Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie chodzi mi tutaj akurat o MP. Gdyby nie MP prawdopodobnie przestałbym grać w ETSa ponieważ znudziłby mi się. Tez mam gre od początku premiery. Ale chodzi o to że bardziej mnie ciągnie na Multi niz na singla. A co do systemu to już wole nowego kompa kupić.

Posted

Przy jednej z poprzednich wersji multi też był jakiś problem z XP-kiem. Podejrzewam że jak znajdą błąd to wyjdzie nowa wersja multi.

Pytanie do Twórców:

Czy w tej wersji multi jest możliwość zapamiętania loginu i hasła (nie ma, lub nie potrafie znaleźć).

W poprzednich wersjach była możliwość skorzystania z pewnych opcji (osobiście używałem -nointro). Czy ta wersja multi pozwala na użycie tego polecenia?

• Upvote 1
Posted

POMOCY Jak mam zrobic BY nie miec Tej wersji gry 1.14.2.2 a zeby miec 1.14.2. Robilem wszystko juz I nic POMOCY !!

W Stimie wchodzisz: Gry --> wyświetl bibliotekę gier --> nastepnie prawy na Euro Track i właściwości. Wyskakuje tabelka i w zakłatce Beta ustawiasz na public_beta 1.14-bublic beta. I to wszystko :)

Tylko u mnie na wersji 1.14.2.2 gry, Multi też działa wiec nie wiem jaki masz problem  :)

Posted

Win 8.1, wersja ETS2 1.14.2 - Wszystko śmiga jak należy!

Wielkie podziękowania w tym miejscu dla całej ekipy deweloperskiej za robotę którą odwalają, serio należy się wam. :)

Posted

Jeszcze tylu ludzi na Multi nie widziałem :P Taka ciasnota że masakra :P Oczywiście trole też są. Blokowanie drogi itd. A w Amsterdam w tym momencie przy takiej ilości graczy ( przynajmniej u mnie) takie lagi że jechać się nie da masakra... \

Posted

Pogratulować tylko ekipie ETS2MP za wytrwałość. Starają się i pracują za darmo dla nas - takich ludzi ze świecą szukać w tych czasach. Jeszcze raz ogromne dziękujemy!

Posted

Patryk98 czy aby na pewno Ci się zaktualizowała? Zrób tak: zaznacz wersje tak jak na zdjęciu: 08093096708072201455.png

i potem odpal grę ale przez Steam klikając zagraj wtedy powinno wyskoczyć zaktualizuj. Mi działa własnie na tej wersji gry (1.14.2.2) Multi bez problemów. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.