Jump to content

Recommended Posts

Posted

chcialbym zglosic iz sa jakies bugi z uszkodzeniami , dojezdzam do celu a na naczepie 45 % uszkodzen ( musial bym niezle gdzies przekoziolkowac zeby miec tyle uszkodzeń ) , ostatnio lecielismy konwoj , i jak to ja po nowej pieknej plynnej synchronizacji , trzymam się 20 - 25 metrow za pewnym graczem , az dostał doslownie małej przicinki na jakis 1m moze , nawet nie dotknąłem go a zabrałem mu jakoś 50 % uszkodzeń ładunku , moze to wszystko jest spowodowane tym modem na zime bo ja np jezdze bez moda , moze dzieje się to kiedy ktoś jedzie z modem a drugi z wył modem 

i Bardzo duże brawa za synchronizację , chyba najlepsza jaka kiedykolwiek była w MP , oraz ta piękna płynność jak za kimś lecisz ( jak na singlu  ) ^^

Jedyne co mnie jeszcze drazni to gdy ktos leci z przeciwka to dawno widze kropke na nawigacji a tak na prawde on wczytuje sie dopiero przede mną i mało tego perwsza wczytuje się naczepa , pozniej ciagnik ;) 

Fajnie gdyby było jeszcze CB Radio np , kanal 19 dla polakow i tylko do komunikacji do tych ktorych masz na TABie czyli w twoim zasiegu , jesli ktos robil by burdel to zrobic opcje MUTE i po sprawie , jak to jest chocby w CS GO 

Posted

Fajnie gdyby było jeszcze CB Radio np , kanal 19 dla polakow i tylko do komunikacji do tych ktorych masz na TABie czyli w twoim zasiegu , jesli ktos robil by burdel to zrobic opcje MUTE i po sprawie , jak to jest chocby w CS GO 

Łatwo mówić, trudniej zrobić. A ja bym nie chciał żeby ktoś się darł mi do ucha...

76561198144664228.png
Posted

Teraz pozostało nam czekać na kolejną aktualizację wersji multiplayer. 

key-tag-ride-or-die-moto-key-tag-1_grand

Cel? Tak, kiedyś go miałem 
Marzenia swoje już dawno sprzedałem 
Moja wiara umarła pod płotem 
A nadzieję straciłem tej nocy

Posted

Miejcie pretensje do SCS, że już trzy hotfixy były i na każdy miałem przeportowany multiplayer. 

Wydaje mi się że pretensji nikt nie ma. Każdy czeka z niecierpliwością na multiplayer. Nie mam pojęcia ile to pracy, ale wiem że Ci na pewno nie jest fajnie, bo jakby nie patrzeć, przez te hotfixy Twoja praca idzie właściwie na marne. Jedyne czego oczekujemy na chwilę obecną to termin kiedy możemy się spodzeiwać aktualizacji (zakładając że SCS nie wyda już kolejnych bombek do swojej choinki). Czy to będzie 1 dzien czy 10 dni, zrozumiemy i będziemy czekać ;)

• Upvote 3
Posted

Jak będzie to będzie i będziemy się cieszyć. A jak nie będzie, to co zrobimy? Nic nie zrobimy. B)

Trzeba być cierpliwym i tyle. Dla niecierpliwych polecam kupić melisę lub zapaść w sen zimowy i mieć nadzieje, że po obudzeniu będzie nowa wersja MP. :P

Tak, może nawet po przebudzeniu będzie beta MP :D

• Upvote 2

76561198117924798.png

Posted

A wiesz, że istnieje coś takiego jak automatyczny zapis? Zawsze w razie takich sytuacji możesz go wczytać i po problemie.

Pewnie. Jak dostanę sygnał ze ktoś we mnie przywalił itd, sprawdzam uszkodzenia i ewentualnie wczytuję autozapis. Szkoda tylko ze czasem autozapis jest z momentu pobrania ładunków. Ręcznego zapisu nie walę, bo dostaję laga na 5s

Posted

No to czekamy, na nowego MP, nie chce mi się obniżać wersji gry. Tak kilka dni już spoglądam i czekam na wersję nowego MP z niecierpliwością :).

Wesołych Świąt Kierowcy :).

76561198052984776.png

Posted

I tu kolega ma racje czasem auto zapis przeskakuje do momentu zabrania ladunku z firmy a wontpie czy komus chcialoby sie jechac np:2500km i np przejechal 2000km i ktos sie nanim wczytal a do celu mial aby 500km i wczytuje sie a tu od początku musi jechać 2500km to wtedy niechce sie jechac 2 raz od początku.

Posted

Istnieje coś takiego jak Quicksave który jest lepszy od autozapisu a żeby użyć trzeba kliknąć Scrlk (który może mieć cala nazwę lub skrócona podana przez zemnie)

Co masz na myśli? Z tego co wiem zapis robi się automatycznie (zakonczenie gry,zdanie ładunku), co jakiś czas (auto zapis) i kiedy gracz chce (ręczny zapis wybranym przyciskiem). Innego zapisu nie znam

Posted

Nie mówisz o szybkim zapisie, tylko zapisie automatycznym. Szybki zapis tworzy się wyłącznie za czyimś pośrednictwem, a automatyczny, jak sama nazwa wskazuje, automatycznie w zależności od sytuacji. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.