Jump to content

Raeker

Retired Team Member
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

58 Unlicensed

About Raeker

 • Rank
  3t Helicopter
 • Birthday June 30

Profile Information*

 • Gender
  Male
 • Location
  The Netherlands
 • Interests
  Games, cooking, TV and film
 • Preferred Trucks
  Scania
 • American Garage Location
  California: San Francisco
 • EU Garage Location
  Germany: Dortmund
 • Known languages
  Dutch, English

Recent Profile Visitors

975 profile views
 1. Hallo allemaal! Een tijdje terug maakten we bekend dat we in de laatste fase zitten om ProMods te ondersteunen met onze mod. Nu zijn we vandaag blij om bekend te kunnen maken dat de dag waar jullie allemaal op hebben zitten wachten is aangebroken: vanaf nu kan je helemaal van ProMods online genieten met al je vrienden! Als je een snelle terugblik wil lezen op wat er allemaal gebeurde tijdens de mededeling dan kan je een samenvatting en een link naar de complete stream hier vinden/NL versie. Hoe installeer ik ProMods dat het werkt met TruckersMP? Kort gezegd: Je kan ProMods installeren op dezelfde manier als je gewent bent met singleplayer door het te downloaden naar je mods folder van ETS2. Het enige verschil is dat je niet alle mod bestanden hoeft te activeren in je mod manager in-game (als je dit wel doet dan is dat niet erg). Een stap-voor-stap hulpgids die je op weg kan helpen met het installeren van ProMods kan je hier vinden. Hoe join ik de ProMods server? Nadat je ProMods correct hebt geïnstalleerd kan je joinen door een van de specifieke ProMods servers te selecteren. Je kan deze server herkennen aan de naam en aan het ProMods icoontje die in de server beschrijving staat. Je kan hier de final release trailer nog bekijken Veel plezier op de weg! TruckersMP team Dit is een Nederlandse vertaling van dit bericht.
 2. Het Strafsysteem van onze Discord guild Hoe worden strafmaatregelen getroffen door het Discord Moderation Team op onze guild? Die vraag is ons in het verleden vaak gesteld. Eigenlijk is ons systeem vrijwel hetzelfde als degene die momenteel gebruikt wordt door de Game Moderators voor het in-game gedeelte van de TruckersMP mod. Het enige verschil is dat elke waarschuwing, kick of ban die gegeven wordt niet na een jaar verloopt zoals in-game. Het strafsysteem ziet er als volgt uit: 1ste overtreding: Je krijgt óf een mondelinge waarschuwing (met een tag) door een Discord Moderator óf je krijgt een directe waarschuwing via onze bot, Dyno. 2de overtreding: Momenteel ben je al een keer eerder gewaarschuwd, nu krijg je nog een waarschuwing via een bericht. 3de overtreding: Net als bovenstaande krijg je een waarschuwing, en dit is je laatste voordat actie ondernomen wordt als je doorgaat met het overtreden van onze regels. 4de overtreding: Je wordt gekickt uit onze guild. Voel je vrij om terug te komen, maar je moet verzekeren dat je accounts nog steeds gelinkt zijn om toegang te krijgen voor de hele server, anders dan kan je alleen bij de guests chat. 5de overtreding: Als je doorgaat met het overtreden van onze regels nadat je bent gekickt, dan bannen we je voor 7 dagen. 6de overtreding: Bij dit punt, wordt je permanent geband van onze guild. Hou in gedachten dat elke waarschuwing, kick of ban die je krijgt, tenzij het een fout is en je niets gedaan hebt dat tegen onze regels ingaat, dan moet je contact opnemen met het Community Moderation Management via het Feedbacksysteem om je ban te appealen. Als de bewijslast tegen je correct is, dan is de kans groot dat je ban blijft staan. Hou verder in gedachten dat - afhankelijk van de ernst van je daden - een kick of tijdelijke/permanente ban gegeven kan worden zonder enige waarschuwing. Als je enige suggesties hebt over het huidige systeem of over de Discord guild zelf, voel je dan vrij om gebruik te maken van het #discord-suggestions kanaal, bereikbaar onder de "Support" categorie in onze server. Het Community Moderation Management Dit is een Nederlandse vertaling van dit bericht.
 3. Beste Truckers, Door een overweldigend aantal inkomende e-mails over feedback, hebben we besloten er op een andere manier mee om te gaan. We houden op met het voormalige e-mail systeem en gaan vooruit met een ticket gebaseerd systeem dat lijkt op het systeem van reports en appeals. Dit nieuwe systeem, https://truckersmp.com/feedback, zal efficiënter werken en helpt ons jullie verzoeken sneller te behandelen, en jullie een betere service te bieden. Er zijn een aantal dingen om in gedachte te houden wanneer je gebruik maakt van het feedback systeem: De TruckersMP managers, oftewel de "Upper Staff", zijn degenen die de feedback tickets behandelen; Het systeem is er niet om te klagen over een ban. Je hoort het te gebruiken als je denkt dat er een fout gemaakt is die niet behandeld is in je appeal of door de Game Moderator; Als je bericht gaat over een ban, zorg er dan voor dat je eerst een ban appeal gemaakt hebt die behandeld is door de Game Moderator. Anders, zorg ervoor dat je minstens 3 dagen heb gewacht op antwoord (https://truckersmp.com/appeals/); Als je een speler wil reporten, maak dan alsjeblieft gebruik van het report systeem waar je [hier](https://truckersmp.com/knowledge-base/article/546) meer over kan lezen; Constructieve feedback, suggesties, vragen of klachten zijn welkom; Wees geduldig, want soms krijgen we een hoge lading aan feedbackgevallen; Er is een voorkeur voor Engels als taal, omdat dit betekent dat we meteen aan het werk kunnen gaan met jouw zaak. Als je schrijft in een andere taal dan zal er vertraging zijn, omdat het eerst vertaald moet worden. Je kan gebruik maken van het feedbacksysteem als het volgende voor jou geldt: Je wil feedback geven over leden van het TruckersMP Team; Je wil feedback geven, klagen over of het bespreken van uitgedeelde straffen; Je wil feedback geven of vragen stellen die niet toepasselijk zijn voor een forum categorie; Je hebt een verzoek dat persoonlijk en/of vertrouwelijke informatie bevat dat je niet publiek wil maken; Andere aanvragen richting de Upper Staff. Nuttige links: Bug Reports Suggesties Help Sectie Support Belangrijke opmerkingen: Het is erg belangrijk dat je alles linkt dat we nodig hebben om je zaak te behandelen, bijv. de Ban appeal link of de report link. Als je dit niet toevoegt aan je bericht, dan moeten wij hier om vragen en duurt het langer voor ons om je zaak te behandelen. Maak alsjeblieft een nieuwe feedback ticket aan als je een verzoek hebt op https://truckersmp.com/feedback en dan zullen wij je zaak zo snel mogelijk behandelen. Het Project Management Dit is een Nederlandse vertaling van dit bericht.
 4. yI had a great time at the Nitro Booster convoy this evening! @[RLC] Lasse did a great job organising the whole thing!

   

  Since I can't possibly tag everybody that was there, I'll just tag the folks that are with me in this picture.

   

  @IceRaged [NO] @xenophobia @LordBenji @flybel @ShawnCZek

  spacer.png

   

  spacer.png

   

  spacer.png

   

  I had a lot of fun! We should definitely do this again sometime!

  1. xenophobia

   xenophobia

   We definitely have to do this again.

 5. Officiële Regels Laatst bewerkt: 9 november Laatste Veranderingen 2019/11/09 - Regels §1.2, §2.1 & §2.8 geüpdatet. Regel §2.9 toegevoegd. Sectie 5 header geüpdatet. §5.1 (handleidingen) verwijdert, verdere cijfers van sectie 5 gewijzigd. 2019/10/21 - Regels §2.8, §3.3 en §3.6 geüpdatet. 2019/09/22 - Regels §3.4 en §3.5 geüpdatet. 2019/09/11 - Regels §1.4, §2.8, §3.5, §3.6 en §3.7 geüpdatet. 2019/08/14 - Regels §1.4 en §3.5 geüpdatet. 2019/07/23 - Regel §4.9 toegevoegd, regel §4.6 geüpdatet. 2019/07/02 - Grote update, veel regels bewerkt en de save editing regels compleet herschreven. 2019/06/02 - Regels §2.9 en §5.4 geüpdatet. 2019/04/13 - Regels §1.4, §3.2 en §5.4 geüpdatet. Stuk tekst over verkeersregels toegevoegd onder Sectie §2. 2019/03/23 - Regel §1.9 toegevoegd. Regels §3.1, §3.2, §3.3 en §3.5 herschreven. 2019/03/03 - Regel §1.9 toegevoegd, sindsdien weer teruggedraaid. 2019/01/20 - Regel §1.5 geüpdatet. 2018/12/30 - Regel §5.2 geüpdatet. 2018/12/18 - Regels §2.2, §2.4, §2.5, §3.3, §5.2, §5.4 geüpdatet en regel §2.7 "Auto met trailer" verwijdert. 2018/12/10 - Regels §3.2, §4.3 en §4.4 geüpdatet. 2018/11/16 - Regel §3.4 geüpdatet. 2018/10/17 - De regel over vertaalde antwoorden verwijdert, voormalig §4.9. 2018/10/12 - Regels §2.1, §2.5, §5.2 geüpdatet en de regel over het gebruik van zwaailichten in drukke gebieden verwijdert. 2018/09/21 - Regels §1.4, §1.5, §2.5, §3.2, §3.3, §3.4, §3.5 geüpdatet en de regel over "local only mods" verwijdert. 2018/09/08 - Regels §1.3, §1.5, §1.7, §1.8, §5.8 geüpdatet en regel §4.10 verwijdert. 2018/06/29 - Regels §2.1 en §3.1 geüpdatet. 2018/06/07 - Merkrichtlijnen toegevoegd aan regel §5.5. 2018/04/02 - Grote update, veel regels bewerkt en een sectie over save editing toegevoegd. 2017/12/18 - Regel §4.2 verandert om naast Ping kicks ook alle andere vormen van systeem kicks in te sluiten - §4.2 Server Auto Kicks. §1 - DIENSTGERELATEERDE REGELS §2 - IN-GAME REGELS §3 - SAVE EDITING REGELS §4 - FORUM REGELS §5 - GIDSEN & INFORMATIE §1 - Dienstgerelateerde regels §1.1 - Account Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen account. Wanneer de regels worden gebroken, dan leggen we een straf op op het account dat deze regels breek. Wie er daadwerkelijk op dat moment aan het spelen was doet er niet toe. §1.2 - Ban Ontwijking Het maken of gebruiken van een ander account om onder een tijdelijke of permanente ban uit te komen. Als het bewijs aanduid dat je een ban ontweken hebt, dan hebben teamleden het recht om je opnieuw te bannen zonder enige bekendmaking. Bewijs van ban ontwijking kan niet gedeeld worden omdat dit vertrouwelijke informatie bevat. §1.3 - Spammen of Misbruik Het onjuist gebruiken van de report of communicatie systemen op de TruckersMP diensten. Dit kan omvatten (maar beperkt zich niet tot): het "spammen" van de systemen, andere gebruikers meerdere keren reporten met hetzelfde bewijsmateriaal en misbruik maken van een systeem voor zijn beoogde doel. Het spammen van forum/social posts of chat boxen met weinig tot geen inhoud en/of onnodige inhoud dat niets toevoegt aan de discussie wordt ook als misbruik gezien. Dit kan omvatten (maar beperkt zich niet tot): de in-game chat, CB radio, "toeterspammen", ons forum, support tickets, feedback tickets, appeals en reports. §1.4 - Gebruikers reporten Het bewijsmateriaal dat je bijvoegt kan niet ouder zijn dan 1 maand. Gebruikers reporten met bewijsmateriaal dat ouder is dan 1 maand kan leiden tot een ban van het reportsysteem. Het spammen van ons raportsysteem met onnodige reports, reports die oneindig lang freecam (Cam 0) gebruiken om op te nemen of iets dat dat hier op lijkt kan leiden tot een ban van het reportsysteem. Het bewijsmateriaal dat je bijvoegt moet beschikbaar blijven voor de lengte van de opgelegde ban, plus één maand. Je mag geen spelers reporten met bewijsmateriaal dat niet door jezelf is opgenomen in-game. Het is verplicht om alle vereiste velden correct in te vullen wanneer je een report maakt. Al het bewijsmateriaal dat je bijvoegt moet niet bijgesneden, geretoucheerd of vervaagt zijn op welke manier dan ook. Video's mogen alleen aan de tijd bijgesneden zijn. Blocken, Rammen en Verkeerde-kant reports moeten videobewijs bevatten. Screenshots laten vaak niet het hele verhaal of de omvang van