Seba740i (PL) Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Nazwa Sugestii: Dodanie daty (ewentualnie też godziny) do TABA Opis Sugestii:Po wyświetleniu taba byłaby widoczna data oraz godzina Przykładowe obrazki: Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Opcja ta byłaby szczególnie przydatna w VS-kach.U nas w firmie wymagany jest TAB na screenie z podsumowania zlecenia (aby wiedzieć ze kurs został przejechany na multi na EU1), zatwierdzając raport widzielibyśmy kiedy kurs został wykonany . Uniknęlibyśmy tym samym oddawania jakichś starych raportów (chomikowania ich) tylko byłyby akceptowane raporty oddawane na bieżąco. Poza tym jesli ktoś zbiera ss ze swoich frachtow wiedzialby kiedy jaki kurs wykonal. 4
ElectroMusic! Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Jestem za! Dodatkowo dla tych, którzy byliby przeciw dodać możliwość wyłączenia tego w opcjach. <->
[U-S L] Avast2012 (PL) Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Również uważam ze sugestia jest trafna
rejm3n Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Bardzo by się przydało do wypełniania dziennika na myvtc.. Jestem za
Pieha (L)PL Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 BARDZO PRZYDATNA RZECZ !!!! WIĘC JESTEM ZA !!!!
świstak cham Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Jestem za, pomoże to na pewno wielu graczom.
pompka500 Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Również jestem jak najbardziej za Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Opcja ta byłaby szczególnie przydatna w VS-kach.U nas w firmie wymagany jest TAB na screenie z podsumowania zlecenia (aby wiedzieć ze kurs został przejechany na multi na EU1), zatwierdzając raport widzielibyśmy kiedy kurs został wykonany . Uniknęlibyśmy tym samym oddawania jakichś starych raportów (chomikowania ich) tylko byłyby akceptowane raporty oddawane na bieżąco. Poza tym jesli ktoś zbiera ss ze swoich frachtow wiedzialby kiedy jaki kurs wykonal. + dla mnie bo nie raz zapominam spojrzeć, która godzina jest i mijają mnie wiadomości na RMF ;D
KOALA [PL] Posted December 29, 2015 Posted December 29, 2015 Super pomysł bardzo przydatny więc jestem na TAK
Lucek. Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 bardzo przydatna funkcja przy skladaniu raportów , oczywiście jestem za !
świstak cham Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Jestem za. Ciekawe jak to będzie zrobione, będzie pobierało datę i godzinę ze steama, komputera, internetu czy czegoś innego?
Grzesiek2402 Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Jestem za. Ciekawe jak to będzie zrobione, będzie pobierało datę i godzinę ze steama, komputera, internetu czy czegoś innego? Też jestem tego ciekaw, w sumie skoro kropki z przyjaciółmi są pobierane z steam to może data i godzina będzie pobierana z tego samego
Freddyk Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Jestem za! Na prawdę przyda się to każdej VS-ce. 2 Never give up. Hard work always pays off.
Zdobywca Zdobyczy. Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Jestem za ,a nawet przeciw ! ETS2, ATS, MUSIC RACER.
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted December 30, 2015 Posted December 30, 2015 Jak najbardziej to będzie przydatna funkcja It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
Game Developer mwl4 Posted December 31, 2015 Game Developer Posted December 31, 2015 Shift + Tab, otwiera się layout steama i macie godzinę. 1
Recommended Posts