kuba64451 Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 1 hour ago, Slonick78 said: altualnie ~5000 na MP ale dzięki MP ETSa i ATS kupiło wiele tysięcy więcej. Gdyby nie MP założę się że połowa lub wuięcej śmigała by na piratach No to prawda prostym przykładem na to jest wielu youtuberow, którzy dzięki MP zainteresowali się ets2 pomimo braku zainteresowania danym tematem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 2 hours ago, Haniballl said: Trochę śmieszą mnie ludzie którzy myślą że to dzieki MP ETS2 dalej się rozwija - fakt przybyło wiecej użytkowników ale taka jest prawda że to nie wiele zmieniło na ten moment kiedy piszę posta w ETS2 gra 19 838 osób z czego 4975 graczy to gracze aktualnie na MP - Gdzie pozostałe około 14 tysięcy? - Na Singlu wiec nie piszcie głupot że to dzięki multi mamy DLC bo to nie prawda Wiesz że w sumie jest ponad 1 700 000 zarejestrowanych kont na multiplayer? To my wymagamy od graczy aby mieli oryginalną grę, gdyby nie to, zakładam że scs by się tak nie rozwinął Sam kupiłem oryginał i wszystkie dlc tylko po to aby widzieć je na multiku, inaczej grał bym sobie bez wkładu finansowego ^.^ 1 700 000 x 20zł za podstawkę, fajna kwota, a gdzie tam reszta dlc xD 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pompka500 Posted October 9, 2017 Share Posted October 9, 2017 Potwierdzam, gdyby nie mp, grałbym w ets2 ale rzadziej i na piracie. Gdyby nie mp, nie byłoby takiego zainteresowania i grą i dlckami. Wreszcie gdyby nie mp, popularność gry byłaby na tyle mała że takie Skandynawie itp, byłyby mitem. Aż się dziwie że mp nie otrzymuje żadnej kasy czy cuś, ale może czegoś nie wiem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba64451 Posted October 10, 2017 Share Posted October 10, 2017 8 hours ago, pompka500 said: Potwierdzam, gdyby nie mp, grałbym w ets2 ale rzadziej i na piracie. Gdyby nie mp, nie byłoby takiego zainteresowania i grą i dlckami. Wreszcie gdyby nie mp, popularność gry byłaby na tyle mała że takie Skandynawie itp, byłyby mitem. Aż się dziwie że mp nie otrzymuje żadnej kasy czy cuś, ale może czegoś nie wiem... Ja co prawda pełną wersję i to pudełkową mam od 2012r. Aczkolwiek przed wydaniem MP miałem dłuższą przerwę od ets2, ponieważ po prostu mi się znudził. Gdyby nie MP to bym pewnie nie kupował tych wszystkich DLC, bo po co, jak są modyfikacje i to nie raz o niebo lepsze Link to comment Share on other sites More sharing options...
.JaNcZaR. Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Na co bardziej czekacie? Scania czy Renault? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrex [PL] Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Mi to bez różnicy, chodź prędzej wyjdzie nowa scania niż Range T. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G-P-R [Pro100wryj] Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Renault Renge t Link to comment Share on other sites More sharing options...
Meitt Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Ja czekam bardziej na Scanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba64451 Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Na renault Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Jak już jesteśmy przy takich wyliczankach to ja MANa ktoś czeka? :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaneMoro Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Nie XDDD? przynajmniej nie ja, hype na skakanke nowej generacji Link to comment Share on other sites More sharing options...
JSM [PL] Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 4 hours ago, H&V I elot360PL said: Jak już jesteśmy przy takich wyliczankach to ja MANa ktoś czeka? :> Z tych trzech wyżej wymienionych to najchętniej przesiadłbym się na MAN'a 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daniellus Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Jako użytkownik wszystkich dostępnych w grze ciężarówek czekam na każdą z nich. Jednak chyba najbardziej na MANa. Lubię tą markę, przyjemnie się jeździ, a jako jedyna w grze ma tylko jeden model. Więc fajnie byłoby mieć drugi. Najmniej chyba na Renault. Design jakoś mnie nie przekonuje. Oczywiście ,,jeździłbym,, ale najmniej czekam na ten model. Jak już kiedyś mówiłem na Skakankę również czekam z niecierpliwością. Jednak w szeregu po MANie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MajorKowallsky Posted October 11, 2017 Share Posted October 11, 2017 Ja tam jeżdżę wszystkim, fakt że Scanią jeżdżę ostatnio rzadko, to chyba właśnie nowa Scania skieruje mnie na kurs Scani. Fakt że jako Fan marki Renault nie mam innej opcji niż czekać na Range T jest mimo wszystko mnie przekonujący niż Scania W internecie nie ma ludzi starszych i młodszych, W internecie są ludzie głupsi i mądrzejsi Retired Team Member since 01.02.2020 WarMaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
pompka500 Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 (edited) W ten weekend pewnie trochę się wyjaśni, może sypną datami itp Edited October 12, 2017 by pompka500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Tak swoją drogą. Międzynarodowa część forum nagle po nieco ponad 2 miesiącach kapnęła się że na terenach DLC z Francją znajduje się "nowe" "ukryte" miasto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
terrordrome Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Naczepka już jest. Czekamy na DLC 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donovan511 Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 może juz jutro pojawia się jakieś pierwsze zdjęcia lub informacje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted October 12, 2017 Author Share Posted October 12, 2017 ^^New Mexico, Italia i 'niespodzianka'(wiem chyba specjalne transporty) dla ETS2 ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donovan511 Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 O mapach to wiem chodziło mi głównie o to dlc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kąsacz Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Co to za aktualizacja do ATS się pojawiła? Waży 33.5 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted October 13, 2017 Author Share Posted October 13, 2017 http://blog.scssoft.com/2017/10/new-world-of-trucks-event-double.html ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kąsacz Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 O, kolejny event tym razem do ATS. Fajnie Link to comment Share on other sites More sharing options...
MATAMET Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 Nagroda taka "meh.." ale i tak zrobię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 13, 2017 Share Posted October 13, 2017 (edited) A ja tam tego nie będę wykonywać, to już lepszy event był w ETS 2. Edited October 13, 2017 by Rambo88pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts