Jump to content

Recommended Posts

Posted

To swoją drogą xD

A w moim skromnym odczuciu amerykańskie naczepy z powodu aż trzech punktów złamania mogą stronę bardziej rozłazić się po drodze, poza tym są też dłuższe od naszych długich europejskich odpowiedników. 

No i nie wiem czemu ale mnie takie napisy i oznaczenia bardziej kojarzą się z Ameryką niż Europą.

Posted

Przejechałem kilka tys km z nowymi naczepami po mapie meksyku (krete i ciasne drogi ) i nie uszkodzilem zadnego ladunku az do momentu wjechania w okolice Reno... Zadnego znaku o tym zeby nie pchac sie tam z wysokim ladunkiem do tunelu :/ Ale to jest juz taki szczegol bardziej odnosinie mapy niz tego dlc :P

osxvUwL.jpg

Druga sprawa to widoczny na zdjeciu ładunek nie ma przyczepki z tylu i szkoda ze scs nie dodal mozliwosci trudnego parkowania dla tej naczepy. Mam nadzieje ze moderzy to uratuja :P Ogolnie nie mam jakiegos problemu z prowadzeniem tych naczep ale czesto zdarza mi sie ze musze odpiac ladunek zeby sie zatankowac lub przespac ( male stacje brak mozliwosci spania z podpieta naczepa ). Oba ladunki z podnosnikami sa naprawde tym czego chyba wiekszosc wymagajacych oczekiwala bo i dlugie i szerokie czyli gabaryt jak sie patrzy :)

Posted

@Trybcio86 Jest. "g_simple_parking_doubles 0"

o3FbSXp.jpg

• Upvote 1

76561198158535149.png                                                                                                                              ➡  My WoTr.                       

Renault Premium: 500.000km 

Renault Magnum: 257.500km   ▶

Posted (edited)
3 hours ago, Aves said:

@Trybcio86 Jest. "g_simple_parking_doubles 0"

o3FbSXp.jpg

Dziekuje !!! Teraz bedzie zabawa :)

Niestety kilkadziesiat min spedzonych na probach zaparkowania w najtrudniejszym miejscu i zadne sie nie udalo :D Spedycje nie sa dostosowane do takich manewrow. ale sie nie poddaje moze za 1365 raze mi sie uda :D

Edited by Trybcio86
Posted (edited)
1 hour ago, [K&P Logistics] [Kamil][PL] said:

No, no, gratuluję Trybcio. Fajna zabawa musi być z cofaniem, chyba muszę spróbować ^^
Próbowałeś może cofać z tą wersją naczepy złożoną z 3 części?

Nawet nie probuje :D Przy tych manewrach sasiedzi mysleli ze cos wierce tak DFGT halasowala :D

@bazyliszek [PL]

Ja stosuje moda na najdluzsze podwozie i mala kabine wiec tym sie naprawde ciezko cofa :) 

Edited by Trybcio86
Posted
9 hours ago, Trybcio86 said:

Nawet nie probuje :D Przy tych manewrach sasiedzi mysleli ze cos wierce tak DFGT halasowala :D

Jeszcze Cię sąsiedzi nie zabili, więc aż tak źle musiało nie być ^^ 

Jak znajdę trochu czasu to spróbuję nagrać cofanie z 3 częściową naczepą, ale zaznaczam, że nie zamierzam się tutaj ośmieszać, więc podlinkuję tylko jak się uda :D

Posted (edited)
29 minutes ago, bazyliszek [PL] said:

PS: Pytanie z innej beczki. Po co jest wybór języków przy wysyłaniu reportów na truckersmp?

Zebys mogl wyslac zgloszenie gdy nie znasz angielskiego, oraz zeby zgloszenie odebral admin ktory zna jezyk w ktorym zostal zgloszony.

Edited by Abed

Smooth shiftin brothers

Posted
32 minutes ago, Abed said:

Zebys mogl wyslac zgloszenie gdy nie znasz angielskiego, oraz zeby zgloszenie odebral admin ktory zna jezyk w ktorym zostal zgloszony.

Tez tak myślałem, ale albo "jezyk Polska byc latwy" i admini się go uczą, albo nie wiem czemu zagraniczni Admini sprawdzają moje raporty po polsku. Po to wysyłam je po Polsku, żeby nasi je sprawdzali. W raporcie może być skomplikowany opis, który nawet po przetłumaczeniu nic nie powie Niemcowi czy Hiszpanowi.

Posted
6 hours ago, bazyliszek [PL] said:

@Trybcio86 Podlinkujesz moda? Chętnie sobie bym poćwiczył. A normalnie ciężko jest w ATSie z manewrami przy tych ładunkach?

PS: Pytanie z innej beczki. Po co jest wybór języków przy wysyłaniu reportów na truckersmp?

W workshopie tego moda znalazlem. Bodajze nazywa sie "Long chassis small cabine" Jak wczesniej pisalem to jazda w tym DLC z duzym ladowaczem to calkiem fajna sprawa bo jest akcja caly czas ze wzgledu na szerokosc i dlugosc tego ladunku :) Biorac dluga rame ciagnika do tego wtedy jest co robic. Jesli moj film kogos zdola zachecic do kupna dlc to bardzo fajnie bo w trailerze od scsu takich rzeczy nie pokazali .