het probleem zien. Beledigingen in de tekst chat moeten gereportet worden met de hele chat open en in beeld. Het is niet toegestaan om een teamlid voor voorrang te vragen met het behandelen van een report. Als een web-report afgekeurd is, dan is het niet toegestaan ditzelfde report nog een keer te maken. De klacht moet ingediend worden bij het Game Moderation Management via het feedbacksysteem. Het reporten van teamleden moet gedaan worden via het feedbacksysteem. Voor verdere basisrichtlijnen over het reporten van spelers kan je deze forum post lezen. §1.5 - Ongepast taalgebruik, communicatie en imiteren in welke vorm dan ook Beledigen in welke vorm dan ook om een andere gebruiker naar beneden te halen. Dit kan omvatten (maar behoudt zich niet tot) racisme, discriminatie, het bespreken of uiten van (extreme) politieke meningen, illegale of ongepaste situaties. Lichte beledigingen in chat zoals "idioot" of "noob" worden normaal niet bestraft, maar als hier misbruik van wordt gemaakt dan wel. Scheldwoorden die niet beledigend gebruikt worden zijn strafbaar. Bans of kicks worden uitgedeeld naar het oordeel van onze teamleden. Gedrag richting andere gebruikers op onze dienst toe dat bedreigend overkomt wordt niet toegelaten. Het imiteren van andere gebruikers, teamleden, politieke figuren, politie, leiders en autoriteiten van welke soort dan ook of het nadoen van een meerdere. Dit is mogelijk via de manier waarop je rijd, hoe je de voice-chat gebruikt, je avatar, je nummer- en interieurplaten, je gebruikersnaam en/of je in-game tag. Avatars, gebruikersnamen en in-game tags moeten toepasselijk zijn en kunnen geen beledigende inhoud bevatten in welke manier dan ook. Lichte beschuldigingen zijn hier geen uitzondering op. Je naam mag alleen tekens uit het alfabet bevatten, anders dan wordt het veranderd door onze teamleden zonder enige waarschuwing. Het linken of het toegankelijk maken van onveilige websites of inhoud. Welke verwijzing naar drugs, andere illegale stoffen, pornografische of seksuele inhoud of anderzijds ongeoorloofde zaken. Dit geldt voor alle geposte links, avatars, handtekeningen, in-game tags, geüploade afbeeldingen of geschreven inhoud. Het delen van persoonlijke gegevens, inclusief links naar social media accounts over andere gebruikers is niet toegestaan. Afhankelijk van de situatie kan dit ook gelden voor andere diensten waar we gebruik van maken om ons te helpen binnen TruckersMP. §1.6 - Wet en piraterij Het schenden van internationale wetten of nationale wetten die van toepassing kunnen zijn op TruckersMP is niet toegestaan. Je bent niet toegestaan om software piraterij te delen, uploaden of anderzijds mogelijk te maken op geen van onze platforms. §1.7 - "Backseat moderation" Het is de rol van onze moderation teamleden om misdrijven op onze platforms te zoeken en te identificeren terwijl zij de TruckersMP community managen. Neem niet het heft in eigen handen. Als je iets ziet dat de regels overtreed, report dan de post, topic of gebruiker via het daarvoor bedoelde systeem. §1.8 - Aansporen Je mag niet onze platforms gebruiken om inhoud te voorzien dat andere leden aanmoedigt, helpt of het anderzijds toegankelijk maakt de TruckersMP regels te overtreden. §1.9 - Dubbelzinnigheid Als, om welke reden dan ook, er sprake is van dubbelzinnige termen in de regels, of termen die "openstaan voor interpretatie", dan mogen straffen uitgedeeld worden volgens de interpretatie van en in overeenstemming door het TruckersMP management. Alle vormen van dubbelzinnigheid zijn de verantwoordelijkheid van TruckersMP, en niet van individuele spelers. Als een vorm van dubbelzinnigheid bij ons gereport wordt, dan zorgen we ervoor dat deze dubbelzinnigheid verwijdert wordt. "Loopholes" in de regels worden op dezelfde manier behandeld. Misbruik maken van loopholes wordt bestraft op dezelfde manier als de regel waar je misbruik van maakt - je hoort loopholes te reporten, niet er misbruik van maken. §2 - In-game regels Regels waar een Ster bij staat (*) gelden niet op de Arcade servers met 'Arc' of 'Arcade' in hun naam. Verkeersregels en verkeersborden moeten gevolgd worden. Dit betekent dat Europese verkeerswetgeving en borden gevolgd moeten worden in ETS2 en Amerikaanse verkeerswetgeving en borden gevolgd moeten worden in ATS. Als er niet gehouden wordt aan de respectieve verkeerswetgeving en borden dan kan dit bestraft worden. Stoplichten en stopborden kunnen negeert worden als er geen andere gebruikers in de buurt zijn. Ook mag er ingehaald worden als er geen andere gebruikers in gevaar worden gebracht. Alhoewel te hard rijden (=boven het snelheidslimiet) technisch gezien is toegestaan, wordt dit niet aanbevolen. Te hard rijden kan leiden tot ongelukken en daarom deel uit maken van een strafbeslissing. §2.1 - Hacken/Bug/Functie misbruik - PERMANENTE BAN Het gebruiken van wat voor hulpmiddel dan ook om de gameplay aan te passen, dit omvat maar beperkt zich niet tot het in-game consolemenu, trainers of cheat engine om om de snelheidslimiet te overschrijden, te spring hacken, "no collision" hacks of iets dat hier op lijkt. Misbruik van functies zoals "ghost mode" om andere spelers schade aan te doen tijdens het verbinding maken met de server. §2.2 - Rammen* Een botsing veroorzaken met een andere speler expres of door nalatigheid. Een poging maken om een botsing te veroorzaken door te sturen richting hun voertuig. §2.3 - Blocken* Het beperken van een speler's rijdroute, het blokkeren van snelwegingangen of andere ingangen of iets wat er op lijkt. §2.4 - Verkeerde Kant / Ongepast Inhalen* De verkeerde kant op rijden op de weg. Het (verkeerd) inhalen van een andere speler in een gebied met lage FPS en/of gebieden met veel verkeer, inhalen dat eindigt in een ongeluk of iets dat hier op lijkt. Dit houdt ook in inhalen in eenrichtingsverkeer waar er veel verkeer is, zoals een file. Gebieden met veel verkeer hebben minstens 25 spelers. §2.5 - Roekeloos Rijden* Op zo'n manier rijden dat het onveilig geacht wordt en dat het andere spelers in gevaar brengt, achteruit rijden, stoplichten en verkeersborden negeren, te hard rijden, andere spelers racen (behalve bij de Arizona race track), het negeren van andere spelers en regels. Je bevinden buiten de map grenzen, dit houdt ook plekken in waar je niet kan komen met normaal rijden. Proberen om desync lag of quick saves te gebruiken om de voertuigen van andere spelers schade aan te doen is verboden. De ghost modus functie gebruiken om files te vermijden. Zelfs als je recht hebt op voorrang moet je proberen om alle botsingen te vermijden. Zelfs als iemand anders verkeerd is, moet je alle pogingen wagen om een botsing te voorkomen. §2.6 - Verkeerd Konvooi Management / Automisbruik Konvooipiloten zijn niet bevoegd om verkeer te vertragen, blokkeren of sturen, zich voordoen als verkeersregelaar of anderzijds misbruik maken van de verfbeurt van het piloot ontwerp. Je mag de konvooi niet expres meenemen naar een dichtbevolkt gebied. Dit kan omvatten (maar beperkt zich niet tot) Calais, Duisburg, Calais-Duisburg weg of omringend gebied. §2.7 - Evenement Servers Alle regels gelden ook voor een evenement server behalve als toegestane tijdelijke regels voor een evenement die overschrijden. Voorwaarden voor een evenement server kan je hier lezen. Tijdelijke regels voor evenementen kan je hier lezen. §2.8 - Hoe bans uitgedeeld worden De eerste 3 bans worden uitgedeeld naar het oordeel van Game Moderators. De 4de ban geldt 1 maand. De 5de ban geldt 3 maanden. De 6de ban geldt permanent met geen kans om geünbant te worden. Alle bans ouder dan 12 maanden wanneer een nieuwe ban uitgedeeld wordt worden genegeerd. Deze periode van 12 maanden is de ban cooldown periode. Banverlengingen zijn gebaseerd op de actieve (minder dan 12 maanden oude) bans wanneer deze uitgedeeld worden, en wordt niet verandert als een ban over de 12-maanden periode strijkt terwijl de ban actief is. Als je ten minste twee history bans hebt van dezelfde lengte in je ban history, dan zullen Game Moderators je ban verlengen tot je volgende ban history lengte, ongeacht hoeveel bans je had in het afgelopen jaar. Bans die verlengd worden omdat het je 4de, 5de of 6de ban is kunnen niet verwijdert worden, ze zijn uitsluitend 1 maand, 3 maanden en permanent. §2.9 - Uitgedeelde bans door het Game Management In het geval dat Game Management denkt dat een gebruiker TruckersMP joint met het expliciete doel om regels te overtreden, dan kan §2.8 - Hoe bans uitgedeeld worden" omzeild worden en kan de ban lengte bepaald worden naar het oordeel van Game Management. Er kunnen verdere strafmaatregelen getroffen worden als er geprobeerd wordt om bans te ontwijken door nieuwe accounts aan te maken of wanneer er pogingen zijn om het ban bewijs te ‘copyright claimen’ of iets soortgelijks. In overeenstemming met onze Terms of Service zijn teamleden toegestaan om doormiddel van reports verzonden bewijs opnieuw te gebruiken. In specifieke gevallen behoud het Game Management het recht om banbewijs privé te houden wanneer hierom gevraagd wordt door de banned speler. §3 - Save editing regels §3.1 - Mengen van voertuigonderdelen Het is niet toegestaan om onderdelen te mengen tussen trucks, trailers en auto's. Elk truckonderdeel kan gebruikt worden op elke truck, elk traileronderdeel kan gebruikt worden op elke trailer - maar je bent niet toegestaan om truckonderdelen te gebruiken op trailers en andersom. §3.2 - Interieur- en exterieuronderdelen Het is niet toegestaan om onderdelen bedoeld als exterieur van een truck te gebruiken als interieur, of onderdelen bedoeld als interieur van een truck als exterieur. §3.3 - Zwevende en clippende onderdelen* Het is niet toegestaan om onderdelen te gebruiken die zweven van de truck of trailer, zoals zwevende vrachtmodellen (zelfs als alleen maar één object in het model zweeft). Het is niet toegestaan om onderdelen te gebruiken die ervoor zorgen dat modellen door elkaar clippen, zoals een vrachtmodel die clipt door de truckcabine - kleine vormen van clippen zoals tussen de onderdelen van een truckhybride zijn toegestaan. Gebruik maken van gedupliceerde onderdelen om een zwevende bumper vast te maken aan een truck is niet toegestaan. §3.4 - Trailercombinaties* Het is alleen toegestaan om gebruik te maken van een trailercombinatie die standaard is in elk spel. De precieze trailers en vrachten doen er niet toe in deze regel en kunnen vrij gecombineerd worden. De maximumlengte van elke trailercombinatie mag niet langer zijn dan de langste standaard combinatie ("HCT" voor ETS2 en "Turnpike Double" voor ATS, zie de afbeeldingen hieronder) - het is toegestaan om gebruik te maken van een langere trailer als het binnen deze lengte valt. Toegestane combinaties voor ETS2 (stijlen en grootte varieert): Toegestane combinaties voor ATS (stijlen en grootte varieert): §3.5 - Aantasten van andere spelers Als een mod waar je gebruik van maakt andere spelers beïnvloed, kan je geband worden en vereist om de mod te verwijderen. Dit omvat mods die ervoor zorgen dat je controle over je voertuig en/of trailer(s) verliest en een botsing veroorzaken. Je bent toegestaan om een totaal aan 10 gedupliceerde onderdelen of lampen te hebben op je trailer/truck - dit geldt voor het gehele voertuig, niet per slot. Een hoog aantal gedupliceerde "horns" om je truck harder te laten toeteren is ook niet toegestaan onder deze regel. Getinte lampen maken door gedupliceerde onderdelen te gebruiken is niet toegestaan. Je cargo massa moet 0 of hoger zijn, negatieve cargo massa is niet toegestaan. §3.6 - Zwaailichten en toeters Zwaailichten mogen alleen op hun standaardplek - op het dak van een truck of op de daarvoor bestemde plek aan de zijkant van de trailers die dit ondersteunen (niet de bumper plekken). Hoge aantallen van knipperende lampen kan ook problemen veroorzaken en kan daarom ook onder deze regel vallen. Horns/Toeters mogen alleen geplaatst worden op hun standaardposities. §3.7 - Heavy Cargo DLC trailers Trailers van de 'Heavy Cargo' DLC bij allebei de spellen mogen alleen in hun standaard combinatie gebruikt worden. Vracht omwisselen met andere trailers is toegestaan, maar deze trailers mogen niet gebruikt worden in dubbel/driedubbel trailer combinaties behalve met de standaardcombinatie. De ATS 'Forest Machinery' DLC valt hier ook onder. De cargo models zijn toegestaan om gebruikt te worden in elke combinatie zo lang ze in overeenstemming zijn met Regels §3.3 en §3.4, maar de trailers zelf zijn niet toegestaan in alle gemodificeerde combinaties. §3.8 - ATS "Saddle-mounted trucks" De "saddle-mounted truck" trailers in ATS mogen alleen gebruikt worden in hun standaardcombinatie, deze trailer mogen niet gebruikt worden in dubbel/driedubbel trailer combinaties behalve met de standaardcombinatie. §3.9 - Disclaimer Zorg ervoor dat alle mods waar je gebruik van maakt in overeenstemming zijn met deze regels. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle modificaties die je kiest om te gebruiken. Als je modificaties ingaan tegen deze regels dan volgt er mogelijk een strafmaatregel. Als je onzeker bent of je mod toegestaan is of niet, vraag dan eerst een teamlid voordat je in-game gaat. Als een mod die je gebruik (ongeacht waar het vandaan komt) ervoor blijkt te zorgen dat je controle verliest over je voertuig en een botsing maakt met een andere speler, dan ben je hier zelf aansprakelijk voor en kan je geband worden voor roekeloos rijden. §4 - Forum regels De forums volgen een ander soort waarschuwings-en strafsysteem waar je hier meer over kan lezen. §4.1 - Geen off-topic posts maken Je mag geen antwoorden posten die niet relevant zijn voor het gespreksonderwerp of voor de vorige posts van het topic. §4.2 - Bump geen topics vaker dan eens elke 3 dagen, of als dit niet nodig is Je kan alleen posten om een topic te "bumpen" eens elke 3 dagen. Verder ben je niet toegestaan om topics onnodig te bumpen, bijvoorbeeld, je bent niet toegestaan om je VTC topic te bumpen tenzij de post inhoud toevoegt aan het topic. §4.3 - Gebruik beschrijvende titels Gebruik geen titels als "Help me" of "HELP" en probeer in plaats daarvan te proberen om de inhoud van je topic te beschrijven. Als je bijvoorbeeld een probleem hebt dat gerelateerd is aan lags, game problemen of iets dat hierop lijkt, probeer dan een titel te gebruiken dat min of meer dit probleem beschrijft. Bijvoorbeeld: Game lags? Gebruik "Game lags" in plaats van "HELP". §4.4 - Geen reputatie farmen Gebruik geen andere accounts om je eigen posts te upvoten, likes of upvotes "farmen". Vraag geen vrienden om je reputation te geven. Als we denken en erachter komen dat je reputation farmt, dan houden wij het recht om je reputation te resetten naar nul zonder enige waarschuwing. §4.5 - Geen handelen of verkopen Je bent niet toegestaan om deze forums te gebruiken om goederen, Steam accounts of welke andere diensten dan ook (bv. diensten waarvoor abonnementsbetalingen nodig zijn, TS3 servers, VPNs, PTC, gokwebsites, etc.) te handelen of te verkopen. Officiële game store pagina's en gratis ongebruikte game keys zijn hier een uitzondering op. §4.6 - Afbeeldingen in handtekeningen Je hebt toestemming om meerdere afbeeldingen te gebruiken in je handtekening, zo lang als de downloadgrootte van alle afbeeldingen bij elkaar niet boven de 150kb gaat. Afbeeldingen mogen niet langer dan 150 pixels in de hoogte. Elke handtekeningen die bovenstaande twee punten negeert zal verwijdert worden zonder eerdere melding of waarschuwing. §4.7 - Animaties Knipperende of flikkerende GIFs als avatar of handtekening zijn niet toegestaan. Bewegende GIFs of animaties zijn toegestaan. §4.8 - Categorie gebruik/doel Een omschrijving van de bedoeling of gebruik van een forum categorie kan gevonden worden in de omschrijving van een categorie. Elk topic dat zich niet aan deze omschrijving houdt kan gemoved worden, en zelfs 'hidden' gemaakt of verwijdert worden. Als er sprake is van gebruikers die geregeld posten in de verkeerde categorie, dan kan een verbale waarschuwing of zelfs een "warning point" uitgegeven worden. Elke categorie op de forum kan specifieke regels of voorwaarden hebben die alleen gelden voor die categorie. Als hier sprake van is, dan zal deze informatie gedeeld worden in de categorie omschrijving, boven de categorie inhoud of in een pinned topic in de categorie. Subcategorieën hebben dezelfde categorie-specifieke regels en voorwaarden als de hoofdcategorie tenzij anders vermeld. Bijvoorbeeld, de ETS2MP bug reports categorie heeft dezelfde regels als de normale Bug Report sectie. Wanneer een categorie een bepaalde opzet heeft, dan is het gebruik van deze opzet vereist tenzij anders vermeld. Een opzet wordt op dezelfde manier gedeeld als de categorie-specifieke regels. In een categorie met strenge moderatie, elke off-topic post zal leiden tot een warning point, zonder een eerdere verbale waarschuwing. Dit is om de kwaliteit van de informatie die gevonden kan worden in sommige secties te waarborgen. Deze secties zijn geïdentificeerd met een [STRICT MODERATION] tag in de sectieomschrijving. §4.9 - Inhoud vertalen naar andere talen Officiële inhoud kan alleen vertaald worden door de teamleden zelf, om precies te zijn door het Translation Team om te verzekeren van een goede vertalingskwaliteit. Verder, als een vertaalde topic niet logisch is of vertaald is met vertalingstools zoals Google, dan heeft het Forum Moderation Team het recht om deze topics te verwijderen/hiden. Dit betekent dat je nog steeds toegestaan bent om andere inhoud in de community te vertalen, zolang als het vertaalde topic van dezelfde kwaliteit is als de originele versie. §5 - Disclaimer & Informatie §5.1 - Server Auto Kicks Ping - Als je ping hoger is dan 600ms naar de server, dan wordt jouw verbinding verbroken om zo desync problemen voor anderen te voorkomen. De ping check wordt genomen als het gemiddelde. "Away from keyboard" (AFK) - Langer dan 10 minuten inactief zijn. Auto met trailer - Een trailer vastmaken aan je auto (behalve als het een caravan is) zorgt ervoor dat de server je kickt. Koplampen - Je koplampen moeten altijd aan staan tussen 19:00 's avonds en 07:00 's ochtends. Niet-ondersteunde accessoires - Het gebruik van politie accessoires of andere niet-ondersteunde onderdelen zorgt ervoor dat de server je kickt. Te veel trailers - Het gebruik van een gemodificeerde trailer combinatie met meer dan 3 delen voor ETS2 of 5 delen voor ATS zorgt ervoor dat de server je kickt, ongeacht waar je je op de map bevindt. §5.2 - Teamleden en TruckersMP Teamleden hebben de bevoegdheid je te kicken of te bannen van de TruckersMP servers wanneer zij dit nodig achten. Wij vragen je om een ban