JJay Posted June 14, 2022 Posted June 14, 2022 Witam, Cieszymy się, że ten wątek w dalszym ciągu pozostaje aktywny. Nie mniej jednak na Forum znajduje się odpowiedne subforum, gdzie SCS Blog udostępnia swoje najnowsze wpisy. W dniu dzisiejszym doszliśmy do wniosku, że wstawianie tutaj odnośników do wpisów SCS nie powinno mieć miejsca. Jak wspomniałem na forum znajduje się specjalne subforum, gdzie możecie znaleźć wszystkie najnowsze wpisy SCS. Dodatkowo traktujemy wstawianie tutaj tego typu komentarzy jako spam oraz nabijanie liczby zamieszczanych komentarzy. Miło, że ktoś w dalszym ciagu korzysta z tego wątku, nie mniej jednak chcemy, aby komentarze zawierały coś więcej, niż tylko link do danej strony. Informacja dotyczy, ale nie ogranicza się tylko i wyłącznie do wpisów na Blogu SCS. Oczywiście możecie podzielić się z nami swoją opinią na temat powyższej zmiany w tym miejscu: https://truckersmp.com/feedback Z poważaniem JJay TruckersMP Support & Language Forum Moderator 1 Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
[RT] Aro34 Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 Bez sensu totalnie bez sensu zamknijcie całkiem ten wątek i tyle, a nie robicie tylko pod górkę po to jest ten temat zrobimy by ktoś wrzucił linka i się wypowiedział dobrze że w TMP już przestałem grać bo się robi jeden wieki SYF 1
JJay Posted June 15, 2022 Posted June 15, 2022 3 hours ago, [RT] Aro34 said: Bez sensu totalnie bez sensu zamknijcie całkiem ten wątek i tyle, a nie robicie tylko pod górkę po to jest ten temat zrobimy by ktoś wrzucił linka i się wypowiedział dobrze że w TMP już przestałem grać bo się robi jeden wieki SYF Wspomniałem powyżej, możesz podzielić się z nami swoją opinią poprzez Feedback. Masz racje, temat jest do tego, aby każdy się wypowiedział. No właśnie, wypowiedział, a nie tylko wstawiał link do strony. Pusty komentarz z odnośnikiem do strony, typowe nabijanie postów na forum. Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
elot360PL Posted June 16, 2022 Posted June 16, 2022 23 hours ago, [RT] Aro34 said: po to jest ten temat zrobimy by ktoś wrzucił linka i się wypowiedział No właśnie, wypowiedział. Porównaj sobie ilość postów z samymi linkami z ilością jakiejkolwiek odpowiedzi na takie posty. Już sam fakt że w tym wątku udzielają się góra 4 osoby na krzyż, z czego połowa tych osób wrzuca tylko linki, mówi sam za siebie. A administracji odpowiedzialnej za polski dział gratuluję refleksu, żeby spóźnić się z decyzją dotyczącą ostatecznego ukatrupienia polskiego działu o kilka ładnych lat... No tak, wczoraj oficjalnie zakończono oficjalne wsparcie do Internetu Explorera to trzeba było przesiąść się na coś nowszego, to i nagle zorientowali się który mamy rok. Przynajmniej nareszcie powiedziano publicznie wprost że nie warto tu już zaglądać, chociaż po wykastrowaniu nieomal całej polskiej sekcji z tematów, które albo licznie trafiły do archiwum albo "zniknęły", było to mniej lub bardziej oczywiste. Nie zapomnijcie tylko tego tematu także wyrzucić na śmietnik historii, żeby nie było już żadnych śladów po prężnie rozwijającej się polskiej społeczności. 2014 wróć... 1 1 1
Kąsacz Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Chyba jednak Montana będzie przed Texasem. Na Steamie już mamy zdjęcie z ciężarówką.
