Ghost[PL] Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Chciało by sie powiedziec slynne polskie "o k...!" bo wyglada naprawde świetnie. Jednak powiem tylko, ze nie moge sie doczekac premiery Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka Facebook: https://www.facebook.com/ghostytrecords/Youtube:https://www.youtube.com/channel/UCH7LjrDWlUTknd6IuoDP1gw Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Chciało by sie powiedziec slynne polskie "o k...!" bo wyglada naprawde świetnie. Jednak powiem tylko, ze nie moge sie doczekac premiery Wysłane z mojego LG-H440n przy użyciu Tapatalka zapewne trailer krecony w 4k plus inne bajery zeby robilo WOW. https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootKiller Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Trailer kręcony bezpośrednio w grze bez filtrów w 1080p . ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 ocenie po premierze 1 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pompka500 Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 (edited) Tu jeszcze zwiastun od Techlandu CKM "życie zaczyna się po 12 biegu" ^^ Edited January 28, 2016 by Pompa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
? Pijany Walcarz ? Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Haha, już znalazłem błąd z lightmapami pamiętający chyba jeszcze PTTM, dokładnie 53 - 54 sekunda. Ale gra prezentuje się wyśmienicie, mam nadzieję że będzie Western Star, najlepiej model o numerku 4900. Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aves Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Świetnie trailer! Widzę że wysokość tunele i mosty są normalnie niż wyższe w ETS2. Jak w realu! wow.. ➡ My WoTr. Renault Premium: 500.000km ⏸ Renault Magnum: 257.500km ▶ ➡ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootKiller Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 @Pijany_walcarz: W którym miejscu? ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UFO753 Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Haha, już znalazłem błąd z lightmapami pamiętający chyba jeszcze PTTM, dokładnie 53 - 54 sekunda. Ale gra prezentuje się wyśmienicie, mam nadzieję że będzie Western Star, najlepiej model o numerku 4900. Chodzi Ci o ten most: https://youtu.be/Yu32OisFgWI?t=53s Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Świetnie trailer! Widzę że wysokość tunele i mosty są normalnie niż wyższe w ETS2. Jak w realu! wow.. jak beda objazdy dla gabarytow ta wtedy fajnie https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Cage[PL] Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 @RootKiller: Chodzi mu to te podpory na suficie, widac jak pojawia sie poswiata świateł aut jadących kondygnacje wyzej. W sumie błąd kategorii trivial bo pewnie występujący wtedy gdy auta są nad nami, w ETS2 też to występuje wtedy gdy przejeżdzamy pod wiaduktem, SI też oświetlają sufit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
? Pijany Walcarz ? Posted January 28, 2016 Share Posted January 28, 2016 Tak, chodzi mi o ten most. O ile w dzień to nie będzie tak dokuczać, to w nocy raczej może być nie ciekawie Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViruSs001 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Pozdrowienia z ATS! Miesiąc grania, NDA zeszło to można się chwalić @rootkiler dzięki za info! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 juz sa filmy -Od razu widze epicka wtope Wybierasz poziom trudnosci parkowania a i tak narzuca sie zajeb...doradca drogow z autoparkowaniem ! Ludzie wezcie to wywalcie w koncu bo tylko sie osmieszacie ! -Co chwile mija nas polcja w ruchu lub camper :/ -rozwiazanie z wagami skopiowane z haulina -prefaby z ets 2 ze zmienionymi teksturami -jednym slowem nakladka na est2 dla amerykancow :/ https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Notoryczny Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 juz sa filmy -Od razu widze epicka wtope Wybierasz poziom trudnosci parkowania a i tak narzuca sie zajeb...doradca drogow z autoparkowaniem ! Ludzie wezcie to wywalcie w koncu bo tylko sie osmieszacie ! -Co chwile mija nas polcja w ruchu lub camper :/ -rozwiazanie z wagami skopiowane z haulina -prefaby z ets 2 ze zmienionymi teksturami O luju, te rozwiązanie z wagami troszkę dziwne, nie pokazało się ile waży skład, ile waży osobno truck, naczepa, ile na ośke....:/ Ale może poprawią to, w co wątpie, ale lesze to niz nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViruSs001 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Co do poziomu trudności parkowania.. to dobrze zrobili bo jakbyś miał problem to co wtedy? Tak można skorzystać z niego i już albo i nie. Co do policji nie za często się pojawia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Co do poziomu trudności parkowania.. to dobrze zrobili bo jakbyś miał problem to co wtedy? Tak można skorzystać z niego i już albo i nie. Co do policji nie za często się pojawia. po to sa poziomy zeby dobrac pod twoje umiejetnosci jak ktos za wyskoko mierzy to ma problem! niestety PEGI 3 narzuca tak idiotyczne rozwiazania zeby dzieci nie plakaly po nocach. Ja odnosze sie do tego filmiku i co rusz widac policyjne radiowozy. Policja na poboczu to znow kopiowanie z haulina... Czyzby bigos