MarcinEL. Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Witam czy komuś też się wiesza instalator? Wszystkim, mi najpierw po 400mb zacięło a potem po 250mb, poczekam do jutra bo nie ma co sobie nerwów psuć 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanibaII243 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Czy tym którzy to pobrało może tak udostępnią to na innym hostingu? ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Również zacięło... @Artek210 od kiedy na torrentach są wirusy? Jak widać ktoś tu nie zna zasad działania sieci bittorrent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Cage[PL] Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Również przyłączam się z prośbą o upload na zewnętrzny hosting np: sharemods. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eudoksjusz Szalony Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Jeśli nikt mnie nie uprzedzi, to zrobię wrzutkę na jakiś serwer, ale najpierw... muszę go pobrać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Instalacja idzie szybko do momentu 3/4 całego procesu i na tym koniec. Ani drgnie i tak za każdym razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Aktualizacja się ładnie szybko pobrała, gra działa ładnie, tylko problem jest taki, że przy minimalizacji do pulpitu mam Fatal Error i grę wywala. @EDIT Za 15min będę miał wrzuconego winter moda na hostingu, to jak ktoś by chciał to PW It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Game Developer mwl4 Posted December 6, 2015 Author Game Developer Share Posted December 6, 2015 Jeśli launcher się zawiesza to zawsze możecie pobrać przez przeglądarkę: http://download.ets2mp.com/frosty_5.4.scs i wrzucić do odpowiedniego katalogu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankes Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Błąd: zamiast deszczu mam bombardowanie dywanowe ptasim "głanem" (biały deszcz). Link to comment Share on other sites More sharing options...
CantGiveUP Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Jeśli launcher się zawiesza to zawsze możecie pobrać przez przeglądarkę: http://download.ets2mp.com/frosty_5.4.scs i wrzucić do odpowiedniego katalogu. Tu idzie pięknie przez przeglądarke godzina a przez IDM 7 minut ;p Tylko to mam wrzucić tam gdzie normalne mody z gry ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nixys Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Tu idzie pięknie przez przeglądarke godzina a przez IDM 7 minut ;p Tylko to mam wrzucić tam gdzie normalne mody z gry ? D:\Program Files (x86)\Euro Truck Simulator 2 Multiplayer\data\mods Zależy też gdzie zainstalowałeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Cage[PL] Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Wrzucasz tam gdzie instalowales moda dla przykladu: B>program filesx86>ets2mp>data>mods Edit: Kolega mnie wyprzedził ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
CantGiveUP Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Zrobiłem tak i mi nie czyta Wszystko jest bez śniegu ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Zrobiłem tak i mi nie czyta Wszystko jest bez śniegu ;/ A zrobiłeś także to co jest pisane w tym temacie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KUBUTECH911_PL Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Win 10 blokuje mi uruchomienie instalatora Kliknij prawy przycisk myszy na plik Instal ETS2MP.exe i następnie przycisk Odblokuj. Nie wyłączaj antywirusa bo to nie te oprogramowanie blokuje ten plik tylko Windows Defender .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artek210_PL] Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 U mnie wszystko ładnie śmiga. Nie wiem co u was z tym pobieraniem, mi normalnie poszło mam już zainstalowane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZibeenPL Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Witam. Ja mam taki problem... że włączam launchera MP... wszystko pięknie, ale gra uruchamia mi się w trybie off-line... i o co chodzi... . Instalowałem i pobierałem nowego launchera wraz z winter modem 2/3 razy chyba... i dalej nie działa. Odkąd gram w ETS2MP nigdy nie miałem takiego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CantGiveUP Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 A zrobiłeś także to co jest pisane w tym temacie? Tak robiłem w ogóle mi nawet gra modów nie czyta nie wiem co jest grane.. ;/ Witam. Ja mam taki problem... że włączam launchera MP... wszystko pięknie, ale gra uruchamia mi się w trybie off-line... i o co chodzi... . Instalowałem i pobierałem nowego launchera wraz z winter modem 2/3 razy chyba... i dalej nie działa. Odkąd gram w ETS2MP nigdy nie miałem takiego problemu. Musisz odpalić launcher jako administrator Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Frosty Mod na to po cichu liczylem Subtelna biala zimka to nie to co ciezkie klimaty od satana z zeszlego roku https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroMusic! Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Mi się pobierało z jakieś pół godziny no ale w końcu się pobrało. W tym czasie można sobie pograć w inną grę. <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZibeenPL Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Tak robiłem w ogóle mi nawet gra modów nie czyta nie wiem co jest grane.. ;/ Musisz odpalić launcher jako administrator Zrobiłem mały eksperyment... zainstalowałem nowego launchera bez winter ani autumn moda... i co działa, tak jak wcześniej... , ciśnie mi się na myśl WTF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Jeśli masz markery najbliższych graczy na mapie to nie jest tak samo jak wcześniej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Zrobiłem mały eksperyment... zainstalowałem nowego launchera bez winter ani autumn moda... i co działa, tak jak wcześniej... , ciśnie mi się na myśl WTF. usun calkowicie launcher z dysku i zainstaluj od nowa ? https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funtek Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Mega plus panowie za tego MODa !!!! Wjechałem do Rotterdamu, wczytało mi się 40 osób i w ogóle mnie nie zlagowało !! Oby tak dalej !! Zima też super !! Tylko mały minusik jest taki że pojazd nadjeżdżający z naprzeciwka nie wczytuje się poprawnie. Mianowicie najpier pokazuję mi naczepę a po sekundzie wczytuje ciągnik. Ale nie jest to jakiś mega problem przez którego nie da się grać także raz jeszcze mega postęp w synchronizacji oraz optymailizacji BRAWO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZibeenPL Posted December 6, 2015 Share Posted December 6, 2015 Jeśli masz markery najbliższych graczy na mapie to nie jest tak samo jak wcześniej. Chodzi mi o to, że jak zainstalowałem poprzednio 3 razy launchera z winter oraz autumn modem, podczas włączania gry przez launchera do MP, gra uruchamiała się w trybie off-line. Zainstalowałem, teraz bez modów, i podczas uruchamiania w grze miałem ekran od MP tzn wybór serwerów. Pobieram jeszcze raz moda w pliku .scs, wrzucę do odpowiedniego folderu i zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts