kylo67 Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Po co robić 40 sekundowy filmik który nic nowego nie pokazuje..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BTS] Michał Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 @kylo67 ja tam widzę skin na naczepę z logiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkON Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 @kylo67 No faktycznie nic nowego gdyż staff TruckersMP podróżował już po mapie Promods: 20 June Stream: Promods and Poland Rebuilding maps. (21.06.2015) Jeśli chodzi o malowanie TruckersMP na naczepę to osobiście tego nie widziałem lecz możliwe, że kiedyś w przeszłości gdzieś się przewinęło. Miejsce na mapie Promods: Spoiler ps. Pojawiły się nowe zdjęcia na Instagramie: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imperator Tracz Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Czyżby dogadali się z ProMods i otwierają serwer z tą mapą? Z instagramowych zdjęć też to wynika, gdyż nie kojarzę tablic prowadzących w barwach biało-niebieskich na podstawowej mapie ze starymi prefabami, które to widać na screenie (jednakże jeżeli ktoś kojarzy, to niech się zgłosi). #SaveYourInternet #DeleteArt13 https://saveyourinternet.eu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko [PL] Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 1 hour ago, E T I said: Co to ma być? b2wjiKx0Ues Chcieli być jak SCS, ale chyba coś nie pykło xD 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 6 hours ago, kylo67 said: juz sie nie moge doczekać tych narzekających komentarzy że te całe ranult to badziew jak man i volvo z ats-a My nie możemy doczekać się twoich. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
J a n e k Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 3 hours ago, [BTS] Michał said: @kylo67 ja tam widzę skin na naczepę z logiem No nie wiem czy by zrobili naczepę z logiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
J a n e k Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 6 hours ago, E T I said: Co to ma być? b2wjiKx0Ues Może to być nawet modyfikacja na Singla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko [PL] Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Kanał TRUCKERSMP prezentuje modyfikacje na singla... Gdzie tu logika? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J a n e k Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 43 minutes ago, Miko [PL] said: Kanał TRUCKERSMP prezentuje modyfikacje na singla... Gdzie tu logika? W sumie racja trochę nie tak napisałem, ale myślisz by dodali naczepę z logiem ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko [PL] Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 4 minutes ago, J a n said: W sumie racja trochę nie tak napisałem, ale myślisz by dodali naczepę z logiem ? Mogą dodać, ale żeby z powodu głupiego malowania robić filmy i szum wokół tego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J a n e k Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Just now, Miko [PL] said: Mogą dodać, ale żeby z powodu głupiego malowania robić filmy i szum wokół tego? No nie wiem czy ten filmik 40 sekundowy miał sens ale cóż poradzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRAZ [PL] Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Mapa jest inna wgrana nie wiem czy wy ślepi czy co. Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
J a n e k Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 8 hours ago, KRAZ [PL] said: Mapa jest inna wgrana nie wiem czy wy ślepi czy co. A czemu tak sądzisz że inna mapa wgrana ? bo według mnie mapa jest ta sama Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkON Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Odnośnie zdjęć na Instagramie truckersmp.official: https://www.instagram.com/p/B2tqEwxI-_f/. Wydaję mi się iż znalazłem dokładną lokalizację tych miejsc, a największą wskazówką było oczywiście biało-niebieskie oznakowanie na zakrętach. Moim zdaniem wszystkie 3 zdjęcia zostały wykonane na mapie Promods. Pierwsze i drugie zdjęcie zostało wykonane w Andorze natomiast trzecie w południowej Francji. Poniżej przedstawię zdjęcie TruckersMP, swoje oraz dokładną lokalizację: Zdjęcie 1: Spoiler moje zdjęcie: Spoiler lokalizacja: Spoiler Zdjęcie 2: Spoiler moje zdjęcie: Spoiler lokalizacja: Spoiler Zdjęcie 3: Spoiler moje zdjęcie: Spoiler lokalizacja: Spoiler 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ёtihad Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Druga część niewiadomego Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkON Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Pojawiły się również nowe zdjęcia na Instagramie: Czy ktoś zauważa cokolwiek nowego w tych kolejnych zwiastunach? Mam wrażenie iż cały czas jest to mapa Promods + malowanie TruckersMP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted September 23, 2019 Author Share Posted September 23, 2019 Ciekawe.. chyba tylko krotki event^^ Ja nie ide, ja predzej czekam na 1.36. ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrordrome Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 No to chyba wszystko jasne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkON Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 W mojej ocenie wszystkie nowe(dzisiejsze) zwiastuny od TMP pochodzą z mapy Promods. Odnośnie najnowszego filmu na youtube TruckersMP: Something's coming | Part 2 Tym razem nie jest to miejsce w południowej Europie, a wręcz przeciwnie. Został od nakręcony w mieścinie Höfn w Islandii. Spoiler moje zdjęcie: Spoiler lokalizacja: Spoiler Najnowsze zdjęcia na Instagramie truckersmp.official: https://www.instagram.com/p/B2vjCyiIwvc/ zostały zrobione w tej samej okolicy co poprzednie czyli w południowej Francji oraz w Andorze. Poniżej przedstawię zdjęcie TruckersMP, swoje oraz dokładną lokalizację: Zdjęcie 1: Spoiler moje zdjęcie: Spoiler lokalizacja: Spoiler Zdjęcie 2: Spoiler moje zdjęcie: Spoiler lokalizacja: Spoiler Zdjęcie 3: Spoiler moje zdjęcie: Spoiler lokalizacja: Spoiler Zdjęcie 4: Spoiler moje zdjęcie: Spoiler lokalizacja: Spoiler 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miko [PL] Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Na twitterze Renault Trucks zamieścili wpis odnoszący się do ostatniego filmu od SCS. To już coraz bardziej wskazuje na Range T w niedalekiej przyszłości... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkON Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Zwróćcie uwagę na to: "#ets2Tparty on Thursday" Nadejdzie w czwartek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BTS] Michał Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Wszystko na to wskazuje jak nawet film w tle na facebooku zmienili: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted September 23, 2019 Author Share Posted September 23, 2019 Czekammmmmmm na czwartek! ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Memfisto Posted September 23, 2019 Share Posted September 23, 2019 Proste, SCS dodaje Range T do gry a TMP dodaje kompatyblinosc z ProMods oraz wlasna naczepe do ich modyfikacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts