Jump to content

Raeker

Retired Team Member
 TruckersMP Profile
 • Posts

  85
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Raeker

 1. XhK2MzN.jpg

  Today was my final day in Pries, and my final day as a Game Moderator. Although I was in both for only a few months, I'm truly sad to have to make this decision due to my other priorities elsewhere. I have met absolutely incredible people and am truly grateful for their help and friendship.

   

  Who knows, maybe other opportunities will open up to me in the future, either in TruckersMP, Pries or in my own life. Thanks everyone for the great times; I'll truly miss you.

  1. Show previous comments  2 more
  2. J a n e k

   J a n e k

   :( Good luck in real life

  3. LincolnVanLincolnius

   LincolnVanLincolnius

   all the best Raeker :(

  4. Mabel Matiz ヅ

   Mabel Matiz ヅ

   We are proud of you, but it saddened us that you left! 

 2. Gebruik maken van ons merk We zijn erg trots op ons logo, en daarom vragen we van jullie dat je al deze handelingen volgt om ervoor te zorgen dat hij er altijd perfect uitziet. Ons logo Witte versie Gekleurde versie Ons kleine logo (badge) Ruimte en grootte Wanneer je gebruik maakt van ons logo samen met andere grafische elementen, zorg ervoor dat het een beetje ruimte heeft. De lege ruimte om het logo heen moet minstens 150% van de breedte zijn van het logo. Het logo en de badge moeten minstens 15px van elke rand geplaatst zijn. Kleuren Het TruckersMP logo is altijd of gekleurd of wit. Het moet leesbaar zijn en de integriteit van haar vorm behouden. Wanneer je het logo op een afbeelding plaatst, gebruik dan altijd de witte logo versie. Voor afbeeldingen met een lichte achtergrond verzoeken wij om een 10-20% zwarte tint toe te voegen aan de gehele afbeelding om zo de leesbaarheid van het witte logo te waarborgen. Rood: #B92025 Zwart: #040608 Wit: #FEFEFE Mishandeling van ons merkeigendommen Doe niet: Bijsnijden of uitsnijden Omtrekkingen toevoegen "Special effects" toevoegen Kleurverloop toevoegen Opvullen met meerdere kleuren, patronen of afbeeldingen Schuintrekken, draaien of uitrekken Oriëntatie aanpassen of spiegelen Elementen toevoegen Vermeervoudigen In een vorm behouden Ons oude logo gebruiken Niet paren met een ander merk zonder toestemming Disclaimer Met het gebruiken van de TruckersMP handelsmerken in deze Merk Richtlijnen, ga je akkoord met het volgen van deze TruckersMP Handelsmerk Richtlijnen (de "Guidelines") net als onze Terms of Service en alle andere TruckersMP regels en beleid. TruckersMP behoudt het recht om dit beleid op elk moment te annuleren, wijzigen of veranderen naar eigen oordeel zonder waarschuwing. Deze Richtlijnen gelden voor jouw gebruik van de TruckersMP handelsmerken. Je mag de TruckersMP handelsmerken alleen gebruiken voor de doeleindes goedgekeurd door TruckersMP. Strikte naleving van deze Richtlijnen is ten alle tijden vereist, en elk gebruik van de TruckersMP handelsmerken in strijd met deze Richtlijnen zullen automatisch elke licentie gerelateerd aan je gebruik van de TruckersMP handelsmerken beëindigen. TruckersMP behoudt het recht, ter gebruik naar eigen oordeel, om deze Richtlijnen, en/of de TruckersMP handelsmerken op elk moment aan te passen en om passende maatregelen te nemen tegen elke vorm van onrechtmatig of niet conform gebruik van deze TruckersMP handelsmerken. Als je vragen hebt over deze Richtlijnen, neem dan contact op met feedback via https://truckersmp.com/feedback. Dit is een vertaling van dit bericht. Houdt in gedachte dat de originele, Engelse vorm - en de wettelijke tekst die hierin staat - ten alle tijden leidend is.
 3. [REPORT MODERATOR] @.Lincoln. is gepromoveerd naar Game Moderator.
 4. Hallo truckers, We hebben veel vragen hierover ontvangen op onze social media kanalen, en vandaag kunnen we met trots mede delen dat wij vanaf nu ProMods Canada ondersteunen op TruckersMP! Als je de stream niet hebt kunnen volgen, samen met een deel van het ProMods team reden we door ProMods Canada op een privé server. Kijk de stream hier terug waarin de ProMods developers wat vragen van de chat hebben beantwoord. Een verschil met hoe ProMods op Euro Truck Simulator 2 werkt is dat ProMods Canada aanstaat op alle servers servers. Desondanks het feit dat het op alle servers aan staat, het is niet verplicht om er gebruik van te maken op de servers. Dit betekent dat met of zonder ProMods Canada, je kan gewoon verbinding maken met elke American Truck Simulator server. Als je ProMods Canada niet hebt geïnstalleerd, dan kan je rijden in het base game gebied maar met ProMods Canada dan kan je ook rijden in het mod gebied. Hoe installeer ik ProMods Canada zodat het werkt op TruckersMP? Net als met hoe het gaat met ProMods op Euro Truck Simulator 2, je moet de mod bestanden slepen naar je normale American Truck Simulator mod folder net als bij het installeren van single player mods. Wanneer je TruckersMP opstart, wordt er automatisch gekeken of je de ProMods Canada bestanden hebt, en het zal automatisch de bestanden laden (je hoeft je geen zorgen te maken over de mod manager). Een stap-voor-stap handleiding kan hier gevonden worden: https://truckersmp.com/kb/1138 Waar download ik ProMods Canada? Je kan ProMods Canada nu downloaden via onze partner's website: https://www.promods.net/setup.php Wat voor DLCs zijn nodig voor ProMods Canada? Voor ProMods Canada is het alleen verplicht om de Oregon en Washington map DLCs te hebben! Hopelijk zien we jullie snel rondrijden in ProMods Canada! Veel plezier op de weg, Het TruckersMP Team Dit is een vertaling van dit bericht
 5. Hallo allemaal! Eerder deze maand is update 1.39 voor Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator uitgekomen, en sindsdien zijn onze developers hard aan het werk geweest om de game versie van onze multiplayer client te updaten van 1.38 naar 1.39. Na veel wachten zijn we blij om bekend te kunnen maken dat TruckersMP nu versie 1.39 ondersteund! Je kan meer informatie vinden over onze update op de changelog forum topic. Wat houdt deze compatibiliteitsupdate allemaal in? In verwachting van wat populaire vragen, hebben we hieronder een lijst waar alle veranderingen van deze update in staan: Euro Truck Simulator 2 versie 1.39.1.5s (64-bit) compatibiliteit American Truck Simulator versie 1.39.2.2s (64-bit) compatibiliteit Ondersteuning voor nieuwe truck accessoires voor beide spellen ProMods 2.51 ondersteuning voor 'ProMods' en 'ProMods Arcade' servers Colorado DLC ondersteuning (inclusief No Collision Zones in de toepasselijke prefabs) World of Trucks 'Cruising Colorado' evenement ondersteuning, inclusief de 'Rocky Mountain Bighorn' paint job Early Autumn modificatie ondersteuning verwijderd Late Autumn/Mild Winter modification ondersteuning toegevoegd Bekende openstaande problemen Geluid dat niet correct werkt in gebieden met veel verkeersdichtheid, door problemen met de FMOD geluidsengine Scout motor geluiden werken niet Scout Caravan aanhangswagen tijdelijk verwijderd door een crash - dit zal snel gemaakt worden Verdere geverifiëerde bugs kan je vinden op ons forum: Geverifiëerde Bugs Uitgevoerde Hotfixes Wat hier beneden staat is opgelost door onze hotfixes. Hartstikke bedankt voor jullie geduld. Stuur accessoires zorgen voor een game client foutmelding [Hotfix #1] CB Radio mist in Skoda en Cabins [Hotfix #1] American Truck Simulator versie 1.39.2.10s (64-bit) wordt nu ondersteund [Hotfix #2] De missende CB Radio voor de Volvo FH16 2012 is toegevoegd [Hotfix #3] Als je vragen hebt voel je vrij om deze te stellen hieronder of op de originele forum post! Als je dat doet stel ze dan wel in het Engels. We zullen de vragen zo snel mogelijk beantwoorden. Hartstikke bedankt voor jullie geduld de afgelopen drie weken. Goede reis! -TruckersMP Team Dit is een vertaling van dit bericht.
 6. Beste Spelers, Sinds mei 2017 doet TruckersMP aan streamen op Twitch waar ze honderden kijkers per stream vermaken! De afgelopen maanden hebben we ontdekt dat we ons Twitch kanaal en community niet genoeg aandacht hebben gegeven zoals we eerste hoopten. Om deze reden delen we vandaag met trots een herstart van ons Twitch kanaal en ook een nieuw team aan de TruckersMP community! Hieronder staan een aantal vragen gerelateerd aan deze rol zodat je deze nieuwe team beter kan leren kennen. Een nieuw team? Inderdaad! Dit team zal verantwoordelijk zijn voor het regelmatig streamen op ons Twitch kanaal! Hierdoor komt er meer sociale betrokkenheid en aandacht voor de TruckersMP community. Wat gebeurd er precies? We openen het recruitment systeem, wat ook de plek zal zijn waar je je kan aanmelden voor dit team! Voor meer informatie over wat de exacte eisen zijn voor deze positie, kijk dan op deze Forum post. Waarom is dit team nodig? We willen graag meer betrokkenheid met de community op Twitch en denken dat een specifieke Stream Team ons daar absoluut bij zou kunnen helpen! Het Community Management Team en Project Management hebben nu al een tijdje aan dit project gewerkt en geloven dat nu het perfecte moment is voor deze mededeling. Door dit team zal je nu meer streams van ons zien! What streams can we expect from the Stream Team? Heel veel verschillende soorten streams. Je kan verwachten dat het Stream Team aanwezig zal zijn bij onze Officiele Konvoois die we hosten op TruckersMP! Je kan ook simpelere streams verwachten waar ze rondrijden in een community konvooi of gewoon op onze publieke servers. Hoe zit het recruiten in elkaar? Het recruiten voor het Stream Team zal hetzelfde werken als het recruiten voor de andere teams. Met uitzondering van de eisen die we stellen, is de rest hetzelfde. Recruitment voor deze positie zal openen op 27 november. Klik op deze link voor meer informatie! Zullen we, bijvoorbeeld, Game Moderators zien in het Stream Team? Ja, het kan zijn dat je wat van onze huidige medewerkers zal zien streamen op onze Twitch. Wie leid dit team? Community Management zal de leiding nemen over het recruiten voor en management van dit team. Ik heb interesse in deze rol. Wat zijn de eisen om in het team te komen? Weet veel over TruckersMP en de regels