OJCI3C Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Brawa dla Developera, bardzo dobra robota dziękuje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[EKARD] Kamil01 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Świetnie! http://ekard-vs.pl/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHell [PL] Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Wszystko fajnie, winter mod bardzo fajnie się prezentuje. Kropki jako kierowcy na mapie również działają znakomicie. Mimo wszystko mam pytanie, będzie możliwość wyłączenia tych kropek na mapie? No chyba, że jest, tylko ja jestem ślepy Nie jest to jakoś w moim klimacie, dlatego stąd to pytanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Teraz dopiero zauważyłem, że na liście serwerów w grze oprócz danych jak nazwa i ilość graczy, to dla każdej pozycji dodano w tle pasek odzwierciedlający ilość graczy na danym serwerze. (Te fioletowe paski) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid105 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Cześć, mam problem z pobraniem WinterModa. Gdy pobierze się gdzieś z 20mb, pobieranie się przerywa. Gdy próbowałem pobrać jeszcze raz, znowu, w tym samym miejscu pobieranie przerywa się. Wie ktoś co może być przyczyną? Internet mój nie jest najlepszy ale gdy pobieram np. mody do ETSa wszystko jest dobrze, połączenie się nie przerywa. Z góry dzięki za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eudoksjusz Szalony Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Up: wyżej/na poprzednich stronach dałem linka na share mods, a jeszcze wcześniej mwl dał linka do pobrania z serwera - może być odczuwalne obciążenie. Tapnięte z klawiatury 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
świstak cham Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 To wina przeciążonych serwerów. Na str. 3 tego tematu post #58 masz link do pobrania moda. Wsadź go do (u mnie) C:/ ProgramFiles(x86) > Euro Truck Simulator 2 Multiplayer > data > mods edit: kolega @up mnie wyprzedził 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawid105 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Dzięki panowie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mateusz5566 Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 jak zaaktualizować multiplayer???? Będę wzdzięczny za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 jak zaaktualizować multiplayer???? Będę wzdzięczny za pomoc Aktualizacja polega po prostu na pobraniu nowej wersji klienta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queny Posted December 7, 2015 Share Posted December 7, 2015 Winter mod porażka. Mam deszcz na minimum,a i tak pada non-stop. Czemu pada deszcz zamiast śniegu jak w innych winter modach ? Do tego ten ,,śnieg'' co chwila pada w inna strone świata,jak tornado.Masakra. Do tego te zaśnieżenie takie słabe(wszedzie idento) oprocz zmiany texturek nic ciekawego. Czemu nie ma moda od satana z zaspami,bałwanami,choinkami i lampkami :/ Ps. Od update mam crashe z dupy jak minimalizuje gre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Game Developer mwl4 Posted December 7, 2015 Author Game Developer Share Posted December 7, 2015 Winter mod porażka. Mam deszcz na minimum,a i tak pada non-stop. Czemu pada deszcz zamiast śniegu jak w innych winter modach ? Do tego ten ,,śnieg'' co chwila pada w inna strone świata,jak tornado.Masakra. Do tego te zaśnieżenie takie słabe(wszedzie idento) oprocz zmiany texturek nic ciekawego. Czemu nie ma moda od satana z zaspami,bałwanami,choinkami i lampkami :/ Ps. Od update mam crashe z dupy jak minimalizuje gre. Teraz są dwa typy opadów - te z gry i te z multiplayera. Żeby wyłączyć deszcz, to trzeba zmniejszyć prawdopodobieństwo spadnięcia deszczu w ustawieniach gry, a żeby wyłączyć padający śnieg - to w ustawieniach multiplayera wyłączyć Season effects. Co do crasha po minimalizacji - zostanie naprawiony niedługo. Możesz użyć Directx żeby się pozbyć tego. Mod satana być może zostanie wprowadzony później 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cermit PL Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Osobiscie sadze ze Mod od satana był lepszy, śnieg lepiej dopracowany. Nie mówiąc juz o zabielaniu szyby podczas jazdy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queny Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Teraz są dwa typy opadów - te z gry i te z multiplayera. Żeby wyłączyć deszcz, to trzeba zmniejszyć prawdopodobieństwo spadnięcia deszczu w ustawieniach gry, a żeby wyłączyć padający śnieg - to w ustawieniach multiplayera wyłączyć Season effects. Co do crasha po minimalizacji - zostanie naprawiony niedługo. Możesz użyć Directx żeby się pozbyć tego. Mod satana być może zostanie wprowadzony później Jedyna osoba co zamist spinać użyła mniej cebuli i odpowiedziała na moje pytania. Tak,mialem deszcz na minimum,a mimo to padal pare godzin(realnych) może jakiś błąd gry,tylko dziwie sie ,że nie ma tak jak w innych winter modach sniegu zamiast deszczu w grze(nie chodzi o oddzielny śnieg który defakto nie powala) Aktualnie crashe ustaly. A co do modu satana,było by fajnie,bo na aktualnym traktory,kombajny na polach są w srodku zimy xD Satan dodał bałwany,choinki, lampki w miastach <3 Jedno co trzeba przyznać to Niebo, jest piekne w tym aktualnym modzie <3 Dziękuje(bez spin prosze) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidox[PL] Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Ogólnie mod oceniam na dobry. Jednak tak jak już chłopaki wspominali padający śnieg, deszcz nie robi zbytniego wrażenia(brak zaśnieżonych szyb) Co więcej nie wiem jak u was ale u mnie gdy się z kimś mijam to najpierw widzę w oddali samą naczepę a gdy dana osoba jest bliżej to dopiero ciągnik... troszkę irytujące to jest. Liczę na to że jakieś poprawki jeszcze będą. Pozdrawiam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pytajnik [PL] Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Co więcej nie wiem jak u was ale u mnie gdy się z kimś mijam to najpierw widzę w oddali samą naczepę a gdy dana osoba jest bliżej to dopiero ciągnik... troszkę irytujące to jest. To chyba kwestia obciążenia serwera. Jak na EU2 przy ok 2500 graczach, leciałem z zamkniętym licznikiem, to czasem mijały mnie same naczepy bo ciągnik nie zdążył się załadować 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentP Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Witam mam zainstalowany winter mod i widze tylko padający śnieg drogi mam czarne a drzewa zielone zero zimy. Proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Witam mam zainstalowany winter mod i widze tylko padający śnieg drogi mam czarne a drzewa zielone zero zimy. Proszę o pomoc A masz zaznaczony "WinterMod" w ustawieniach ETS2MP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentP Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 A można wiedzieć gdzie znajdę te ustawienia ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 (Podczas gry w MP)TAB>settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyLine8211 Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 (Podczas gry w MP)TAB>settings Prawym przyciskiem myszki uaktywniasz ją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentP Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 (Podczas gry w MP)TAB>settings Dzieki za pomoc wszystko działa nie wiedziałem ze tam sie wchodzi i ustawia Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 W ustawienia też można wejść z poziomu ekranu logowania do konta ETS2MP. Przycisk ustawień znajduje się w górnym lewym rogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankes Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Czy to normalne, że CODZIENNIE muszę resetować ekonomię, bo inaczej nie mam żadnych zleceń? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Hmm... Ciężko powiedzieć czy to normalne czy nie normalne. Na pewno nie jesteś odosobniony, sam w ostatnim czasie mam zabawę ze zleceniami - raz są, raz nie ma. Tak gwoli przypomnienia to tych zleceń nie ma tylko na rynku zleceń/szybkich zleceniach, zaś podjeżdżając do danej spedycji ładunki są i można je pobrać bez problemu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts