Duczo Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Są tego plusy i minusy tych modyfikacji, o minusach mwl już wie, oby jak najmniej troli to wykorzystywało Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Fajnie jakby SCS pokusiło się o dodanie matowych malowań, albo nawet plastików czego nie ukrywam mi w ETS'ie mocno brakuje. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queny Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Ja bym chciał kolorowe orurowania. W realu często widze kangury i reszte pomalowaną pod kolor ciężarówki. Wkońcu nie każdy lubi chrom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Fajnie jakby SCS pokusiło się o dodanie matowych malowań, albo nawet plastików czego nie ukrywam mi w ETS'ie mocno brakuje. Szczerze mówiąc wątpię by dzieciaki z umysłem wielkości kartofla które po szkole nie mają nic innego do roboty tylko blokowanie dróg mógłby dojść do tak zaawansowanych zabiegów jakie prezentują panowie wyżej 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Szczerze mówiąc wątpię by dzieciaki z umysłem wielkości kartofla które po szkole nie mają nic innego do roboty tylko blokowanie dróg mógłby dojść do tak zaawansowanych zabiegów jakie prezentują panowie wyżej Miło się dowiedzieć, że jestem kartoflem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queny Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Hahaha probowałem na normalne malowanie dac lekka poswiate,ale 0 zmian,nawet jak dodalem po te 55555555555 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Miło się dowiedzieć, że jestem kartoflem... Mówię o trollach i małych dzieciach. Z tego co wiem nie jesteś ani jednym ani drugim Chodzi mi o to że takie dzieciaki na pewno nie dojdą do takiego poziomu jak np panowie wyżej, albo chociaż ty. Jedynym problemem mogą być modyfikacje które dają poza zmodowanymi ciężarówkami jeszcze inne pierdółki które pozwala edycja save a. Chociaż mam nadzieję że dzieci i w tym przypadku nie szukają bo im się nie chce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queny Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Po prostu trzeba się nauczyc,ja tez nie ogarnialem tego,z pomocą kolegi mi się udało Link to comment Share on other sites More sharing options...
? Pijany Walcarz ? Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Ja chciałem dodać koła z ruchu ulicznego, na singlu działa, na multi inni gracze widzą zwykłe koła: Low Deck ALU Gleba być musi Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostou! Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Chyba, że dodasz koła z naczepy overweight. Wtedy na multi masz glebe ścieżka jest "/def/vehicle/t_wheel/overweight.sii" Obrazek łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Może i tak ale nie musiałeś mi go usuwać . // apostou! Wexu bardzo serdecznie przeprasza. // Bandero Pozdro dla Bandero !! // apostou! Również Bardzo serdecznie Pozdrawiam! ^.^ // Bandero Link to comment Share on other sites More sharing options...
? Pijany Walcarz ? Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Te też nie działają jak dam na przednią oś to gra crashuje Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queny Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 nie da sie,bo sie buguje... Ale wiem jak miec glebe. 125 ton i srodkowa opuszczania Wteyd jak ją podnosisz zderzak na ziemie spada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Cage[PL] Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 No więc tak, wpisując wartości od 0 do np 10 można uzyskać ten neonowy kolor ale już nie taki oczojebny. Generalnie bezpieczne wartości są od 0 do 5 lub 6. Sprawdzałem czy da się zrobić matowe malowanie ale niestety nie, truck będzie czarny ale normalnie są na nim refleksy. flake_color: (0, 0, 0) Edycja opiera się na palecie RGB wiec wszystkie zmienne są w takiej samej kolejności w każdym parametrze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queny Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 i jak dam 10,10,10 w flake to bedzie mi sie malowanie bardziej swiecic ? Edit-nie dziala takie cos :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Cage[PL] Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Jak dasz same dziesiatki to bedzie bialy truck, zeby sie bardziej swiecil to musisz base_color i flip_color zmienic. flake to te metaliczne platki co tak sie ladnie mienią Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queny Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Jutro pokombinuje,dzis nie ma juz zbytnio czasu Mam w planach z kolegą jeszcze ,żeby tablica rejestracyjna była na grilu zamiast na zderzaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Max.pl Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 A powiedzcie mi Panowie,jakbym chciał gpsa do wnętrza mangumki gps'a to dało by sie jakoś to wykombinować ? np. z stralisa wyciagnac Link to comment Share on other sites More sharing options...
Queny Posted September 7, 2015 Share Posted September 7, 2015 Można tylko cale wnętrze przeniesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Dobra panowie... któryś mi powie jak zrobić na jednym slocie leda i lampke? siedze nad tym już z dobre pół godziny i nic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
? Pijany Walcarz ? Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Musisz zdublować to samo akcesorium dwa razy, jedno z lampkami a drugie z ledami, pamiętaj o liście akcesoriów, "nameless" oraz ID. Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
[U-S L] Avast2012 (PL) Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Co z tym "nameless" i ID? Mają być różne niż te przy pierwszym kangurze czy jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Cage[PL] Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Np masz: nameless_0005D1 to następny dajesz na nameless_0005D2 itd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[U-S L] Avast2012 (PL) Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 I tak samo z id ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
? Pijany Walcarz ? Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Tak ID musi być kolejne. 1 Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
[U-S L] Avast2012 (PL) Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Aha dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts