Jump to content

Recommended Posts

Posted

^ Poprzez edycję save

Nie ukrywam, że aż jestem w szoku, że nikt wcześniej nie wpadł na ten pomysł, zwłaszcza kiedy przecież jest możliwość edycji save'a i jest możliwość modyfikowania zleceń właśnie tam!

Jak zostanie rozwiązana sprawa zmiany formatu zapisu save'a?

rtrn263.png

Posted (edited)

@WooQash Wydaje mi się, że zaimplementuje ten extractor. Na pewno będzie trzeba wybrać swój save. Nie wiem jak z formatem tego save, który trzeba w grze zmienić. Pewnie to będzie wymagane.

Kolega szybszy :)

Edited by xQu
  • Upvote 1
Posted

Świetna wiadomość ! Trzymam kciuki by wszystko poszło po myśli :)

Co sądzisz by w przyszłości synchronizować wszystkie zlecenia przez sieć? Na serwerze znajdowałaby się lista zleceń, którą każdy mógłby zsynchronizować ze swoim profilem, tym samym w multi gracze mieliby wspólną listę. Dzięki temu na tych trasach obserwowalibyśmy wzmożony ruch :)

www.ets2sync.com

Synchronize your jobs with other players in 3 easy steps

qey40X.gif

https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A

Posted

Dzięki wszystkim za motywację :) Dość długi czas oczekiwania wynika stąd, że chcę wszystko dopracować, aby nie miało bugów.

Świetna wiadomość ! Trzymam kciuki by wszystko poszło po myśli :)

Co sądzisz by w przyszłości synchronizować wszystkie zlecenia przez sieć? Na serwerze znajdowałaby się lista zleceń, którą każdy mógłby zsynchronizować ze swoim profilem, tym samym w multi gracze mieliby wspólną listę. Dzięki temu na tych trasach obserwowalibyśmy wzmożony ruch :)

To już zadanie dla mwl4. Ja po prostu nie jestem devem ETS2MP, musiałbym się jeszcze sporo poduczyć. :D

Patrzę i oczom nie wierzę ;-)

To rewelacyjna wiadomość!

Trzymam kciuki za ten projekt.

Pozdrawiam.

Dzięki! :-)

return 0;

Author of the JobSync project.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.