Moet lid zijn op TruckersMP voor minstens 12 maanden Moet geregistreerd zijn op de TruckersMP forums voor minstens 6 maanden Geen bans binnen de laatste 12 maanden Mag niet meer dan 3 bans op je naam hebben Moet goed gedrag tonen en een goede reputatie hebben in-game of op het forum, Discord, en onze officiele social media pagina's Taalvaardigheid - vloeiend en verstaanbaar Engels is een vereiste. Voor andere talen is dat niet nodig Streams moeten PG-13 zijn Perfecte communicatievaardigheden Veerkrachtig, werkzaam en flexibel, kunnen omgaan met een strak tijdsschema Het goed kunnen werken met een team maar ook zelfstandig kunnen werken wanneer nodig Leergierig zijn en je kennis willen verbreden Georganiseerd zijn en een goed aanpassingsvermogen hebben Kunnen omgaan met opbouwende kritiek Minstens streamen met een kwaliteit van 720p en 60FPS Het beschikken over eerdere streamervaring met minstens een paar kijkers Meer vragen? Neem contact op met ons via het feedback ticket systeem onder de categorie Community Management! Met vriendelijke groet, TruckersMP Community Management Dit is een vertaling van dit bericht.
 7. Hallo allemaal! Een geweldige community draait om haar leden. Daarom wordt community feedback gezien als een cruciaal onderdeel van dit project. Daarom vragen wij jullie nogmaals om jullie input. Deze keer kijken we specifiek naar ons event team. Het event team is verantwoordelijk voor het plannen en begeleiden van alle officiele TruckersMP evenementen en ook het ondersteunen van evenementen georganiseerd in de community. De enquête zal vragen naar je ervaring van meerdere interessante onderdelen van het event team en ook naar je mening van meerdere onderwerpen gerelateerd aan het event team. Je kan de enquête openen via deze link. Data verzameld in deze enquête: je ingevulde antwoorden en citaten, browser versie en land. Browser en demografische data wordt alleen gebruikt om een algemeen beeld te krijgen over de antwoorden en zal niet gebruikt worden als de enquête voorbij is waarna deze worden verwijderd. Prettige dag verder! TruckersMP team Dit is een vertaling van dit bericht.
 8. Hoi allemaal! We hebben een volgende Officiele Konvooi gepland, wat betekent dat het tijd is voor ons allen om weer bij elkaar te komen voor nog een evenement! Voor de verzie deze maand hebben we ervoor gekozen om een reis te maken door het hart van de prachtige DLC van Idaho in American Truck Simulator. Ontdek de mooie kronkelende wegen met je Heavy Haul Trailers en neem het indrukwekkende landschap in! Doe mee op zaterdag 14 november 2020 om 19:00 CET (Alternatieve Tijdzones)! Deze maand doen we een Heavy Haul Konvooi, waar alle Heavy Haul Trailers zijn toegestaan. Laat je echte driving skills skills zien tijdens onze route! Ons avontuur begint in Idaho Falls in Idaho, met het innemen van wat mooie wegen richting het westen, dan naar het noorden richting Boise, Grangeville & Coeur d'Alene voordat we aankomen bij onze eindbestemming, namelijk Sandpoint. We zullen heel wat plattelandswegen ontdekken in het hart van de Idaho DLC map. Aangezien deze konvooi alleen plaatsneemt in de Idaho DLC, betekent dit dat je deze DLC moet hebben om deel te kunnen nemen aan het evenement. De konvooi zal zo ongeveer 90 minuten duren. Het kan langer duren als je richting het einde van de konvooi zit. Er zijn geen pauzes gepland, maar je mag altijd je auto stilzetten op een veilige plek mocht je een pauze willen. Voel je vrij om te commenten of vragen te stellen hier of op onze originele forum post! Onthoudt wel dat dit laatste in het Engels moet. Route Vertrekpunt: Idaho Falls. Eindbestemming: Sandpoint. Verdere Evenement Informatie: Event Rules | DLC: Idaho | Server: TruckersMP Official Heavy Haul We wensen jullie een prettige reis toe, hopelijk zien we je daar! -TruckersMP Team Dit is een vertaling van dit bericht.
 9. [REPORT MODERATOR][COMMUNITY MODERATOR] @Roenz is gepromoveerd naar Game Moderator.
 10. Hallo allemaal, De vraag wordt vaak gesteld, met name door nieuwe spelers. Hoe krijg je zo'n gave Spelerstag naast je naam? In deze korte handleiding leg ik dit uit. Je kan op twee plekken je tag aanpassen: in-game via het tab menu, of in het optiesmenu tijdens het selecteren van een server. Als je je tab menu opent in-game door middel van het indrukken van de tab knop, druk op je rechter muisknop zodat je nu een muis kan zien op je scherm. Beweeg deze naar de optieswiel op je tab menu. Als je je op het server selectiescherm bevind, dan kan je linksbovenin op de optieswiel klikken Nu bevind je je dus op het opties scherm. Blader hier rustig doorheen als je wilt. Je kan hier meerdere opties vinden - zoals het toevoegen van een spelerstag! Je hoeft nu alleen maar een tag toe te voegen die jij wil en het een leuke kleur te geven. Zorg er wel voor dat je de regels volgt! Veel succes op de weg! Dit is een vertaling van dit bericht.
