Jump to content

IdentityUnknown

Veteran Driver VII
 TruckersMP Profile
 • Posts

  71
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About IdentityUnknown

 • Birthday 01/18/1979

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Somewhere in Netherlands

TruckersMP Information

External Websites

Recent Profile Visitors

1642 profile views

IdentityUnknown's Achievements

10

Reputation

 1. Save editing wil ik (eigenlijk) niet aan beginnen. Aankoppelen en opslaan in Singleplayer heb ik al op een paar manieren geprobeerd, telkens bij laden in Multiplayer verlies ik de vracht. Kan het uiteraard nog wel eens weer proberen om te kijken als het lukt. Thnx in ieder geval voor je antwoord.
 2. Ik weet niet als het al eens is gevraagd en of het toegestaan is maar heb wel een aantal personen er mee in MP mee zien rijden. Ik kwam de Truck Rescue Trailer Pack voor ATS in de workshop tegen en zou deze dan ook graag in MP willen rijden. (Aannemen en aankoppelen in SP is geen probleem) Weet iemand hoe ik dat eventueel voor elkaar kan krijgen? Mod: https://steamcommunity.com/workshop/filedetails/?id=1785718748
 3. In je documenten map staat een map met de naam "Euro Truck Simulator 2", deze kan je veilig overzetten naar je andere pc. Hiermee kopieer je ook gelijk de instellingen van je game, mocht je deze al goed hebben staan hoef je alleen de map "Profiles" maar te kopieren.
 4. waarom zal ik een ticket aanmaken als het opgelost is door mijzelf?
 5. Heb ik zojuist gedaan, comnpleet verwijderd en eventuele resten handmatig weggegooid, dit heeft niet geholpen. Yes, the shift key works fine, in singleplayer I am getting the steam overlay. Running the launcher as admin does not solve the problem. Edit: Probleem opgelost, game opstarten in Steam met de optie OpenGL 64bit, game sluiten en Multiplayer openen geeft bij mij de optie weer om de steam overlay te gebruiken.
 6. Sinds een tijdje ben ik de Steam Overlay kwijt in ETS2 en ATS Multiplayer. In Singleplayer heb ik deze wel als ik op Shift + TAB druk. In multiplayer kan ik wel Shift + Tab drukken maar krijg dan alleen de spelerslijst te zien. Weet iemand hoe ik de overlay weer aan kan krijgen in Multiplayer?
 7. Welkom en vele veilige KM's toegewenst aan iedereen die in de club zitten
 8. Zoals ik het lees eigenlijk wel maar ik kan het natuurlijk dan ook verkeerd hebben.
 9. Bewerk functie werkt niet bij me, hier de juiste antwoord wat ik wou plaatsen. het lijkt me ook dat een admin een video als bewijs dient aan te voeren en niet zoals in een fora als deze dan als een video door slechte gebruikers gebruikt kan worden zodat ze minder opvallen
 10. het lijkt me ook dat een admin een video als bewijs dient aan te voeren en niet zoals in een fora als deze dan als een video voor slechte gebruikers kan worden zodat ze minder opvallen
 11. Great site, how do you get the Current ETS2MP version and supported ETS2 version stats, is this by API?
 12. @TruCkDr1V3r: dank je voor de antwoorden die je geeft, ze zijn en blijven duidelijk @GrizlyGaming: je hoeft niet hoog te doen ik weet wie je bent
 13. Ik krijg een beetje het vermoeden dat MP een machtsspel aan uitvoeren is om iedereen te testen. Hoe kom ik er bij? Ten eerste lag de US server bijna een week offline en was weer online zonder enige uitleg. Tijdens de offline periode werd voornamelijk gezegd problemen met inlogservers. De laatste dagen geldt dit ook voor de EU servers. Het wordt steeds moeilijker voor mij, en een aantal vrienden van mij, om online samen te gaan rijden en dan voornamelijk op EU servers. Mijn punt is op dit moment bereikt dat ik zeg dat ik stop met ETS, zowel MP als SP ( SP rijden is voor mij niks aan ). Mocht een admin willen antwoorden, dan wil ik niet een simpele antwoord zien van dat het met de inlogservers te maken heeft, dat komt er bij mij niet meer in, kom dan met een betere uitleg!!
 14. Ja waar moet je anders de tijd ook aan besteden
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.