Jump to content

popeye_x27

Veteran Driver III
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Truck?

1 Follower

About popeye_x27

  • Rank
    No Cargo
  • Birthday 04/01/1980

Profile Information*

  • Gender
    Male
  • Location
    Vermont
  • Preferred Trucks
    Kenworth
  • American Garage Location
    California: Los Angeles

Recent Profile Visitors

484 profile views
  1. got it working folks, thanks for the replies. uninstaled then reinstaled directly into ats folder. verified beta in steam, ran everythng as admiin, logged in and was able to drive, weee heee! didnt know I could not use mods so had to start a new game. how do you use the "CB" &/or chat in game? Thanks again popeye
  2. I do not know what I have done to screw things up so (insert bad words here) bad!!!! I downloaded client, installed it, did the whole activate account whooey, launched game, saw the new multiplayer login, tried to log in - FAILED = invalid login/password. went on website noticed I stupidly had [email protected]#$ing caps lock on, changed password back to non caps, tried again and agian and again on game login in screen- nothing. game now wont load multiplayer and after one round of uninstalling and re-installing after clicking the mp icon steam starts then alerts me to "ATS is attempting to launch with the optional parameters shown below: -rdevice dx9. I have no ducking clue what the duck I've done to mess this up, going on hour two of this- to say I'm irritated is an understatement!!!!!
×
×
  • Create New...