на къде бия. Чисто технически и по изискванията за VTC на мрежовият мод, реално имаме играчи за не повече от 2-3 "фирми", като само една от тях има достатъчно играчи за ПроМодс-а. Проблемът обаче е, че всеки иска да е шеф, без да има лидерски умения => има толкова много дребни превозвачи, живеещи не повече от 2-3 месеца. За да може да се случи това, което всички искаме, е желателно да бъдат изпълнени следните точки: - да не се определя фирмен влекач; - да не се лимитират хората в модификациите на камиона, защото някой си бил само с основната част на играта; - да не се правят закономерности и квоти с неизпълними парамерти; + да има фирмена боя и поне един сегмент показващ, че сме българи; + да има ясна йерархия в групата -> big BOSS, заместник, началник конвои, капитани на конвоите (трафик контрол), инструктори, ,членове с шофьорски книжки и използващи волани, членове с шофьорски книжки без волани волани, членове без шофьорски книжки; + хората с лаг да се съпровождат от 2бр. шофьори на фирмата организатор. Това е нещо, което липсва навсякъде при нас; + да се правят шофьорски курсове за младоците без шоферски книжки и непознаващи правилата за движение по пътищата. Всички искат да се съберат на едно място, но никой не си дава сметка какво означава това и колко работа е включена. Благодаря за вниманието 1 2
[VIVA] [BG] Vinnie P.B. Posted November 30, 2019 Posted November 30, 2019 @Brulikrax напълно съм съгласен с думите ти. Но не е само това. Ще добавя още: * да се спре с ''детинската'' истерия, нервност, комплексиране, дразнене и мания за величие зад мониторите - в края на краищата това е една игра, нищо повече * наистина да има освен координация и действия, и малко логика, спазване на правила и уважение от всеки един играч във даденият конвой и/или VTC като цяло * очевидно ДА се представя БЪЛГАРИЯ в очите на другите, не като нация от селтаци, загубеняци, нахалници, тролове и злобари, а от прилични, възпитани, организирани, добри и с чувство за хумор хора, които могат да бъдат дори И приятели в този огромен дигитален свят Бил съм в няколко чужди и наши VTC-та през годините от излизането на мултито, виждал съм и чувал почти всичко. Един китайци скоро срещнах, вярно бяха като ''амбулаторни шишета'' - еднакви до последният болт и тас, и въпреки това изглеждаха адски добре. И скиновете им, и подредеността им, и това че не се държат и не карат като дебили и олигофрени. Поздравяват, изчакват, не бързат, организирани, направени, нагласени.... Абе приказка! Идеята ми НЕ е да сме като от един калъп, то и няма как да сме с тоя Балкански манталитет, НО искам да вярвам, че можем да сме наистина по-смислени в действията и приказките си. И когато (ако) се съберем и организираме да караме със или без причина, да сме единни, читави и спретнати, НЕ всеки за себе и ... и после ЩО цирка е налице! 1 1 1 Support, Help, Run and Shout with NATURE and ANIMALS KINGDOM!
Batslav Posted December 7, 2019 Posted December 7, 2019 Успешна българска общност съм виждал едиснтвено в Guild Wars 2 и Elder scrolls Online, където хората се уважават и помагат едни на други, но предполагам, че това до голяма степен зависи и какво точно представлява самата игра. Имало е успешни кланове и в други, но като цяло винаги е имало и някакви разправии и простотии в тях. В ЕТС се е случвало няколко пъти да ме блъскат нарочно други българи, като за здрасти, вместо нормален поздрав. Или са ми казвали, ама що го репортваш, да не си правим мръсно, а реално репорта е точно защото даден човек е направил мръсно. Мен не ме бърка кой от къде е, има правила. 1 2
[VIVA] [BG] Vinnie P.B. Posted December 22, 2019 Posted December 22, 2019 @Samito_BG пуснах си вота за теб на "Най-добър Преводач за 2019та" 1 Support, Help, Run and Shout with NATURE and ANIMALS KINGDOM!
Samito_BG Posted December 23, 2019 Posted December 23, 2019 @[VIVA] [BG] Vinnie P.B. Здравей! Благодаря ти много за това, наистина го оценявам. Желая ти хубави и приятни празници! 1
Batslav Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 Аз също съм гласувал за теб, защото наистина вършиш добра работа, въпреки, че българската общност е слабо активна в този форум. 1 1
Samito_BG Posted December 31, 2019 Posted December 31, 2019 @Batslav Благодаря ти много! Весело посрещане на новата година!
eMo_BG Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 @Samito_BG Ако ти трябва помощ за превод от английски или немски, пиши ми
Recommended Posts