po SCSowsku ? https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pifko Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Pamietajcie iz to tylko gra i tak wiekrzosc maloatow ktorzy rzucaja hejty na temat parkowania itp tak naprawde nie dali by rady zaparkowac prawdziwym ciagnikiem siodlowym z naczepa a po drugie nie rozumiem po co ten ciagly placz Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Jesli zle rozwiazania przenosisz z ets 2 do nowego ATS to chyba nie liczysz na pochwale ? Mimo ze to tylko gra, jak sie bledy powiela to trzeba je jeszcze bardziej napietnowac Jesli kupisz tel typu Iphone 5 i rozwiazania sie ci w nim nie podobala to tez kupisz 6 jesli sa te sam rozwiazania a zmienia sie obudowa ? https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ViruSs001 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 po to sa poziomy zeby dobrac pod twoje umiejetnosci jak ktos za wyskoko mierzy to ma problem! niestety PEGI 3 narzuca tak idiotyczne rozwiazania zeby dzieci nie plakaly po nocach. Ja odnosze sie do tego filmiku i co rusz widac policyjne radiowozy. Policja na poboczu to znow kopiowanie z haulina... Czyzby bigos po SCSowsku ? No są poziomy ale np. jest sytuacja, że ktoś wybiera cały czas średni albo łatwy poziom zaparkowania naczepy bo nie jest dobry i przyjdzie taki czas, że sobie pomyśli a spróbuję tego trudnego i nagle mu się nie uda to co? ma przerwać rozładunek? anulować bo nie dał rady zaparkować naczepą bo chciał spróbować? No nie. Także nie wiem o co Ci chodzi ale ok Jeżeli chodzi o policję to bardzo dobry pomysł bo po raz w stanach jest baaaardzo mało fotoradarów a dwa to urozmaicenie i realizm bo po stanach ciągle jeździ Policja. Wystarczy pooglądać jakieś filmiki zawodowych kierowców w USA. Po trzecie jak będzie Cie to irytować bo nagle nie będziesz mógł lecieć 80 mph tylko cały czas 55 mph to zawsze możesz wyłączyć policję (dostawanie mandatów) i tak się bawić Od początku było mówione, że ATS względem ETS nie będzie się wiele różnił a obie gry będą wspierane tak samo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pifko Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 ja to widze tak Rycz, mała, rycz Płacz maleńka, płaczMasz to nie od dzis kto bedzie chcial i tak kupi i bedzie smigal az milo Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 No są poziomy ale np. jest sytuacja, że ktoś wybiera cały czas średni albo łatwy poziom zaparkowania naczepy bo nie jest dobry i przyjdzie taki czas, że sobie pomyśli a spróbuję tego trudnego i nagle mu się nie uda to co? ma przerwać rozładunek? anulować bo nie dał rady zaparkować naczepą bo chciał spróbować? No nie. Także nie wiem o co Ci chodzi ale ok Probujesz az do skutku To ze ktos nie umie za pierwszym razem zaparkowac to nie oznacza ze ma sie poddac od razu. Patrzac na takie wpisy coraz bardziej watpie w mlodziez :/ Co do placzu to odp tak. Jesli ets 2 ma rozwiazania ktore mnie denerwuja i w ats jest to samo, to ... sorry winnetou, ale ja sie drugi raz na to nie nabiore https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pifko Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 przeciez nikt nie karze tego kupowac wiec dalej niewiem o co ci chodzi ze tobie sie nie podoba to nie znaczy ze kazdemu watpisz w mlodziez ?? a ja bym chcial cie widziec za kierownica takiego ciagnika marzylbys tylko by wcianc ten enetr i zalatwione sa osoby ktore chca tylko pograc dla rozrywki a nie walczyc z parkowanie bo np slabo mu to wychodzi a jak mu slabo idzie to co juz nie mial by grac bo np by takiej opcji nie bylo ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Trybcio86 Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 przeciez nikt nie karze tego kupowac wiec dalej niewiem o co ci chodzi ze tobie sie nie podoba to nie znaczy ze kazdemu watpisz w mlodziez ?? a ja bym chcial cie widziec za kierownica takiego ciagnika marzylbys tylko by wcianc ten enetr i zalatwione sa osoby ktore chca tylko pograc dla rozrywki a nie walczyc z parkowanie bo np slabo mu to wychodzi a jak mu slabo idzie to co juz nie mial by grac bo np by takiej opcji nie bylo ?? O czym ty piszesz ? raz mowisz ze to tylko gra a raz karzesz wsiadac i parkowac prawdziwym ciagnikiem. Bez sensu i ladu Jesli sa osoby ktore chca pograc dla rozrywki maja poziom z latwym parkowaniem bo chyba taki byl zamysl producenta. Jesli decydujesz sie na trudny poziom to wymaga od ciebie pewnych umiejetnosci a jesli ich nie masz, to moze nie warto pchac sie w takie parkowanie ? Zreszta wymienilem te rzeczy ktore moim zdanie sa do poprawy. Dlaczego tak uwazam tez napisalem Nie musimy sie zgadzac, jak nikomu swojego zdania nie narzucam kto chce kupic z uwypuklonymi wadami ktore zauwazylem ten kupi a moze ktos odczeka az sytuacja sie rozwinie kilka tygodni po premierze bo go to nie przekonuje do zakupu tak jak mnie . https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pifko Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 widzisz mozna juz inaczej piszesz .calkiem niadawno ci przeszkadzal doradca i automatyczne parkowanie a mowie iz to tylko gra bo czepiales sie wlasnie tego parkowania jak jetses taki dobry to czemu by niemial bys sprobowac prawdziwym hehehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts