[RT] Aro34 Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Jak sądzicie jakie będzie następne DLC (chodzi mi o mapy) lub jakie chcieliście by było
[K-T] Kubasuperrrr Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Na pewno będzie DLC na mapę Francji, Włoch, Hiszpanii i Portugalii.
[RT] Aro34 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 no a co z Finlandią bo to też pod Skandynawie należy ale jestem za tym by Francję zrobili
arusf2011 [PL/EN] Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 @OT - Czy mi się wydaje, czy Ty celowo nabijasz posty? @TT - Najprawdopodobniej możliwe, że wyjdzie DLC z Francją ( lub jako aktualizacja - nikt tego nie wie). Ja osobiście jakoś nie mam potrzeby, by jeszcze kolejne DLC do tej gry kupować, bo to, co mam, mi wystarcza.
[RT] Aro34 Posted August 30, 2015 Author Posted August 30, 2015 po 1 nie robię celowo postów mam ich zaledwie tzn tematy tylko 3 a po 2 owszem Francja by się przydała pożyjemy zobaczymy ehhehe
elot360PL Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Jakbyś czytał też posty wyżej w tematach w których się udzielasz to byś wiedział że robią DLC z Francją... I skończ nabijać, nawet ja dziennie nie robię 40 postów... 2
KRAZ [PL] Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 no a co z Finlandią bo to też pod Skandynawie należy ale jestem za tym by Francję zrobili Finlandia nie jest krajem Skandynawskim. Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER
Wexu Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 no a co z Finlandią bo to też pod Skandynawie należy ale jestem za tym by Francję zrobili Finlandia nie jest krajem Skandynawskim, jak już to jest krajem Nordyckim . @OT - Czy mi się wydaje, czy Ty celowo nabijasz posty? @TT - Najprawdopodobniej możliwe, że wyjdzie DLC z Francją ( lub jako aktualizacja - nikt tego nie wie). Ja osobiście jakoś nie mam potrzeby, by jeszcze kolejne DLC do tej gry kupować, bo to, co mam, mi wystarcza. Generalnie gra w samej podstawce jest nudna już . Co nie zmienia faktu, że 'mapowe' DLC też mi się nie widzą... aczkolwiek takie rzeczy jak dodatkowe ciężarówki (w nawiązaniu do tego tematu) z chęcią bym zobaczył w grze hehe sorry z gery miałem 3Lepiej nie skomentuje... dodatkowo co to ma niby wznosić do tematu? 1 if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam!
arusf2011 [PL/EN] Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 @Wexu - Gdyby mi tylko komputer dał wjechać na Skandynawię w MP, to bym się ucieszył. Ja bym się jeszcze bardziej ucieszył, gdyby przykładowo np. ta Francja była darmowa.
elot360PL Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 @Wexu - Gdyby mi tylko komputer dał wjechać na Skandynawię w MP, to bym się ucieszył. Ja bym się jeszcze bardziej ucieszył, gdyby przykładowo np. ta Francja była darmowa. W plikach Map Edytora jest dlc_fr. Raczej wątpie by to DLC było tak samo darmowe jak Metalic :/
H&V I Vaiarek Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Bohun się wygadał, że to będzie Francja. Jak był z wizytą w SCS. Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
KRAZ [PL] Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Jeszcze czeka DLC z Autokarami ale to odległy temat. http://newsletter.worldoftrucks.com/w/KsetyLvvzCuoo2JEtSyWDQ/n3AB892SgDVz3Zhyxkt763fXPQ/KnChFOpEpQiod6NPqvBEpA Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER
WooQash Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 O ile wiem ECS nie ma zostać wydano jako DLC, tylko jako osobny produkt.
świstak cham Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Finlandia też jest krajem Skandynawskim. Chociaż mówią że Finlandii nie uważa się za kraj Skandynawski.
Wexu Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 ^ - Tsa, wyszukiwarka pokazuje 'info' z wiki, a wchodząc w wiki widzimy już inne info . Generalnie kraje skandynawskie to kraje Germańskie (z tego co pamiętam ze szkoły, oraz z tego co widzę w internecie), a do takich Finlandia nie należy, dlatego też Finlandii kraje Skandynawskie (Dania, Norwegia, Szwecja) nie uznają m.in. Finlandii za kraj skandynawski. Z tego co widzę, to lekko temat rzeka będzie . if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam!
apostou! Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Mimo wszystko Finlandia byłaby świetnym uzupełnieniem poprzednio wydanego DLC. Francja na pewno zauroczyłaby niejednego kierowce. Jednakże ja byłbym za "odświeżeniem" Going East! z wiadomych powodów. Obrazek łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Może i tak ale nie musiałeś mi go usuwać . // apostou! Wexu bardzo serdecznie przeprasza. // Bandero Pozdro dla Bandero !! // apostou! Również Bardzo serdecznie Pozdrawiam! ^.^ // Bandero
elot360PL Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Mimo wszystko Finlandia byłaby świetnym uzupełnieniem poprzednio wydanego DLC. Francja na pewno zauroczyłaby niejednego kierowce. Jednakże ja byłbym za "odświeżeniem" Going East! z wiadomych powodów. Idąc tym tropem powinni odświeżyć całą mapę bo patrząc na Skandynawie to podstawka w oczy szczypie. Chyba nie trzeba tłumaczyć że ani jedno ani drugie się nie stanie...
apostou! Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Pecs oraz Szeged zostało dodane i przyjęte z entuzjazmem. Dlaczego by nie ? Nie wymagam odświeżenia wszystkich lokacji, jednakże DLC za które płacimy mogłyby być wzięte pod lupe. Obrazek łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Może i tak ale nie musiałeś mi go usuwać . // apostou! Wexu bardzo serdecznie przeprasza. // Bandero Pozdro dla Bandero !! // apostou! Również Bardzo serdecznie Pozdrawiam! ^.^ // Bandero
elot360PL Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Płacisz cały czas? Nie, zapłaciłeś raz, i kiedy za to zapłaciłeś to było to wartę swojej ceny. Tak jak teraz to jest tanie jak barszcz porównując do Skandynawi. Poza tym wiesz ilu osobom opadły głowy kiedy się dowiedzieli że nowe miasta będą robione na modelach z Going East? Większość wtedy wiedziała że miasta już aż tak d*py nie będą urywały, pomijając tego że same miasta z Going East są już nieco większe niż oryginalne Polskie. Nie wymagam [...] Śmiesz wymagać od nich?
Aves Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Nowe DLC? Dobre macie pytanie.. Nastepny DLC ma napewno Francja. Bo ma chyba duza niz GE (13 miast). Stawialbym na nowe miast wiecej niz 13. apostou. - Nie wiem, co ty piszesz.. Pecs i Szeregd zostalo dodane jako darmowa, poniewaz Wegry nie zostalo rozbudowane.. Myle ze robia dlc balkany.. A dla apostou pytanie ze Wegry nalezy do balkanow?? Sorry taka moja dyskucja... ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡
apostou! Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Pecs i Szeged jest przypisane do dlc Going East! - takie jest moje zdanie. Węgry nie należą do Bałkanów (przyznam, że nie znałem odpowiedzi na to pytanie i odszukałem taką informacje w internecie), i raczej nie sądze by szykowali się na DLC z tamtych stron. Obrazek łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Może i tak ale nie musiałeś mi go usuwać . // apostou! Wexu bardzo serdecznie przeprasza. // Bandero Pozdro dla Bandero !! // apostou! Również Bardzo serdecznie Pozdrawiam! ^.^ // Bandero
elot360PL Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Pecs i Szeged jest przypisane do dlc Going East! - takie jest moje zdanie. Węgry nie należą do Bałkanów (przyznam, że nie znałem odpowiedzi na to pytanie i odszukałem taką informacje w internecie), i raczej nie sądze by szykowali się na DLC z tamtych stron. Ile razy jeszcze jeszcze trzeba powtórzyć że następnym DLC jest Francja!!! Poza tym apostou naprawdę nie trzeba nam już Ameryki odkrywać...
H&V I Patrycja. Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Polecam obejrzeć filmik Wujka Bohuna, tak jest fragmencik mapy z nowego DLC. I jest to fragmencik Francji
Mufin Posted September 1, 2015 Posted September 1, 2015 Też myślę że wprowadzą DLC Espaniol ( Dodane będą cała francja hiszpania portugalia i włochy )
Recommended Posts