Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ciężko wymagać od Steam'a aby aktualizował wersję beta, która nie jest aktualizowana. W ogóle nie rozumiem dlaczego nagle pojawił się problem z wersami gry dla tej wersji MP? Od zawsze było tak, że jeśli wchodziła wersja, która wspiera nowszą wersję ETS2 niż dotychczas należy zaktualizować grę do najnowszej, a nie bawić się w jakieś beta wersje. Wersja 0.1.1 alpha jest kompatybilna z najnowszą wersją gry, która jest dostępna czyli 1.14.2.2s (taką wersję wyświetla mi ETS2 w konsoli) i nie mam zaznaczonych żadnych beta testów ani nic w ten deseń. Sprawdź najlepiej czy dobry katalog podczas instalacji MP podałeś, bo za chwile się okaże, że masz 2 wersje ETS2: Steamową i zwykłą...

rtrn263.png

Posted

Przy jednej z poprzednich wersji multi też był jakiś problem z XP-kiem. Podejrzewam że jak znajdą błąd to wyjdzie nowa wersja multi.

Pytanie do Twórców:

Czy w tej wersji multi jest możliwość zapamiętania loginu i hasła (nie ma, lub nie potrafie znaleźć).

W poprzednich wersjach była możliwość skorzystania z pewnych opcji (osobiście używałem -nointro). Czy ta wersja multi pozwala na użycie tego polecenia?

Również używałem -nointro i trochę brakuje tej opcji.

Już chciałem zgłaszać to do sugestii... ale ta funkcja działa! Wystarczy dodać te komendy do skrótu Launcher'a i wszystko działa.

image,SYwxnjziLO.jpg

• Upvote 1

rtrn263.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.