 11. Hoi allemaal, De "free camera" (vrije camera) is een heel nuttig middel in-game. Alleen heeft niet elk toetsenbord de NUMPAD - denk bijvoorbeeld aan veel laptops. In deze handleiding lees je hoe je de controls van de vrije camera kan wijzigen. Als je een keyboard hebt zoals hieronder, volg dan de aankomende stappen (Laptop/Compact Keyboard) Vrije Camera Activeren: Ga naar je Documenten folder en open de Euro Truck Simulator 2 of American Truck Simulator folder. Open het “config.cfg“ bestand met notitieblok. Zoek nu naar "user g_developer" en "uset g_console" (ctrl+f) en verander de waardes die er staan van '0' naar '1'. Sla het bestand op en de vrije camera is geactiveerd. Camera Controls Veranderen: Om de controls te veranderen ga naar Documenten\Euro Truck Simulator 2\profiles\[Your Profile] Open het "controls.sii " bestand met notitieblok en verander de onderstaande waarden naar je eigen voorkeur. config_lines[86]: "mix dbgfwd `keyboard.num8?0`" config_lines[87]: "mix dbgback `keyboard.num5?0`" config_lines[88]: "mix dbgleft `keyboard.num4?0`" config_lines[89]: "mix dbgright `keyboard.num6?0`" config_lines[90]: "mix dbgup `keyboard.num9?0`" config_lines[91]: "mix dbgdown `keyboard.num3?0`" Sla het bestand nu op. De vrije camera controls zijn nu veranderd! Dit is een vertaling van dit bericht.
 12. Welkom, truckers! Heb je ooit op een lege, slechtverlichte weg gereden met het gevoel dat je bekeken werd? Twijfelend of dat figuur in je spiegel gewoon je verbeelding was? Was dat schuifgeluid een struik of iets... duisters? Als je op zoek bent naar een surrealistische truckervaring voor Halloween dit jaar, we organiseren een konvooi die je moed naar haar limiet gaat testen! Kompleet met zelfgemaakte modificaties die de schrikfactor maximaal benutten! Doe mee deze zaterdag 31 oktober 2020 om 19:30 CET (Alternatieve Tijdzones)! Onze doodenge konvooi zal beginnen in de stad Bakersfield, Californië. Jammer genoeg kunnen truckers die bang zijn in het donker niet veel licht verwachten gedurende deze ervaring... Om het nog enger te maken, zal de eindlocatie nog niet bekend gemaakt worden! Probeer bij elkaar te blijven, en volg ten alle tijden de instructies van onze event team. Je wil niet alleen verdwaald raken, toch? De konvooi zal vermoedelijk zo ongeveer 120 minuten duren. Het kan langer duren als je richting het einde van de konvooi rijdt. Er zijn geen rustpauzes gepland, maar je bent toegestaan om stil te staan op een rustige plek mocht je een pauze nodig hebben (Als je niet bang bent...). Vertrek: Stad Bakersfield, Californië Verdere Evenementsinformatie: Evenement Regels | DLC: Geen | Server: Official Halloween Convoy Veel succes op de weg! -TruckersMP Team Dit is een vertaling van dit bericht.
 13. [RETIRED TEAM MEMBER] @Mr. Calvin keert terug naar het team als Report Moderator. [TRAINEE] [TRANSLATOR] @Raeker is gepromoveerd naar Report Moderator.
 14. Alle officiële regels zijn geldig tijdens een officieel TruckersMP evenement. Alhoewel er wel een paar regels anders zijn dan op de publieke servers. Zorg ervoor dat je deze regels volgt als je deelneemt aan een officieel TruckersMP Evenement. Laatst geüpdatet: 2 mei 2020 Inhalen - Het is niet toegestaan om in te halen tijdens een konvooi. Als je inhaalt, dan word je gekickt van de server voor je eerste overtreding. Voor je tweede overtreding wordt je gebanned afhankelijk van de situatie. Auto's - Het gebruik van autowagens is niet toegestaan tijdens alle konvoois georganiseerd door TruckersMP aangezien ze zijn gereserveerd voor de medewerkers. De enige auto's die je zal zien tijdens een konvooi zijn van Game Moderators of van het Event Team. Als je gezien wordt met het gebruiken van een auto tijdens een evenement, dan wordt je gekickt van de server. Verdere overtredingen kunnen eindigen in een ban voor de rest van het evenement. Roekeloos Rijden - Wees er zeker van dat je een veilige afstand houdt van de speler voor je, om er zeker van te zijn dat je veilig kan stoppen. Er zullen Game Moderators zijn die toezicht houden op het evenement, om er zeker van te zijn dat iedereen zich gedraagd. "Free-roam" - "Free-roam", oftewel het vrij rondrijden op de server en het niet volgen van het evenement is niet toegestaan. Je moet meedoen met het konvooi, of je in de buurt hiervan bevinden . Als je je hier niet aan houdt wordt je verwijderd van de evenement server. Konvooi Begeleiding - Je moet alle konvooi begeleidingsinstructies gegeven door het Event Team volgen. Zij zijn er om te verzekeren dat iedereen in de juiste richting rijdt en je waarschuwen voor aankomende gevaren. Je kan Event Team herkennen aan hun blauwe gebruikersnaam! Ze zullen rondrijden in een politie auto. Hun instructies moeten altijd opgevolgd worden, anders kan je verwijderd worden van de evenement server. Trailers - Tenzij anders vermeld, een trailer is verplicht om deel te nemen aan onze konvooien. Voor Euro Truck Simulator 2; je mag niet meer dan twee (2) trailers gebruiken Voor American Truck Simulator; je mag niet meer dan twee (2) trailers gebruiken met uitzondering van de standaard driedubbele trailer Als je trailer te zwaar is en gaten in het konvooi veroorzaakt, dan moet je misschien aan de kant staan of teleporteren naar Onderhoud. Verkeerssignalen - Het konvooi heeft altijd voorrang over verkeerssignalen. Het is niet verplicht om te stoppen voor rood licht of voorrang te geven bij kruispunten. De evenement servers zijn alleen online gedurende het evenement. Ze zijn niet beschikbaar 24/7. Dit is een vertaling van dit bericht.
 15. Hallo allemaal! Vandaag brengen we je een bericht van onze partners bij Truckers.FM! Op 16 oktober 2015 begon Truckers.FM, een online radiostation voor ETS2 en ATS truckers, met live-uitzendingen gemaakt door een kleine groep vrienden. Vandaag is TFM het grootste radiostation voor de Truck Simulator community en een van de grootste van alle gaming radio's die er zijn. Ze hebben een groot, sterk team bestaande uit management, presentatoren, productie, Discord moderators en zelfs een speciaal evenement 'straat' team. In het weekend van 17 oktober 2020 wordt Truckers.FM VIJF jaar oud en om dat te vieren houden ze een GROOT feest waar JIJ voor uitgenodigd bent! Doe deze zaterdag mee met Truckers.FM op een locatie die nog nooit eerder is gezien, speciaal handgemaakt voor het #TFM5 Festival vanaf 17:00 UTC (19:00 CEST) vlakbij Londen! Doe daarna op zondag mee met een verjaardags Truckfest & Konvooi die van start gaat vlak buiten Sheffield, met geweldige muziek en presentatoren die live gaan vanaf 19:30 CEST! Maar dat is NOG LANG NIET ALLES! Truckers.FM 5de jubileum wordt mede mogelijk gemaakt door HyperX, Fanatec, Focus Home Interactive en SCS Software die bij elkaar €2000 aan prijzen weggeven via de Truckers.FM Twitter, Facebook en Instagram, en dan zijn er ook nog extra kansen om meer grote prijzen te winnen door mee te doen aan het festival en konvooi. Heb je al zin om dit geweldige weekend mee te doen aan alle festiviteiten en geweldige prijzen winnen? Alle informatie over wat, wanneer en waar er gaat plaatsvinden kan je hier beneden vinden! Laat je steun zien door #TFM5 te dragen als spelerstag ingame! Zaterdag 17 Oktober 2020 Om het 5-jarige bestaan te vieren, is als begin iedereen uitgenodigt om mee te doen met een exclusief 'one of a kind' evenement! Dit evenement zal plaatsvinden vlak buiten Londen, VK op Euro Truck Simulator 2. Dit is inclusief festivalterrein, dragstrip en de beruchte Trameri Challenge! En daar eindigt het nog niet! Tijdens het evenement zullen er unieke jubileum shows uitgezonden worden LIVE op Truckers.FM! Het geweldige nieuws blijft maar komen... naast dit allemaal zal Truckers.FM verschillende westrijden, giveaways en nog veel meer presenteren! Trameri Challenge Voor de afgelopen 5 jaar bij Truckers.FM, is er altijd één unieke uitdaging geweest en JIJ kan daar aan meedoen! De regels van de uitdaging zijn simpel: Je moet een enkele trailer gebruiken (geen dubbele of driedubbele). Je moet achteruit rijden vanaf de aangewezen startlijn naar het Trameri terrein. Je kan alleen maar drie keer in totaal vooruit rijden. En bovendien zal het gaan tussen jou en twee anderen! De eerste persoon die het succesvol is gelukt om te parkeren zal geplaatst worden in een prijsloting waar willekeurig een naam uit gekozen word per uur! Dit loopt van 19:00 - 01:00 CEST. Dragstrip Heb jij wat er nodig is om 7 andere racers te verslaan? Doe een rit naar hun on-site dragstrip! En wat is dit? Nog meer prijzen? Dat klopt! Vanaf 21:00 - 01:00 CEST, wordt elk uur elke racer die eerste plaatst geplaatst in de uurlijke prijslotingen. En maak je geen zorgen, je kan oefenen voor de eerste TWEE uur van het evenement (19:00-21:00 CEST) om er zeker van te zijn dat je truck klaar is om je tegenstanders te verslaan. Richtingaanwijzingen naar het evenement vind je hier beneden. Alternatieve Tijdzones: https://notime.zone/MJE8sBs8WIaBv Server: TFM5 Zondag 18 oktober 2020 Maak je geen zorgen, we zijn het niet vergeten om een van onze maandelijkse konvooien te organiseren! Doe mee op ETS2 in Sheffield voor de TFM 5 Sunday Convoy beginnend om 19:30 CEST! Kan je er niet bij zijn op Festival dag? Maak je geen zorgen! Je kan nog altijd prijzen winnen, deze zie je hier beneden. Meeste aanwezigen van een VTC Beste VTC paint job Beste Publiek paint job Beste VTC formatie Route Kaart Alternatieve Tijdzones: https://notime.zone/MJE8sBs8WIaBv Server: TFM5 Tijdelijke Evenementsregels: Klik hier! We wensen je veel succes op de weg, hopelijk zien we je daar! - Truckers.FM & TruckersMP Dit bericht is een vertaling van deze post
 16. [TRANSLATOR] @Raeker transfereert naar Trainee. Hij blijft ook als Translator.
 17. (28 juni 2020) [RETIRED TEAM MEMBER] @Raeker keert terug naar het team als Translator (5 augustus 2020) [GAME MODERATOR][TRANSLATOR] @Jeronimο is gepromoveerd naar Game Moderator Leader (27 september 2020) [COMMUNITY MODERATOR] @Roenz transfereert naar Trainee, en hij blijft ook als Discord Moderator (4 oktober 2020) [TRAINEE][COMMUNITY MODERATOR] @Roenz is gepromoveerd naar Report Moderator
 18. Had a drive with @Coolio85 and @TheGoodGuy1515 tonight. Sadly nubio had to leave early so @Vantage [GBR] was kind enough to replace him to feature in this beautiful picture ❤️

   

  Al4jqxt.jpg

  1. MarkON

   MarkON

   Nice! It's a great place to relax :)

   Corsica or Sardinia🏝️

    

  2. Raeker

   Raeker

   @MarkON
   Corsica, yeah! 'Twas really pretty

  3. Nightmaree.
 19. Hallo allemaal! Als je onze Real Operations op American Truck Simulator hebt bijgewoond afgelopen mei, dan was je misschien onder de indruk van onze grote aanbod aangepaste voertuigen. Deze keer tillen we het op naar een veel hoger niveau! Deze keer brengen we Real Operations terug naar Europa Bij deze ben je uigenodigd voor... Onze aankomende Real Operations wordt het beste Euro Truck Simulator 2 evenement ooit! Met een groot aantal nieuwe voertuigen en operaties, ga je met duizenden andere spelers een spannend Europees avontuur beleven. Alles wat jij met je mede truckers kan waarnemen gebeurd in real-time. Van noodvoertuigen die reageren op noodgevallen zoals onder andere: brandweerwagens, politie auto's en ambulances, tot dynamische zelfgemaakte wegwerkzaamheden, reddingsoperaties en zelfs politieachtervolingen! Real Operations V10 Je hoeft niet lang te wachten voordat je in je truck zit en onze tiende editie van TruckersMP's grootste evenement kan ervaren. We zijn verheugd om bekend te maken dat het evenement live gaat op zondag 11 oktober 2020 tussen 15:00 - 19:00 UTC, oftewel tussen 17:00 - 21:00 CEST. Dat is vier uur waarin jij de Real Operations kan ervaren. Mocht je niet zeker weten in wanneer je in jouw tijdzone kan spelen, kijk dan noor onze Alternatieve Tijdzones. Real Ops V10 zal plaatsvinden rond acht verschillende steden zoals Zürich, Stuttgart en Innsbruck. Je kan alle steden en wegen waar de operaties plaats zal nemen in de evenementszonekaart beneden vinden. In Real Operations kan je zelf kiezen in welke stad je gaat beginnen en waar je wilt stoppen. Je kan een trailer meenemen met een bestemming naar welke locatie dan ook of je gebruikt je eigen trailer als je er een hebt gekocht. Je hoeft niet eens een bestemming te selecteren! Deelnemers zijn vrij om rond te rijden op de gemarkeerde wegen hierboven om elke route te ervaren die je zelf kiest. Wil je die geweldige operatie opnieuw bekijken? Keer om en ervaar het zo vaak als je zelf wilt! Zorg er wel voor dat je niet middenin de weg stil staat! Dit zal een groots uniek evenement zijn en dus zijn de tijdelijke regels aangescherpt zodat alles soepel verloopt. We raden het heel erg aan dat je ze doorleest voordat je het evenement bijwoont zodat je zeker weet dat je ze volgt! Nog wat belangrijke informatie als je het evenement bij wilt wonen: Server: Real Ops V10 Tijdelijke Officiele Evenementsregels: Klik hier! We hopen dat je even enthousiast bent als wij... zie je dan! -TruckersMP Team Dit is een vertaling van dit bericht.
 20. Hoi allemaal, Dit is een makelijke maar wel nuttige handleiding om jullie op weg te helpen met het toevoegen van afbeeldingen vanuit externe websites. Hiermee kan je met maar een paar stappen gelijk de afbeelding in je post zetten. Als voorbeeld maken we gebruik van imgur.com - het kan zijn dat andere sites niet met deze methode werken. Om gemakkelijk afbeeldingen toe te voegen, moet je de volgende stappen doorlopen: Upload je afbeelding naar je favoriete website 1 Klik op "Browse" 2 Selecteer de afbeelding 3 Klik met je rechter-muisknop op de foto en selecteer de optie "Kopieer afbeelding locatie" 4 Nu hoef je alleen maar deze link te kopiëren in je post: Gefeliciteerd! Je weet nu hoe je afbeeldingen van externe websites kan toevoegen aan je post!
 21. Hallo Truckers, Nu de zomer voorbij is beginnen de bladeren van de bomen te vallen, en dit betekent maar een ding: de herfst is hier! Met de ondersteuning van de herfst mod van Grimes, zijn we nu voor het eerst door alle seizoensmods heen! We ondersteunen de mod voor beide Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator. Om deze modificatie te gebruiken op onze servers, zijn er een aantal stappen die je moet volgen. Net als hiervoor, moet je de mod downloaden via een website van een derde partij. Dit is gedaan na verzoek van de mod maker. Je kan alle informatie over hoe je de mod moet installeren in onze Knowledge Base artikel "Hoe installeer je de herfst mod?" Net als bij de vorige edities van de Grimes seizoen mods, is deze modificatie optioneel en niet verplicht om te spelen op een van onze servers. Niet alleen is de herfst mod ondersteunt, maar ook de Darker Night Skies en Default HDR Bloom addons zijn ondersteunt op TruckersMP. Deze modificatie werkt ook samen met ProMods, en kan dus ook gebruikt worden op deze servers. Zoals gezegd in onze 1.38 Ondersteuning Blog post is er geen ondersteuning meer voor de zomer mod op onze servers. Als je de mod eenmaal hebt geïnstalleerd, vergeet ons niet te taggen in je foto's op onze Instagram, Twitter of Facebook. Je bent ook uitgenodigt om mee te doen aan de nieuwe editie van TruckersMP Foto van de Maand competitie. Namens iedereen in het TruckersMP Team wensen we jullie het beste deze herfst! Dit is een vertaling van dit bericht.
 22. Hallo Truckers! Begin 2018 brachten wij het Community Contributor programma uit op TruckersMP. Community Contributors zijn diegenen op ons netwerk die content van hoge kwaliteit maken of andere gebruikers helpen op het netwerk. Op deze manier kunnen wij hen die onze community constant proberen te verbeteren promoten. Twee jaar later, hebben we ervoor gekozen het programma aan te passen en deze gebruikers meer op de voorgrond te zetten in de community. De laatste maanden hebben we sommige gebruikers uitgekozen van wie wij overtuigt zijn perfect te passen in onze Community Contributor programma restart. Vandaag zijn we trots deze 8 leden mede te kunnen delen: Dowmeister NeofoxTTV Toast. Xariel OnurOzgunay TheNorthernAlex [S.PLH] Sgt. Pepper Darwen We hebben zojuist een nieuwe pagina opgestart waar je deze geweldige makers kan ontdekken. Je kan hier meer informatie over deze leden en toekomstige leden vinden. Je kan deze gebruiers vinden binnen ons netwerk via hun "Community Contributor" rol binnen het Forum, Discord en in-game! Hartstikke bedankt en veel succes op de weg -TruckersMP Community Management
 23. Hoi allemaal! De afgelopen twee maanden hebben velen van jullie geduldig zitten wachten op onze ondersteuning voor de laatste versies van Euro Truck Simulator 2 en American Truck Simulator. Met veel backend codes die de games drastisch veranderen, was dit een grote opdracht voor onze programmeurs. Gelukkig kunnen we met trots mededelen dat TruckersMP vanaf nu 1.38 ondersteund! Je kan meer info over de update vinden in onze Changelog forum post. Wat houdt deze ondersteuningsupdate in? In verwachting van een aantal veelgestelde vragen, is hier is een lijst met alles wat in deze laatste update zit: Euro Truck Simulator 2 (1.38.1.3s) American Truck Simulator (1.38.1.22s) ProMods 2.50 Idaho DLC ondersteuning (inclusief No Collision Zones, waar mogelijk) World of Trucks Idaho event verfbeurt ondersteuning Nieuwe Zomerweer ("New Summer weather") modificatie verwijdert (Herfstweer modificatie verwacht later in de maand toegevoegd te worden) No Collision Zones voor nieuwe Autodealers aanpassingen Bekende problemen Geluid dat niet correct werkt in gebieden met veel verkeersdrukte (alhoewel er duidelijke verbeteringen zijn gemaakt) Kapotte Volvo CB Radio in Euro Truck Simulator 2 Toetergeluiden spelen te lang af wanneer ingedrukt (dit is een probleem in Single Player, daardoor kan TruckersMP dit niet maken) Natuurlijk als je een vraag hebt die niet voorkomt in deze blog, voel je vrij deze te stellen hieronder of op de originele forum post! Doe dit dan wel in het Engels. Een lid van ons team zal deze beantwoorden zodra het ons uitkomt. Hartstikke bedankt voor iedereen die ons heeft geholpen met het geven van bemoedigende woorden de afgelopen twee maanden! Succes en veel plezier op de weg! -TruckersMP Team Dit is een vertaling van dit bericht.
 24. Hoi allemaal, Vandaag heb ik hier een lijst van alle prestaties voor Euro Truck Simulator 2. De originele bron is https://truck-simulator.fandom.com/wiki/ Euro Truck Simulator 2 - Basic achievements Ik ben een GPS ... Ontdek meer dan 60% van de map Padvinder ... Ontdek 100% van de map Choo-Choo ... Gebruik de trein om het Kanaal over te steken Sardientje ... Maak gebruik van een veerboot Head hunter ... Ontdek alle wervingbureaus Succesvol aangemeerd ... Gebruik alle havens en stations in het spel Vanuit het comfort van je eigen huis ... Koop een vrachtwagen online Mijn Lieveling ... Pas een eigen ontworpen multi-color metallic lak toe Gelimiteerde Test Rijder ... Rij minimaal 999 km met vracht met een vrachtwagen van ieder beschikbaar merk in het spel. Alleen je eigen vrachtwagens tellen mee. (MAN, DAF, Mercedes-Benz, Renault, Iveco, Scania, Volvo) Net op tijd! ... Neem een urgente vracht van minimaal 550 km en lever hem met minder dan 30 minuten resterend Long hauler ... Lever een levering van meer dan 2.000 km af Betrouwbare aannemer ... Vervoer ladingen voor minimaal 15 verschillende bedrijven in het spel Winstjager ... Bezorg een vracht met een minimale waarde van €130.000 en een minimale afstand van 2.200 km Ervaring verslaat alles! ... Voltooi leveringen van alle type trailers (Machines, bouw-, ADR-, container-, gekoelde-, vloeibare-, breekbare- en bulkvracht) Een levering is alleen de moeite waard als het goed is gedaan! ... Lever een perfecte levering af (geen schade, geen boetes en binnen de tijd) van minimaal 1000 km Carrieremaker ... Bezorg 5 vrachten achter elkaar binnen de tijd, zonder de vracht te beschadigen en zonder de vracht automatisch te laten inparkeren. Vrienden zijn er altijd om je te helpen ... Laat je truck automatisch inparkeren Alles is mogelijk ... Bezorg minimaal 30 verschillende soorten vracht Minimaxer ... Ontvang 20.000 XP voor verschillende opdrachten met een totale afstand onder de 10.000 km Schat, ik ben thuis ... Gebruik snel reizen om terug te keren naar je hoofdkantoor Nationaal bedrijf ... Bezit een garage in elke stad in het land van je hoofdkwartier Magnaat in onroerend goed ... Bezit een garage in elke stad Werken met de elite ... Behaal 100% productiviteit voor minimaal 5 grote garages op hetzelfde moment Zwemmend in succes ... Bereik een gemiddelde dagelijkse winst van €450.000 Geoptimaliseerde productiviteit ... Bereik minimaal 75% gemiddelde productiviteit in een garage bij 10 grote garages in je bedrijf Aspecten van professionaliteit ... Heb minimaal 10 mannen en 10 vrouwen met het maximale level in je bedrijf Zzzzz ... Gebruik een rustplaats Diesel, geen benzine! ... Gebruik een tankstation Scandinavia DLC Volvo Trucks liefhebber ... Breng vrachtwagens van de Volvo-vrachtwagenfabriek Scania Trucks liefhebber ... Breng vrachtwagens van de Scaniafabriek Zeeman ... Bezorg jachten naar alle Scandinavische jachthavens || High Power Cargo Pack DLC benodigd Doen waar je zin in hebt ... Bezorg vracht naar alle containerhavens Veevervoerder ... Bezorg een trailer met vee in Scandinavië Toerist ... Ontdek alle Scandinavische steden Mijnwerker ... Bezorg vracht in elke Scandinavische groeve Watervrees ... Reis over de Øresundbrug tussen Kopenhagen en Mälmo Vive la France! DLC Goede Reis! ... Ontdek alle Franse steden Rondreis langs de Monumenten ... Ontdek de volgende monumenten in Frankrijk: Carcassonne, Brotonne bridge, Tiger tank, Peyrat-le-Château, Château de Ventadour, Château d'Ussé Ga Nucleair! ... Lever een vracht af bij alle vijf kerncentrales in Frankrijk Check-in, Check-uit ... Lever een vracht af bij alle vliegvelden in Frankrijk Bezine Moet Stromen! ... Lever diesel, benzine of lpg af bij alle benzinestations in Frankrijk Rondom het eiland van de Schoonheid ... Ontdek alle steden in Corsica Heavy Cargo Pack DLC Tijd voor een Grote Levering ... Lever je eerste Zware Transport af Keep Calm and Haul Heavy ... Lever een perfecte levering af (geen schade, geen boetes, binnen de tijd) van 3 leveringen van het Heavy Cargo Pack Wedden dat ik kan parkeren! ... Verzamel 1000 XP door het parkeren van diepladers Voor wat, hoort wat ... Lever tenminste 250 ton aan vracht in totaal in 5 achtereenvolgende leveringen Ik dacht dat dit zwaar zou zijn?! ... Lever alle soorten zware transporten af in Euro Truck Simulator 2 Italia DLC Keizer ... Ontdek alle Italiaanse steden Echt Siciliaans ... Bezit een garage in elke stad in Sicilië Kapitein ... Lever je vracht af aan alle Italiaanse havens Kijk uit voor de Lava ... Bezoek de Etna en Vesuvius vulkanen Vele Wegen Leiden naar Rome ... Rijd naar Rome via alle wegen die er direct naartoe gaan Michelangelo ... Voltooi een levering vanaf de mijn in Carrara Rond het Blauwe Eiland ... Ontdek alle steden op Sardinië Special Transport DLC Hoe Groter, hoe Beter ... Lever alle soorten Uitzonderlijke Vrachten af Geen Kano ... Lever de Serviceboot af Big Brother ... Voltooi een levering van het Dumper Chassis Groot ... Voltooi de levering van een Silo Geen Groot Probleem ... Voltooi 3 achtereenvolgende Uitzonderlijke Leveringen zonder schade op te lopen Chauffeur Exceptionnel ... Lever Uitzonderlijke Vrachten af op alle beschikbare routes Formaat doet er toe ... Lever je eerste Uitzonderlijke Vracht af Reus-achtig-dier ... Lever op z'n minst 195 ton aan Uitzonderlijke Vracht in 3 achtereenvolgende leveringen af Beyond the Baltic Sea DLC Baltische Toerist ... Ontdek elke Beyond the Baltic Sea DLC stad Grote Rondreis ... Voltooi perfecte leveringen (geen schade, geen bekeuringen, op tijd) tussen de volgende landen: Rusland - Litouwen; Litouwen - Letland; Letland - Estland; Estland - Rusland; Rusland - Finland. Elke volgorde of richting telt Exclave Vervoer ... Voltooi leveringen van Kaliningrad naar 5 andere Russische steden Betonjungle ... Voltooi 10 leveringen vanaf betonfabrieken Industriële Standaard ... Voltooi tenminste twee leveringen aan elke locomotief-, meubilair- en papiermolenfabrieken Als een Boer ... Lever vrachten aan elke boerderij in de Beyond the Baltic Sea DLC Road to the Black Sea DLC Balkanverkenner ... Ontdek alle steden in Roemenië, Bulgarije en Turkije Zwerver ... Bezoek alle grensovergangen tussen Roemenië, Bulgarije en Turkije Schipper Mag Ik Overvaren? ... Reis met de veerpont over een rivier De Toeristische Route nemen ... Bezoek de volgende locaties en bezienswaardigheden: IJzeren Poorten, kasteel van Bran (Roemenië), Strand van Pomorie, Heldenmuur in Varna (Bulgarije), Küçükçekmece meer in Istanbul (Turkije) Langs de Zwarte Zee ... Voltooi perfecte leveringen (geen schade, geen boetes, op tijd) tussen deze kuststeden: Istanboel-Boergas, Boergas-Varna, Varna-Mangalia, Mangalia-Constanța. Elke volgorde of richting telt Road to the Black Sea DLC + DLC Going East! Oriënt Express ... Voltooi leveringen tussen de volgende steden, in deze volgorde en richting: Parijs-Straatsburg, Straatsburg-München, München-Wenen, Wenen-Boedapest, Boedapest-Boekarest, Boekarest-Istanbul Turks Fruit ... Voltooi 3 leveringen vanuit Istanbul van tenminste 2,500 km lang Lees hier de originele post.
 25. Dus: Je volgt iemand die constant berichten plaatst op het forum en krijgt hier constant notificaties van. Hoe zet je deze notificaties uit? Ga naar de volgende pagina toe: https://forum.truckersmp.com/index.php?/notifications/options/ Onselecteer deze optie: En deze: Je leven is nu verbeterd met veel minder berichten!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.