Duczo Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 panowie, czy tylko u mnie ping zwariował normalnie mam 20-30 mieszkam na wyspach a po update nie da sie grac dłużej niż 5 minut bo ping skacze do kilkudziesięciu tysięcy Obecnie zatrudnionych jest 27/30 kierowców. REKRUTACJA JEST OTWARTA! kontakt email Discord Strona główna Facebook TrucksBook VTC TMP
Roxon40 [PL] Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Chyba mają jakieś problemy, z tego co zajrzałem na Facebook, ja normalnie nawet nie mogę uruchomić gry.
Bator Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Najlepiej na nowo pobrac louncher ze strony http://ets2mp.comMnie pomogło, zamiast 20kb/s jest 2mb/s potwierdzam, mi tak samo to pomogło po 1.2mb/s mi ściągało 1
H&V I Vaiarek Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Chyba zmienili hosting, bo teraz idzie dużo szybciej Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
ElectroMusic! Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 U mnie w dalszym ciągu jest max 22kb/s. Nie mam zamiaru tego włączać i czekać wiedząc, że w połowie się zatrzyma i wywali błąd!!! Może ktoś po prostu wrzucić na jakiś hosting i podać link?! <->
Lechu Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Dokładnie.... Może ktoś wrzucić to jakiś hosting ? Co pobiorę ok. 50mb to wywali błąd i od nowa ....
WooQash Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Gdyby devsi chcieli aby WinterMod był na zewnętrznych serwerach to by to zrobili, a nie dali to do instalatora. Jeśli ktoś ma problemy z pobraniem to niech zainstaluje sobie wersję bez WinterModa i ewentualnie próbuje go pobrać później (polecam późno w nocy, albo rano, gdzie ruch na serwerach jest najmniejszy).
m4lymisiu Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 A można pobrać z ets2lt.com ten sam WinterMod i czy będzie działać na MP? Bo strasznie wolno pobiera się z instalatora.
elot360PL Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Pomóżcie. Drugi raz pobrałem instalator z Winter Modem, i po raz enty podczas włączania gry pokazało mi że mam nieaktualną wersje gry.
erykmoz Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Jesteś pewny że masz 1.15 a nie 1.14? Generate your own dynamic signature at http://jmdev.ca/twitch/ Take a look at in-game-rules http://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/15-in-game-rules/
Lenii Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Pomóżcie. Drugi raz pobrałem instalator z Winter Modem, i po raz enty podczas włączania gry pokazało mi że mam nieaktualną wersje gry. Sprawdź także docelowe foldery czy prawidłowo są zlokalizowane. 1
elot360PL Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 A może zamiast błędnie z góry zakładać że jestem debilem, może pomożecie?
WooQash Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Skoro pokazuje Ci, że masz złą wersję, to masz złą wersję albo podałeś zły katalog do ETS2 podczas instalacji MP innej opcji nie ma! Nikt Cię nie uważa za debila, my tutaj tylko pomagamy... Jeśli uważasz inaczej nie musisz czytać tego co tu piszemy.... 1
elot360PL Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Nie spodobało mi się że 2 na 3 osoby założyły nie wiedziałem że muszę zaktualizować ETS. Kretynem nie jestem, i jak się okazało ta 3 osoba podała prawdopodobnie przyczynę. Póki co, instaluje się. EDIT: Pozostało 4:31h... Trochę tu posiedzie.
Cryptone Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Błąd przy pobieraniu 10x ciągle dobija do 40mb z groszem i wywala instalacje. Zamiast pomyśleć o małym hostingu na mod a może nawet coś w stylu sieći p2p... to wrzuciliście to jako instalacje -.-
Pytajnik [PL] Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Ja pobierałem rano i leciało ok. 200kB/s. Pograłem troche, fajnie ta zima wygląda, ale jeśli dobrze widzę, to fizyka została oryginalna, truck się nie ślizga
WooQash Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Cryptone mały hosting na mod? Jeśli prawie 200MB pobiera na raz kilkaset osób to ciężko znaleźć 'mały' hosting, który by to uciągnął. Sieć P2P? Instalator to nie torrent, po za tym aby utrzymać taką sieć jakaś część ludzi musiałaby mieć włączony instalator lub cokolwiek innego przez cały czas, a znając mentalność ludzi to raczej rzadko się zdarza.
-VT- jondalnowak Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Musicie poprostu na nowo pobrac aktualizację
Vedriel Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Ja osobiście pobrałem na nowo launcher i sciąga się dobrze. 1
Cryptone Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Sieć P2P? Instalator to nie torrent, po za tym aby utrzymać taką sieć jakaś część ludzi musiałaby mieć włączony instalator lub cokolwiek innego przez cały czas, a znając mentalność ludzi to raczej rzadko się zdarza. Zobacz program patchujący Blizzarda, gdzie aby pobrać patch w między czasie go również udostępniasz. To powoduje odciążenie serwera i zmniejsza czas pobierania danego patcha. Tutaj musisz mieć uruchomiony instalator aby go pobrać więc coś za coś, Chce pograć to przyłóż się do tego aby ktoś inny również mógł to zrobić.
Eugeniusz_PMi Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Mam pytanko do was. Dostałem od pewnego użytkownika plik snow moda i nie wiem gdzie go wrzucić żeby działał na Multi. Pomożecie? ^^
Roxon40 [PL] Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Nigdzie. MP nie obsługuje zewnętrznych modów.
WooQash Posted December 18, 2014 Report Posted December 18, 2014 Nigdzie. MP nie obsługuje zewnętrznych modów. Oprócz WinterMod'a (tego konkretnego). Jeżeli ten plik jest poprawny (winter_mod.scs) to należy go wrzucić: \\Euro Truck Simulator 2 Multiplayer\data\mods\ (folder z zainstalowanym Multiplayerem)
Recommended Posts