appeal te maken als je geband bent en niet persoonlijk contact op te nemen met iemand van het team. De servers, mod en teamleden worden gratis aangeboden voor alle partijen, en in dat opzicht is iedereen een gast op de servers dat als voorrecht afgenomen kan worden op elk moment. Geen vorm van mishandeling of inbreuk richting andere gebruikers of teamleden is toegestaan. Wij behouden ten alle tijden het recht om je toegangsrecht tot de servers af te nemen naar ons oordeel. Let erop dat de makers van de TruckersMP mod op geen enkele manier verbonden zijn met SCS. TruckersMP teamleden kunnen uitgesloten worden van deze regels als dit nodig geacht wordt voor hun taken. §5.3 - Appealen en het indienen van een klacht Als je geband bent, dan houd je het recht om deze ban te appealen op https://truckersmp.com/appeals. Als je het gevoel hebt dat je ban appeal niet correct behandeld is of als je een klacht in wil dienen tegen een teamlid, gebruik dan ons feedbacksysteem. Voordat je contact opneemt via feedback, moet je ban appeal eerst Accepted, Modified of Declined zijn. Dit feedbacksysteem is je laatste optie. Elke beslissing die gemaakt is door hooggeplaatste teamleden is definitief en kan niet op een andere manier geappeald worden. Bewijsmateriaal voor bans moet beschikbaar blijven voor de lengte van de opgelegde ban, plus 1 maand. Het is niet mogelijk om contact op te nemen met een TruckersMP teamlid over bans die al langer dan een maand verlopen zijn. §5.4 - TruckersMP eigendommen en logo Onze eigendommen, inclusief ons logo, staan onder copyright. Je bent toegestaan om ons logo te gebruiken volgens onze merkrichtlijnen. §5.5 - Het aanpassen van deze regels TruckersMP kan deze regels elk moment aanpassen. Als één van die regels niet meer geldt, dan geldt de rest nog altijd. Als je gebruik maakt van onze mod, dan ga je akkoord met al deze regels. Je hebt geen excuus dat je ze niet kende. §5.6 - Terms of Service & Privacy Policy Door akkoord te gaan met deze regels, ga je ook akkoord met onze terms of service en onze privacy policy. §5.7 - Aanvullende regelsets Discord guild regels Facebook groep regels Vertalingen kunnen verschillen van de originele versie van de in-game regels. Teambeslissingen zijn gebaseerd op de originele Engelse versie.
 6. To add to this, you can also find someone's TruckersMP ID (and other info) in your logs file, if you cannot catch their name/id in the first place.
 7. Beste Truckers, Heb je onze Are you ready? teaser al gezien? Zo ja, dan heb je je vast afgevraagd wat er aan zit te komen in de TruckersMP community. Er is veel gespeculeerd, en een paar spelers hebben zelfs onze subtiele hint in de video gezien. We zijn er trots op om al jullie vragen te beantwoorden door eindelijk ons aankomende TruckersMP evenement aan te kondigen. Het zal de zevende editie worden van... Dit is zonder twijfel het meest succesvolle evenement dat we houden, en ze worden alleen maar groter en beter! Onze zesde editie afgelopen februari 2019 bereikte zelfs meer dan 2000 spelers! Real Operations is een evenement zoals geen ander. Met echte noodmaatregelen ('emergency responses'), gesimuleerde incidenten en wegwerkzaamheden, pushen we multiplayer trucken als nooit tevoren naar een meer realistisch niveau! Real Operations V7 Eind juli komt onze volgende editie eraan, dus het duurt niet lang voordat je achter het stuur zit en dit spannende en actievolle evenement ervaart. Iedereen is uitgenodigd om ons bij te wonen op zondag 28 juli 2019 van 18:00 - 22:00 CEST. Alternatieve tijdzones voor het evenement kan je vinden via de link beneden. Alternatieve Tijdzones Real Operations zal deze keer plaatsvinden in de Verenigde Staten - het is dus zeker weten een evenement die onze American Truck Simulator fans niet willen missen! Niet alleen zal je getuige zijn van vele nieuwe geweldige voertuigen, maar zal je ook nog een verrassing meemaken die de ervaring exponentieel verbeterd. Dit evenement wordt helemaal uniek en bevat iets dat nog nooit eerder is gedaan in TruckersMP! Event Zone Met de Real Operations Event Zone, dat zich uitstrekt over negen steden en 2500 kilometer aan wegen, kan je gemakkelijk een ontmoetingsplaats naar keuze vinden. Je bent geheel vrij om rond te dwalen in de zone die beneden te zien is, en zo de van te voren geplande onderdelen te ontdekken en ervaren. Er is geen route die je moet volgen of een bestemming waar je naar toe moet. Waar je heenrijd is geheel aan jou! Als je niet kan wachten op het aankomende evenement, laat het ons weten op de forums! Server: Real Ops V7 Tijdelijke Officiële Evenement Regels: Klik hier! -TruckersMP Team Post op de homepagina
 8. Grats dude ;) 

  1. Raeker

   Raeker

   Thanks a lot man!

 9. Congratulations, I hope you enjoy your new role.
   

 10. Grats!

  1. Raeker

   Raeker

   Thanks a lot dude, good luck with your own app again :lol:

  2. Hype [GR]

   Hype [GR]

   Thank you too ;)

 11. As one of the few users that actually uses a Steam Controller, I had this exact same problem as of the latest update. Since ETS2 changed the Steam Controller settings in the update, there were bound to be a few problems, and it took me several hours of trial and error to get everything working again. I've got a few fixes here for you, depending on the problem you run into: Make sure you add TruckersMP as a program to Steam. Simply use the dropdown menu under Games and click Add a Non-Steam Game to My Library. Make sure you have your ETS2 setup in your personal bindings menu, otherwise you'll have to set it up all over again. In the game, make sure your controller settings are how they should be. I've personally had issues where it automatically sets itself to Keyboard+Mouse. Make sure you select the Steam Controller option - it should be in there, though it looks a bit wonky with a lot of numbers. Also make sure your throttle and break settings are correct. In my case it automatically assigned these to my stick and not to the bumpers. This one took me a while to figure out. Please tell me if these solutions solve the problem for you. If it doesn't I'd love to look into this deeper with you, as I've had similar issues and know how much of a pain it is to configure everything correctly.
 12. I never knew I'd miss your cow truck pictures, but now... :unsure:

  1. Killua // Ireland ^_^

   Killua // Ireland ^_^

   Think they may still be allowed on Arcade servers :D

  2. Raeker

   Raeker

   Oooooh, nice! 

 13. There is too much discourse towards the discussion of mental health issues and disabilities. It doesn't help that, for years now, Autism, ADHD, dyslexia and so much more has been classified as disabilities. Although it's very true that people with disabilities can struggle to get a proper foothold in their lives, stating them as nothing more than "issues" or "disabilities" has also allowed for an overal negative sentiment to thrive within communities - both online and in the real world. Especially something like Autism is way more complicated than just a social disorder. In fact the Autism spectrum is actually quite extensive and covers many aspects of the human brain. It isn't so much that there's something "wrong" with Autistic people, but they just think and process information differently from the "regular" person. Threads like these are incredibly important. Not only can they be a hopeful message to those that suffer from any mental disability, they also allow for an open and honest discussion of what a lot of individuals suffer from - myself included. It is the perfect opportunity to show to other people that, hey, we're more than just a pain in the neck, which is often what it can feel like for us in schools and work. Thank you for taking the time to tell us your story. It really resonates with me. In fact, I'd actually like to talk about the final statement you've made in that document: You will. That's the beauty of life; we all learn. Everyone can and will become a stronger individual over time, especially when they really try. In fact I'd almost say people with disabilities have the advantage there. We struggle through our daily lives and continuously run into unclimbable walls. And the only thing we can do is push through that and learn from it.
 14. Huge congratulations @TheWilliamTW. Your picture's awesome - keep doing us proud Also congrats @BL4CK$K1LL and @[VIVA] Jxkke! Your pictures are really awesome, keep up the great work!
 15. So I'm curious about this and would like a staff member to clarify this matter, but couldn't you just report any user that tries to follow you around all the time? Specifically the ones that are indeed like "Haha I found you on the map LOL ROFL". I'd personally count this as targeted harassment. Anyways this would obviously be a very contrived solution to an issue that seems to plague more users than I initially expected. If a privacy feature like the one you suggest can be added there'd be no need to report the users in the first place. +1 from me.
×
×
 • Create New...