[RT] Aro34 Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 https://blog.scssoft.com/2022/06/euro-truck-simulator-2-145-hannover.html Scs znów nas zaskoczyło tym razem przebudowa Hanoweru :d ciekawe. Wygląda to obiecująco kto wie może doczekamy się przebudowy wszystkich miast w Niemczech
Duczo Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 25 minutes ago, [RT] Aro34 said: https://blog.scssoft.com/2022/06/euro-truck-simulator-2-145-hannover.html Scs znów nas zaskoczyło tym razem przebudowa Hanoweru :d ciekawe. Wygląda to obiecująco kto wie może doczekamy się przebudowy wszystkich miast w Niemczech przebudowa przebudowanych niemiec xd tak to sie nie doczekamy uk i prehistorycznego going eas. Ale miłe zaskoczenie jednak jest 1 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Michu98 Posted June 17, 2022 Posted June 17, 2022 Na steam są już dodane ukryte osiągnięcia do DLC Montana: 1
Duczo Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 2 hours ago, Kąsacz said: Czyli premiera Sierpień - Wrzesień tak sądze. Zerkając na ostatnią częstotliwość w/w tematu na blogu, można śmiało powiedzieć że jest szansa zahaczyć i lipiec. Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Kąsacz Posted June 18, 2022 Posted June 18, 2022 Raczej wątpie bo przecież musi się pojawić 1.45 z nową trasą w północnym Wyoming.
Hawerteusz Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 On 6/14/2022 at 7:16 PM, JJay said: W dniu dzisiejszym doszliśmy do wniosku, że wstawianie tutaj odnośników do wpisów SCS nie powinno mieć miejsca. Chyba tylko 13-latkowie patrzą na ilość postów. Zaarchiwizujcie całe forum. Bo tylko do tego dążycie... 1 R5 5600X + AiO ML240L // Asus ROG Strix B450-F // G.SKILL Trident Z 2x16GB 3733 Mhz CL16 // MSI GTX 1080 Armor @2000/5200 Mhz // Corsair RM650x
[RT] Aro34 Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 On 6/14/2022 at 7:16 PM, JJay said: W dniu dzisiejszym doszliśmy do wniosku, że wstawianie tutaj odnośników do wpisów SCS nie powinno mieć miejsca. Od tego jest ten temat by ktoś wrzucił posta od SCS i się wypowiedzieli zrobiliście z tego forum SYF takie jest moje zdanie
JJay Posted June 19, 2022 Posted June 19, 2022 32 minutes ago, [RT] Aro34 said: Od tego jest ten temat by ktoś wrzucił posta od SCS i się wypowiedzieli zrobiliście z tego forum SYF takie jest moje zdanie Nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że nie rozumiesz tego co napisałem. Ja osobiście nie rozumiem dlaczego w dalszym ciągu mówisz, że forum to syf i dalej z niego korzystasz. On 6/15/2022 at 5:59 PM, JJay said: Masz racje, temat jest do tego, aby każdy się wypowiedział. No właśnie, wypowiedział, a nie tylko wstawiał link do strony. Pusty komentarz z odnośnikiem do strony, typowe nabijanie postów na forum. Aby Ci to przypomnieć wróćmy do mojej poprzedniej wypowiedzi, którą specjalnie dla Ciebie zacytowałem powyżej. 3 hours ago, Hatrix77 said: Chyba tylko 13-latkowie patrzą na ilość postów. Zaarchiwizujcie całe forum. Bo tylko do tego dążycie... Spokojnie, jeśli będzie trzeba to i na to przyjdzie czas. Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
MarkON Posted June 20, 2022 Posted June 20, 2022 Dzisiaj rano personel SCS Software dokonał zmian na stronie DLC Montany: https://americantrucksimulator.com/montana/ Warto przytoczyć korekty, zobrazować jak to teraz wygląda i co się zmieniło. Mianowicie uporządkowano kwestie nadchodzących informacji/treści na blogu i w social media, które są związane z Montaną. Tak prezentowała się lista przed edycją: Obecnie wygląda to tak: Z listy zniknęły kwestie, które zazwyczaj pojawiają się przy okazji dodatków. Nie są konkretnie związane z jakąś cechą konkretnego stanu, obszaru ale i tak powinny się pojawić w okolicy wydania Montany. Community Showcase - blog ukazujący się kilka dni po wydaniu dlc, zazwyczaj zawierający kilka filmów graczy i ich prezentację ciekawych miejsc, tras WoTr Event - od połowy 2020 roku przy okazji dodatków mapowych wraz z wydaniem pojawia się dedykowane wydarzenie polegające na dostarczeniu określonej ilości ładunków, (może się pojawić wraz z blogiem "Release") Release - blog pojawiający się kilka/kilkanaście godzin przed wydaniem zawierający informacje o godzinie wydania w zależności od poszczególnych stref czasowych (po wydaniu pojawia się informacja, że dlc wydano i tak pozostaje) Release Date Announcement - zapowiedź daty wydania dlc często informacja pojawiała się około tygodnia przed wydaniem Pozostało 12 informacji (choć zaznaczono na stronie, że mogą nastąpić zmiany): 1. Gameplay Video poprzednio: Gameplay #1 2. Big in Montana poprzednio: Special Transport 3. Yellowstone National Park 4. Weigh Stations 5. Helena 6. Missoula 7. Glacier National Park 8. Landmarks 9. Nature in General 10. Road Network + New Signs 11. Airports, 12. Lewis and Clark Expedition
MarkON Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Wygląda na to, że 1.45 zbliża się dużymi krokami. W czwartek pracownik studia na forum umieścił (prawdopodobnie przez pomyłkę) dziennik zmian podpisany wersją gry 1.45.0.33 American Truck Simulator. Co wskazywało, że w tle trwają już zamknięte testy. Natomiast dzisiaj pojawił się temat błędów na forum scs.
Michu98 Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 https://blog.scssoft.com/2022/06/american-truck-simulator-145-open-beta.html open beta do ATS już oficjalnie dostępna! Z ważniejszych zmian dodano miasto Cody i drogę US14 w wyoming, własne cysterny, odśiweżenie stacji benzynowych oraz czujnik deszczu co szczerze mnie najbardziej ciekawi
MarkON Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Patrząc na dziennik zmian to wydaje się, że to nie powinno być czymś trudnym do wsparcia na TruckersMP jeżeli tak pozostanie w finalnej wersji. Warto dodać, że stan Monatna jest już podświetlony i zaznaczony na mapie. Natomiast tak prezentuje się nowa droga z Cody:
[AGK] Asteros Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Mnie osobiście zainteresowały własne cysterny, ponieważ jest duże prawdopodobieństwo, że dostaniemy w końcu również cysterny paliwowe w ETS'ie. Cysterny spożywcze, które wymiarowo nie współgrają z większością ciągników, nie są za bardzo rozchwytywane przez graczy na serwerach TMP. Ewentualnie może dostaniemy naczepy Feldbinder, już dawno zapowiedziane przez SCS. Facebook Trucksbook Strona/Site
Kąsacz Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 17 minutes ago, MarkON said: Patrząc na dziennik zmian to wydaje się, że to nie powinno być czymś trudnym do wsparcia na TruckersMP jeżeli tak pozostanie w finalnej wersji. Warto dodać, że stan Monatna jest już podświetlony i zaznaczony na mapie. Natomiast tak prezentuje się nowa droga z Cody: Na zdjęciu widzę nowe firmy, czy to z "czystej" gry czy modyfikacje?
MarkON Posted June 27, 2022 Posted June 27, 2022 Bez modyfikacji. Zrobiłem zdjęcia z gry wraz z naczepami na firmach i widocznymi wspomnianymi logotypami: Spoiler Spoiler Patrząc na listę naczep kilka rzeczy o nazwach tcn_... przykuwa uwagę, chyba to nowości:
Duczo Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 https://blog.scssoft.com/2022/06/ets2-ats-145-update-ownable-cisterns.html kolejne info odnośnie bety 1,45 ostatnia fota, petarda! Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Duczo Posted June 28, 2022 Posted June 28, 2022 On 6/18/2022 at 2:38 AM, [BTS] Duch said: Zerkając na ostatnią częstotliwość w/w tematu na blogu, można śmiało powiedzieć że jest szansa zahaczyć i lipiec. Szkoda że mi tak nie idzie w lotto 1 Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
MarkON Posted June 29, 2022 Posted June 29, 2022 Temat błędów dla Euro Truck Simulator 2 1.45 Open Beta został przed chwilą stworzony na forum scs. Jeżeli nie wydarzy się nic niespodziewanego dzisiaj lub jutro beta powinna być dostępna dla graczy. Kto będzie chciał testować może się już przygotowywać (kopie plików itd.)
Aves Posted June 29, 2022 Author Posted June 29, 2022 @[BTS] DuchCos dla ciebie ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡
Recommended Posts