Game Developer mwl4 Posted March 31, 2015 Game Developer Report Posted March 31, 2015 Cześć,nowa aktualizacja została wydana! Zmiany: Nowy system zgłaszania graczy (report system). Ograniczenie prędkości zostało wyłączone (speedlimiter). Dodano wsparcie do rosyjskich malowań. Usunięto moda na zimę i padanie śniegu. Zmiany w komendach użytkownika. Aby zobaczyć dostępne komendy wpisz /help. Pewne zmiany w Scoreboardzie (TAB). Zmieniono domyślną czcionkę. Szerokiej drogi!ETS2MP Team 2
LeNy Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Dobra robota! Po uruchomieniu znalazłem kilka błędów: - przytrzymanie przycisku TAB wywołuje miganie konsoli - wejście w profil gracza z poziomu listy TAB i wyłączenie ekranu przeglądarki w grze skutkuje brakiem możliwości wznowienia gry
[PL] Wysza Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Usunięcia kagańca ... poważnie ?!?!?! 1
mimos Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Rozumiem, że teraz czekamy na malowania wyścigowe od SCS'u i można zapier*alać (Za przeproszeniem) bez pojęcia... Przykro mi, ale to powód do powrotu na singla. 6
|SEMI| CukS Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Mmmmmmmm już czuję tych Rusków spychających mnie.... bo jadę 90km/h... 5
David2328 Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Nie ma kagańca ?!?!?! ... Super Nareszcie trasa z Polski do UK nie będzie tyle zajmować Dobra robota panowie 1
Dried Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 To zdjęcie kagańca to pewnie Joke na 1 Kwietnia
I<3VODKA Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 - wejście w profil gracza z poziomu listy TAB i wyłączenie ekranu przeglądarki w grze skutkuje brakiem możliwości wznowienia gry co masz na mysli? To zdjęcie kagańca to pewnie Joke na 1 Kwietnia Jeszcze jest 31 marca Oficjalna grupa dla polskiej społeczności | Nowy Wykop.pl | Facebook| Twitter | Youtube| Twitch >>> How to become admin? Click here! <<< wiadomości belgia wydarzenia belgia informacje belgia wiadomości bruksela wydarzenia bruksela informacje bruksela
David2328 Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Nie ma kagańca ?!?!?! ... Super Nareszcie trasa z Polski do UK nie będzie tyle zajmować Dobra robota panowie
mimos Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 To zdjęcie kagańca to pewnie Joke na 1 Kwietnia Niestety, sprawdziłem to - spokojnie 140km/h wyciągniesz ;(
Dried Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Toć o tej porze bardzo mało ludzi to czyta... Jak sie ludzie jutro dowiedzą to oszalejaą z radości a potem wiadomosć że Kaganiec powrócil (Administracja zaciera rączki...BUHAHAHAHAH) i wszyscy idą z powrotem grać w CS:GO ...XD Jeszcze jest 31 marca
I<3VODKA Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Tak jak pisalem w innym poscie, kaganiec zostal wlaczony na okres testowy. Podczas tego okresu, admini w kazdej chwili beda mogli narzucic kaganiec dla wybranego uzytkownika poprzez specjalna komende. Jezeli zobaczymy ze jednak jest to samo co kiedys, kaganiec zostanie przywrocony . Toć o tej porze bardzo mało ludzi to czyta... Jak sie ludzie jutro dowiedzą to oszalejaą z radości a potem wiadomosć że Kaganiec powrócil (Administracja zaciera rączki...BUHAHAHAHAH) i wszyscy idą z powrotem grać w CS:GO ...XD Ale informacja o zdjeciu kaganca jest dostepna od kilku dni, gdy jeszcze nikt nie myslal o robieniu zartow na Prima Aprilis Oficjalna grupa dla polskiej społeczności | Nowy Wykop.pl | Facebook| Twitter | Youtube| Twitch >>> How to become admin? Click here! <<< wiadomości belgia wydarzenia belgia informacje belgia wiadomości bruksela wydarzenia bruksela informacje bruksela
[WE] Rafi Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Uważam że zdjęcie limitu jest błędem gdyż spowoduje to ,,syf" na drogach 3 http://www.forum.eurotruckmultiplayer.pl
JoyPi Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Już pograć nie będzie można normalnie jak został kaganiec wyłączony ;/ ino iść i pograć w MTA!! Już pograć nie będzie można normalnie jak został kaganiec wyłączony ;/ ino iść i pograć w MTA!! 3
Dried Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Tak jak pisalem w innym poscie, kaganiec zostal wlaczony na okres testowy. Podczas tego okresu, admini w kazdej chwili beda mogli narzucic kaganiec dla wybranego uzytkownika poprzez specjalna komende. Jezeli zobaczymy ze jednak jest to samo co kiedys, kaganiec zostanie przywrocony . Ale informacja o zdjeciu kaganca jest dostepna od kilku dni, gdy jeszcze nikt nie myslal o robieniu zartow na Prima Aprilis a to przepraszam...uszanowanko
Мαrio TM Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Hmm. To brawo. Nie dosc ze Ruscy przy 90km/h ramowali to teraz bedzie jeszcze lepiej 2
KMisiek Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Moim zdaniem zdjęcie ogranicznika nie jest błedem, ale zwarzywszy na osobniki z kraju rubla i innych 3 światów bedzie niezły burdel. ALE... Cieszmy się puki możemy, wrecie bede mógł się w multi rozpędzić do zawrotnych, przelotowych 110km/h przy których ogarnięty gracz jest w stanie bez problemu opanować trucka. Podrawiam wszystkich "oragnietych".
[Q-LOG] gibon Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Zdjęcie ogranicznika ma swoje plusy i minusy. Plusem jest to, że można nadgonić konwój, bądź kolegę. Natomiast minusem może być zwiększenie poziomu trollowania
Мαrio TM Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 To lepiej grac na single i miec swiety spokoj 1
mimos Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Hmm. To brawo. Nie dosc ze Ruscy przy 90km/h ramowali to teraz bedzie jeszcze lepiej Teraz, co chwilę będziesz widział ciężarówki na boku - wiemy, jakie zdradliwe bywają niektóre zakręty. Dodam jeszcze, iż niektórzy nie potrafią trzymać swojej strony z kagańcem, a co dopiero bez! Coraz częściej jest popularna zasada "Będę pierwszy" bądź "Będę szybciej, jak nie zwolnię"
Мαrio TM Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Teraz, co chwilę będziesz widział ciężarówki na boku - wiemy, jakie zdradliwe bywają niektóre zakręty. Dodam jeszcze, iż niektórzy nie potrafią trzymać swojej strony z kagańcem, a co dopiero bez! Coraz częściej jest popularna zasada "Będę pierwszy" bądź "Będę szybciej, jak nie zwolnię" Masz racje
Мαrio TM Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Teraz, co chwilę będziesz widział ciężarówki na boku - wiemy, jakie zdradliwe bywają niektóre zakręty. Dodam jeszcze, iż niektórzy nie potrafią trzymać swojej strony z kagańcem, a co dopiero bez! Coraz częściej jest popularna zasada "Będę pierwszy" bądź "Będę szybciej, jak nie zwolnię" i jeszcze lagi trzeba bedzie ogarnac na 5000 slotach
[SRBP] Damian [PL] Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Prawdę mówiąc co za różnica czy jest kaganiec czy nie. Jadąc 90 i typek za mną jadący 90 nie dojedzie mnie. Jak kolo cisnie w moją strone więcej niż 90 to i ja mogę przyspieszyć. Jak dla mnie zdjęcie kagańca zmieni jedno, na zatłoczonych drogach będe jechać 90 a na pustej trasie podgonie i tyle. A troll jak ma przywalić to zrobi to i z prędkością 20km/h 1
Мαrio TM Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Prawdę mówiąc co za różnica czy jest kaganiec czy nie. Jadąc 90 i typek za mną jadący 90 nie dojedzie mnie. Jak kolo cisnie w moją strone więcej niż 90 to i ja mogę przyspieszyć. Jak dla mnie zdjęcie kagańca zmieni jedno, na zatłoczonych drogach będe jechać 90 a na pustej trasie podgonie i tyle. A troll jak ma przywalić to zrobi to i z prędkością 20km/h ale nie wszyscy jezdza tak jak Ty i tak mysla
Мαrio TM Posted March 31, 2015 Report Posted March 31, 2015 Dla mnie to porazka zdjecie kaganca i zdania nie zmienie 3
Recommended Posts