Jump to content

KDD[HUN]

Veteran Driver III
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

41 Unlicensed

About KDD[HUN]

 • Rank
  1t Caravan
 • Birthday 01/12/2000

Profile Information*

 • Gender
  Male
 • Location
  Hungary
 • Preferred Trucks
  DAF
  Kenworth
  MAN
  Mercedes
  Peterbilt
  Scania
 • American Garage Location
  Washington: Vancouver
 • EU Garage Location
  Germany: Dortmund
 • Known languages
  Hungary, English

TruckersMP Information*

External Websites*

Recent Profile Visitors

1557 profile views
 1. TruckersFM Truckfest Tetris Challenge

  Created By: KDD // Yellow Angels - Media Team Leader \\

  spacer.png

   

 2. Teljes mértékben igazad van. Ha nevezhetjük úgy hogy "trash" emberek, ezek azok amik igazán elrontják a közösséget. Aki belekezd a multiplayerben az jól csinálja, de aki rátalál a cég rendszerekre, akkor ott romlik a játékos minősége. Minden második játékos létrehoz egy céget, toborozza magát facebookon amit nem is tud leírni helyesen, majd várja a jelentkezőket. Csatlakozik átlagosan 2-3 ember, és amikor rájön hogy nem igazgatja a játék, vagy nem jönnek elegen a cégébe, akkor ott hagyja és a Truckbookon nyoma marad, illetve ott mutat a "Csőd" felirat. A konvoyozás nálunk siralmas. Sokan nem tehetik meg hogy atomerű géppel játszhassanak és amikor eljutnak egy 10-15 fős magyar konvoyra akkor laggolnak mert nem bírják a gépük. Ezek a játékosok okozzák a balesetek 80%-át, és ezek miatt romlik a konvoy minőségi ami után kevesebben mennek majd el a következő konvoyokra. Tapasztalatom volt konvoy szervezésben, és nem éri meg több órás munkát belefektetni egy jól megszerkesztett photoshopos képért, ha senki nem megy el a konvoyra. Amikor a Sárga Angyalokkal konvoyt szerveztünk akkor körülbelül 15-20 ember jött el, amibe körülbelül fél napot fektettünk bele a szervezésébe. Másnap az egyik facebook csoportba kiírtak egy konvoyt eléggé igénytelenül, majd elmentem és megnéztem. Elcsodálkoztam, mivel 40 ember képes volt elmenni egy konvoyra amiben körülbelül semmi szervezés sem volt. Az egyik barátom szervezett egy 24 órás konvoyt, szépen megszervezte, mindig kiírta éppen hol tart, csak éppenséggel senki nem ment el a konvoyra. Ezzel egy időben kiírja valaki facebookra: Valaki konvoy? - Really?
 3. Viszont a fórum post eredeti lényegére visszatérve, tényleg nagyon kevesen használják a Fórumot, bár annyira ez nem is baj. Néha erre téved 1-2 játékos az is csak azért, mert a Fórum moderátorok át helyezik a Magyar szekcióba. És ha ránézünk ezekre a felhasználókra, akkor jobb ha nem is vannak a Fórumon. Használhatnánk mi aktívabban is a Fórumot, de minek... A magyarok nem olvasnak. Van tapasztalatom a magyarokkal az ETS2 Hírek / Segítségek facebook oldalával. ( Volt már olyan játékos, aki megadta az oldalnak a felhasználónevét, és a jelszavát ) - de mi nem kértük, és az üzenetet el is távolítottuk. Nyilván valóan az ETS2-höz, vagy a multiplayernek nem feltétele a Fórum. Pontosabb még nem néztem át, de megtekintve más országok szekcióját, nekik sokkal több AlFórum van. Ha lehetne igényelni akkor én egy konvoyok alfórumot igényelnék, de minek? 4-5 aktív embernek? Ki kellene használni ezt a lehetőséget. Megoszthatnánk egymásnak olyan dolgokat, amiket csak a fórumozó közösségnek szánnánk. Gondolok itt olyanra hogy a Virtual Speditor program használata, vagy a "Hogyan készíts céget?" ahol akinek van rutinja, és meg szeretné osztani másokkal azokat is megtehetnénk.
 4. @Petrova megmondom őszintén, hogy tetszik. Elhiszem ha te meg Darts nem annyira kedvelitek, de én örülök. Vagy... legalábbis nem tudom titeket hogy érintettek ezek a változások. Nagyon sok embertől hallottam ugyan azt a dumát: " Ez egy kamion szimulátor, és nem autó szimulátor " - Igen, de valószínűleg amikor betették a skodát az volt a koncepció hogy ezzel pótolják az AI forgalmat. - Nem így lett Bár itt nem a skodáról van gondolom szó, hanem a Calais-Duisbourg közötti útról. ( Szerintem ) Darts a Funny Moments videóival lett híres, és ezzel az újítással is azt akarta a TruckersMP hogy elmenjenek a játékosok erről az útról. A TruckersMP-nek már nem célja az olyan játékosokat megtartani, akik trollkodnak és másokat idegesítenek. Sajnos nagyon sok játékos nem arra használja és nem arra használta a multiplayert amire kellett volna. Letöltöttek egy profilt és már rohantak is a C-D útra. Szerintem nem ennek kellene a legfontosabb szerep, hanem azokra a játékosokra akik tényleg szabályosan játszanak, és élvezik a multiplayer adta lehetőségeket, hogy együtt tudjanak vezetni ( normálisan ).
 5. KDD[HUN]

  kocsi

  A fórum moderátori ranghoz, és a játékban lévő skoda autónak nincs köze egymáshoz. Fórum moderátor csak akkor lehetsz, amikor arra van igény. Ha gondolod, itt bármikor leellenőrizheted: https://forum.truckersmp.com/index.php?/forum/211-recruitment/ A játékban lévő skoda autót bármikor igénybe veheted, ha olyan szerverre mész ahol engedélyezve van. A játékban lévő skoda autó rendőrségi alkatrészeit nem használhatod, mivel nem vagy game-moderator. Ide tartozik a rendőrautó festés, illetve a kék villogók összessége. A játékosoknak csak a sárga villogók engedélyezettek.
 6. KDD[HUN]

  TheBigGun

  Pontosan mit is hoztál létre? Ezt a fórum bejegyzést? Vagy mit?
 7. Dátum: 2019.04.11: -12 ember írt ebben a topicban. Tehát, nagyon kevesen használjuk a fórumot.
 8. // Mivel nem kaptunk visszajelzést, hogy megkaptad-e az információkat, így én ezt a bejegyzést befejezettnek tekintem. //
 9. vMGp99j.jpg

  1. [ETS2MCG] Kien Giang

   [ETS2MCG] Kien Giang

   wow nice truck and trailer :wub:

 10. Szia @NEDERKEKER. A multiplayer alapvetően nem támogatja a modokat, tehát nem lehet modolni. Viszont elképzelhető hogy akinél láttad az save edit segítségével importálta be, amit azt jelenti hogy ő maga látja, de más játékos nem. Viszont vigyázz ezekkel a save edites dolgokkal, mert sok nem működik, illetve néhányért kitiltás ( BAN ) járhat.
 11. Hello. ;)
   

  #YellowAngels

   

  ets2_20190314_224310_00.png

 12. Ed Sheeran - Perfect
   

   

 13. SCS Video contest... :) Good old days...

   

  1. BL4CK$K1LL

   BL4CK$K1LL

   Really enjoyed watching the video, clean and beautiful, good job ^_^

  2. [ETS2MCG] Kien Giang

   [ETS2MCG] Kien Giang

   very nice video :wub:

 14. Thank you for the follow!

×
×
 • Create New...