Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tak robiłem w ogóle mi nawet gra modów nie czyta nie wiem co jest grane.. ;/

Musisz odpalić launcher jako administrator

Dobra zrobiłem to właśnie teraz... i działa dziwne, ale ok :), ważne, że działa. Dopiero teraz jeszcze raz przejrzałem, bo właśnie coś mi się wydawało, że przeoczyłem. 

Dobra problem rozwiązany, slepota ze mnie, dzięki za skuteczna odpowiedź.

Posted

Kurde a mi nadal nie działa -.- Nie wiem co robię nie tak.Mam moda w formacie rar wydaje mi się że powinien byś w .scs.Tylko jak zmienić typ pliku?

Musisz go wypakować.... ?

Posted

Właśnie nie po wypakowaniu są same pliki foldery etc.Zmieniłem typ pliku na .scs i teraz pada mi tylko śnieg a ulice i reszta nie są zaśnieżone.Wrzuciłem też ten plik do normalnego folderu z gdzie się daje mody do gry offline i dalej go nie czyta.W menadżerze modów nic nie ma..

Posted

Kropeczki... bardzo przydatna rzecz, zawsze miałem niesmak do latania myszką od prawej do lewej strony kabiny, a teraz wystarczy, że spojrzę na GPS'a - super!
Mod na zimę, szczerze liczyłem na coś hardkorowego(zmiana fizyki i gruba warstwa śniegu na drodze), ale nie można wszystkim dogodzić - włączyłem sobie opady na 100% i mam chociaż cząstkę tego :) Dodatkowo kolory ciężarówek wyblakły i mój metallic już nie wygląda tak wyjątkowo, chociaż stworzył się pewien klimat, dlatego nie mogę tego jednoznacznie ocenić.

Cokolwiek wyżej napisałem, to jestem zadowolony, brawo mwl :)

Posted

Witam aby mod na zimę wam działał należy:

1. Uruchomić Ets2mp,
  2. Przy logowaniu do konta kliknąć na opcje w lewym górnym rogu ekranu,
  3. Wybrać zakładkę mod,
  4. Zaznaczyć mody które was interesują,
  5. Zapisać zmiany,
  6. Grać.

Pozdrawiam 

Posted

UDAŁO SIĘ! Działa mi :D Po prostu zainstalowałem od nowa moda multi i teraz prędkość pobierania była normalna :)

Miłej gry i dzięki za ten piękny mod jest super!

Edit:Jeszcze jak by ktoś powiedział jak zwiększyć opady śniegu było by miło ;p

Posted

No ogólnie jestem zadowolony... ale właśnie, liczyłem też, że fizyka będzie inna, ale to chyba za dużo roboty jak dla samego moda, chociaż jak w GTA V w zeszłym roku był winter-mod właśnie od Rockstara to genialnie to wyglądało i się jeździło... ślizgało :D, było czuć inna fizyka itp. Tak czy siak, klimat swój ma :)

Posted

Kropeczki... bardzo przydatna rzecz, zawsze miałem niesmak do latania myszką od prawej do lewej strony kabiny, a teraz wystarczy, że spojrzę na GPS'a - super!

Mod na zimę, szczerze liczyłem na coś hardkorowego(zmiana fizyki i gruba warstwa śniegu na drodze), ale nie można wszystkim dogodzić - włączyłem sobie opady na 100% i mam chociaż cząstkę tego :) Dodatkowo kolory ciężarówek wyblakły i mój metallic już nie wygląda tak wyjątkowo, chociaż stworzył się pewien klimat, dlatego nie mogę tego jednoznacznie ocenić.

Cokolwiek wyżej napisałem, to jestem zadowolony, brawo mwl :)

A autorowi winter moda to nikt nie pogratuluje (Kimkolwiek by nie był bo to chyba nie jest od satana).

Tak swoją drogą, niektórych przeraża wjazd do Trameri, a ty byś chciał fizykę i wszystko zmieniać :P

Przy okazji te markery. Faktycznie dobra sprawa, jednak uświadomiłeś nas w jednym. Teraz większość nie zaufa oczom tylko GPSowi. Nie będą się rozglądać tylko polegać na tym co mają na mapie, takie trochę rozleniwianie nas. Pomysł sam w sobie nie głupi, ale ten jak wszystkie inne ma swoje plusy i minusy. Tylko czy jest szansa że taki marker źle przedstawi lokalizacje?

Posted (edited)

Myślę, że błędy mogą być jedynie spowodowane lagami, a kropeczki śmiem sądzić, że są aktualizowane z tych samych danych co ciężarówki graczy znajdujących się po Naszej stronie.

Rozleniwienie być może, ale mnie zawsze irytowało "nierówne" ustawienie kamery wewnątrz kabiny i nie mogłem się skupić na drodze. Jestem ciekaw jak sterując myszką można się swobodnie rozglądać po kabinie, tak swoją drogą ;)

Co do gratulacji dla autora winter moda, to masz rację - gratuluję, ale hmm, komu? ^^ Z wcześniejszych postów można wywnioskować, że nie jest on od satana.

Tapnięte z klawiatury

EDIT:

Obiecany link do winter mod'a na sharemods :)

Edited by MrSzarko
Posted

Z tego co już zauważyliśmy w firmie ,synchronizacja polega tylko na prószeniu tego śniegu ,

bynajmniej w tym samym momencie zaczynało prószyć u osób którym się udało szybko pobrać moda a intensywne opady już od paska w ustawieniach.

Potrafi zasypać szyby

Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców.

REKRUTACJA JEST OTWARTA!

kontakt email   Discord

Strona główna  Facebook

TrucksBook  VTC TMP

Posted

Niech mi ktoś napisze jak wyłączyć śnieg oraz ten obrzydliwy biały deszcz, bo jedno i drugie nawala mi 24/7.

Modów nie używam, ani jesiennego, ani zimowego, żadnego, gra jest czysta, w opcjach ETS2MP te 2 mody też odznaczone i dalej nic :angry:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.