Jump to content

Petrova

Veteran Driver
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1330 National Driver

About Petrova

 • Rank
  3t Helicopter

External Websites

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Hungary
 • Virtual Trucking Company Koleka Problem
 • Preferred Trucks
  DAF
  Scania
 • American Garage Location
  Not set
 • EU Garage Location
  Hungary: Debrecen
 • Known languages
  Hungarian, English, little Russian.

Recent Profile Visitors

14925 profile views
 1. Hello, thanks for follow back :) Have a nice day :) 

 2. @RequieB @Nathan look at this nose :love:

   

  Sleeping

   

  1. Emirhan kurt 29
  2. RequieB

   RequieB

   01101001 01110100 01110011 00100000 01110011 01101111 00100000 01100011 01110101 01110100 01100101 00100000 01101100 01101001 01101011 01100101 00100000 01100001 00100000 01111001 01101111 01110101 00100000 @Petrova ;);)

  3. Petrova
 3. With @RequieB :love:

   

  Me & Requieb

   

  1. Landrover

   Landrover

   Scania's nice pictures:wub:

  2. YunusD

   YunusD

   Nice Trucks :love:

  3. Matt #CarLadMatt

   Matt #CarLadMatt

   Nice photos Petrova :) 
   Happy Trucking!

 4. Suggestion Name: TMP Profile - Option to hide SteamID & Steam Account Suggestion Description: Make it possible to hide our SteamID and Steam Account (link) on our TruckersMP Profile, in Settings menu. Of course except Staff members! After I used the Support system, and got a detailed answer to my question about it (Thanks btw. ), I started to make this suggestion. Why should it be added?: I think that, the SteamID and clickable Steam Account link on our Profile are violates our rights and privacy. Maybe with this little and possible change We would prevent harassment(s) on our Steam Profile. It would not be necessary to set our Steam Profile as Private to prevent harassment(s) and any other similar unwanted activity by being outside the TruckersMP servers. People can simple search on our player names and find our SteamID and clickable Steam Account link now, without registration. Any example images: I made this example image, as we can see that everybody can check our steamID and click on our steam profile. No need to be logged in or register an account. https://prnt.sc/or18o0 It would be a nice option: https://prnt.sc/or1ara Im curious what do you think about this Feel free to vote on it, and if it will be opened to discussion make a comment!
 5. Welcome back kankeyta ♥ I felt that you'll come back soon ♥

  The Best Game Moderator ♥

  1. RequieB

   RequieB

   3b299f64c70c2322a190ed6a8f34df38.png.7acddf9299298630d076e562ac33cfbd.png

   Thanks kankeyta xD 

 6. Petrova

  Hányan vagyunk a fórumon?

  Én is ezt a 2 új multit várom már nagyon Egyetértek és meg is értem miért csinálták, nekem csak az a problémám az egésszel, hogy korrekt választ nem ad semmire az Upper Staff a feedback-et beleértve és persze az azonnal lezárt és "Trash"-be átpakolt Road to "simulation"-ról szóló véleményeket (enyémet is) halomba gyűjtve dobálják el.. Tehát ezzel csak annyit mutatnak meg magukból és a hatalmas célkitűzéseikből, hogy magasról leszarják a játékosközösséget.
 7. SP (:

   

  Volvo

   

  1. Show previous comments  2 more
  2. Killua // Ireland ^_^

   Killua // Ireland ^_^

   Great photo and Volvo :wub:

  3. Roadracer94

   Roadracer94

   nice truck and nice picture

  4. Petrova

   Petrova

   thanks guys :))

 8. Petrova

  Hányan vagyunk a fórumon?

  @KDD[HUN] teljesen igazad van a trollokkal kapcsolatban, ezzel egyetértek Nos igen, ahogy Darts is és más komoly videósok például Darwen, BP, Toast és a többi az egész csatornájukat a Calais és Duisburg közötti "kisút"-ra alapozták és építették fel. Ezzel a hatalmas változással, amiről a játékosok 1 %-át sem kérdezték meg, nem hogy a több ezer embert, akik napi szinten játszanak a Multi résszel körülbelül annyira átformálták és rideggé, eseménytelenné tették a szervereket, hogy szinte hihetetlen számomra, hogy megmerték lépni ezt az egészet, miközben a szakadék szélén állt már régóta a TMP. Eddig csak hallgattam napi szinten sok-sok embertől, hogy "ezért - azért - amazért hal ki a TMP, emiatt - amiatt" stb., de most már én is látom, hogy ezek az emberek miről is sírtak nekem hónapokig. Én is szeretek Külsős fuvarokat vinni és normálisan, minden közlekedési szabályt betartani, viszont Én kimondottan csak a CD út miatt játszottam eddig a TruckersMP-n. Ott mindig történt valami, ami esetlegesen felvidított és kb. ez a "made my day" dolog ha érted Egy szar nap után kisúton tuti felvidultam, a sok hülyeség stb. Most viszont mire köteleztek? Mert végül is nem kértek meg rá, hogy a közösség teljes tagjaként esetleg szavazzak, mint ahogy bárki más is megtehetné, hogy szeretnék-e kőbevésett - túlreagált lassan IRL-hez közelebb álló szabályokkal, szimulációs szerveren játszani és betartani az eleve rosszul megírt közlekedési szabályokat (amit az SCS baszott el, pl. a kereszteződésekkel, melyeknél csak egyenesen van lehetőség tovább menni, vagy például a szinkronizálatlan közlekedési lámpákkal ( a TMP baszta el, a szerver lag miatt), mert persze nekem zöld, de a csávónak is a fordulósávban és össze ütközünk..) na itt van a probléma. Azt pedig válaszként nem fogadom el a Projektmenedzsmenttől, hogy "ha nem tetszik ott az ajtó". Mert ezzel kb. végleg kiverik a biztosítékot nálam. Azt sem fogadom el, ha azt mondja valaki menjek fel az Arcade szerverre, ha annyira akarok "rallyzni", nem a rallyzásról van itt szó, hanem arról, hogy Ők beszélnek róla mennyire realisztikussá teszik a játékot és ezzel plusz játékélményt biztosítanak nekünk, de ezzel saját magukat hazudtolják meg, mert olyan a Földön sehol sincs, hogy egy kamion maximum sebessége 110 km / óra és ez vonatkozik a Skodára is, ami tudtommal nem csak 110-el tud menni IRL és persze IRL olyanról sem hallottam még, hogy lenne No Collision. Na itt bukott meg a nagy realisztikusság, adtak a szarnak egy pofont és sajnos vagy nem sajnos, de elásták magukat teljes mértékben, ahogy én számolom körülbelül a játékosállomány 70%-ánál. A többit, vagy nem érdekli a dolog, vagy nem érintett benne mert nem játszik már a játékkal / multiban, vagy a tisztelt felső vezetés elhitette vele, hogy egyre realisztikusabb a játék. (Edit: nem sértés! ) (Amúgy remélem, picit beindul a magyar fórum közössége, elég csendesek vagyunk, ami elszomorító számomra :/ Helyesírásért bocsi, de elég félkómás állapotban vagyok )
 9. Petrova

  Hányan vagyunk a fórumon?

  Tényleg kevesen használjuk ezt a magyar fórum részt :/ Kinek, hogy tetszenek az újítások a szervereken?
 10. Meanwhile in Single Player :LUL:

  Meanwhile in Single PlayerMeanwhile in Single PlayerMeanwhile in Single Player

  1. EHHVTC | dangreXF

   EHHVTC | dangreXF

   Beautiful Photo :love:

  2. Emirhan kurt 29
  3. Killua // Ireland ^_^

   Killua // Ireland ^_^

   Brilliant photos :wub:

 11. Some photos with @RequieB ❤

   

  Spoiler
  Meep Time ♥

   

  Meep Time ♥

   

  Meep Time ♥

   

  Meep Time ♥

   

  With kanka ♥

   

  With Requieb & Darts

   

  Hangout ♥

   

  Hangout ♥

   

  Hangout ♥

   

   

   

  1. Show previous comments  7 more
  2. Killua // Ireland ^_^

   Killua // Ireland ^_^

   Lots of brilliant photos :wub:

  3. Petrova

   Petrova

   Yes He left, but I think we will waiting for him to come back♥
   (edit)

   Thanks ♥

  4. RequieB

   RequieB

   ♥ (:

 12. "A friend is one soul in two bodies."

  I'll always wait for you back kanka ❤

 13. Thank you for follow:)

×