Jump to content

Fl1xmeister

Translator
 TruckersMP Profile
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

About Fl1xmeister

 • Birthday 07/29/2005

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  United Kingdom
 • Interests
  Cars
 • Preferred Trucks
  Renault
 • Known languages
  Hungarian, English

TruckersMP Information

Recent Profile Visitors

5037 profile views

Fl1xmeister's Achievements

Rookie

Rookie (2/13)

 • Well Followed
 • One Year On
 • Getting Noticed
 • Dedicated
 • First Post

Recent Badges

34

Reputation

 1. Jó volt veled talizni, további szép időket 🙂

 2. Merry Christmas and a Happy New Year to everyone and your families 🙂

  1. Davidsvr6-TMP

   Davidsvr6-TMP

   Thanks to you too ! 🙂

  2. Guest
  3. pofii

   pofii

   Thanks for your wishes, you too! ❤️

 3. Üdv! Reméljük hogy élvezted a Karácsonyi konvojt. Van egy finomságunk neked a Karácsonyi időszakban a Silverstone esemény terület visszatérésével az ETS2 térképén. Bizony, Vasárnap 18 Decembertöl Péntek Január 6-ig tapasztalni tudod a legendás esemény területünket és fel fedezheted ahogy szeretnéd. Ezt megtalálod a dedikált 'TruckersMP Christmas Special' szerveren, ami ütközésmentes, hogy te és a barátaid élvezhessétek magatokat. Tekints lejjebb hogy megnézd mit tartalmaz a Silverstone verseny pálya: A klasszikus gyorsulási pálya ami 8 sávot biztosít, hogy versenyezz a bárataiddal és kideritsétek hogy kinek van a leggyorsabb kamionja a flottában. A verseny pálya közepén található, láthatod ahogy el száguldanak a kamionok a közeli pályán. Kihagyhatatlan kilátás! A híres 'Knock the Cone' kihívásunk. Hasonlít a Gyorsulási pályára, de ez a megállási erőt is teszteli. Célozd meg az első kúpot és ne találd el az utolsó 2-őt, vagy elveszíted a kihívást! Ez az esemény 6 barátnak biztosít helyet, hogy egymás ellen versenyezzenek. A föld szélén található aszfalt 2 fajta tolató kihívással kínál. Figyelj a fehér csíkokra mert közöttük kell lenni hogy sikerüljön a teszt. Van minimum 4 azonos tolatóhely mind kettő kihívásnak, szóval tudsz versenyezni a barátokkal hogy ki a legjobb a tolatásban! Véglegessen, a nagy finálé! A nemzeti pálya érdekes versenyt hoz létre. De tartsatok egy szemet a pályán lévő akadályokra! Szóval vagy a Silverstone-on mész körbe, vagy a többi részt élvezed a térképen, reméljük hogy élvezed a TruckersMP-t egy szórakoztaztó és relaxált úton. Élvezzétek a szervert, és Boldog Karácsonyt kívánok mindegyikötöknek. Az esemény alatti módositott szabályzat, itt található -TruckersMP Team Az eredeti poszthoz a TruckersMP-töl. Ide kattints.
 4. Hey fellas!
  We, Spark Logistics are hosting a Convoy on December 29th.
  If anyone is interested to join us for a great, enjoyable convoy don't be shy and join us!
  We will try to get most of our Staff team to come along so we can have a fun time.
  https://truckersmp.com/events/12312-spark-logistics-official-december-convoy
  for more info.
  If you'd like to book a slot for your VTC you are more than welcomed to do so via the form on the page linked above.
  See you all around, Have a Merry Christmas and a lovely New Year!

 5. Üdv! Itt van az év legcsodálatosabb ideje. Minden évben a TruckersMP közösség összejön hogy meg ünnepeljünk egy fontos ünnepet...a Karácsonyt! Az éven át a TruckersMP sok izgalmas eseményt látott, miben több ezren részt vettetek. Mint egy közismert hagyomány, több száz játékos és személyzet összejön hogy részt vegyenek egy óriási 12-órás konvojban. Ez egy olyan esemény, ami számunkra lehetővé teszi hogy rendessen meg ünnepeljük a sikerünket 2022-ben, és egy durranással fejezzünk. Remélem hogy ünnepiesnek érzitek magatokat, hisz büszkék vagyunk hogy bejelentsük hogy egy TruckersMP hagyomány ami egy 12 órás konvoj visszatér! Szombat 17 December 2022, 09:00 UTC töl zajlik és 12 órával késöbb végez 21:00 UTC-kor! Így van! Most Szombaton nem egy 90 perces konvojt rendezünk, hanem 12 órást, 4 konvoj-ból ál és van egy meglepetés tevékenység a közepén! Minden útvonal 2 óra hosszra van ütemezve, 30 perces szünettel közöttük. A teljes konvoj egy óriási 2590 mérföld, vagyis 4,169 kilóméter - szóval győződj meg hogy tele van a tank gázolajjal! Konvoj irányítók jelen lesznek hogy biztositják hogy senki nem téved el. Nézd meg az összes útvonalakat amiket terveztünk! Hogy megnézd az útvonalak kezdési idejét a saját időzónádban, kattints erre a linkre. Mindenkinek boldog karácsonyt kíván a TruckersMP teljes csapata és reméljük, hogy viszontlátunk a konvoj tagjaként. További részletek az eseménnyel kapcsolatban: Esemény szabályok/Event Rules Szerver: Official Christmas Convoy -TruckersMP Team
 6. Spooky October around the corner 👀. How is everyones October so far?

  1. Killua // Ireland ^_^

   Killua // Ireland ^_^

   mines been good so far, how about yours?  :HaulieLove:

  2. Fl1xmeister

   Fl1xmeister

   Well, Not bad until now been ill for a few days but getting better!

  3. Killua // Ireland ^_^

   Killua // Ireland ^_^

   Sry to hear that, hope your fully better soon :HaulieLove:

 7. congratulations on your promotion 

 8. Congratulations on your promotion!!

 9. Congrats Flix ?

  1. Fl1xmeister

   Fl1xmeister

   Thank you Dear Sjovn❤️

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.