Jump to content

Recommended Posts

• Game Developer
Posted

logohd.png

Cześć,

nowa aktualizacja została wydana!

Zmiany:

1. Naprawiono system wejścia (enter i escape nie działają w trakcie pisania);
  2. Synchronizacja wycieraczek;
  3. Synchronizacja bramek na autostradach;
  4. Usprawnienia sieciowe (po stronie klienta jak i serwera);

Szerokiej drogi!
mwl4

• Upvote 10

l4Ki4X6aV2YY0bwKQ.gif

Posted

A przejazdy kolejowe... No cóż dobre i tyle.

Dzięki za kolejny owoc pracy.

Ty to byś tylko chciał więcej...

Dzięki za update! Wielka robota!

NICZYM ETS2 MP

Posted

powiem jedno nie wiem dlaczego w ogólę deszczu nie mam na mp a na singlu działa nie wiem czy po stronie synchronizacji coś nie pyka czy coś innego mam na maksa prawdopodobieństwo spadnięcia deszczu i nie chce padać szkoda. i tu nie chodzi o to ze nowa wersja weszła bo mam już to od dawna nie wiem czy kilku dni albo tygodni nie powiem dokładnie no ale deszczu nie ma

76561198211226640.png

Posted

Z przykrością chce poinformować że jest kolejny błąd typu że kiedy pojawiłem się w karlskronie na porcie wbił się we mnie kolega z Brazylii i narobił mi 85 % uszkodzeń, a następnie nie mógł ze mnie wyjechać. 

WYBqrrm.jpg

Posted

Witam, a synchronizacje z deszczem przewidujecie zrobić ? bo na cholere nam tak naprawde synchro wycieraczek jak pogoda nie jest synchronizowana no ale dobra 
 żeby nie było że się czepiam, i bramki na przejazdach kolejowych nie są dalej synchronizowane a szkoda :P

Ps. Nie chodzi tu o czepianie się tylko o logiczne spojżenie na temat po cholere robić coś czego nie potrzeba robić bo nawet nie ma podstawy !  To raz, dwa że ​​moglibyście zająć się jednym i skończyć a nie wciskacie to aby było i rozumiem że nie macie nic z tego ok ale logika panowie ! Pozdrawiam i jak najbardziej doceniam waszą prace ;)

• Upvote 1
Posted

Witam, a synchronizacje z deszczem przewidujecie zrobić ? bo na cholere nam tak naprawde synchro wycieraczek jak pogoda nie jest synchronizowana no ale dobra

żeby nie było że się czepiam, i bramki na przejazdach kolejowych nie są dalej synchronizowane a szkoda :P

Ps. Nie chodzi tu o czepianie się tylko o logiczne spojżenie na temat po cholere robić coś czego nie potrzeba robić bo nawet nie ma podstawy ! To raz, dwa że ​​moglibyście zająć się jednym i skończyć a nie wciskacie to aby było i rozumiem że nie macie nic z tego ok ale logika panowie ! Pozdrawiam i jak najbardziej doceniam waszą prace ;)

To co łatwiej schynchronizować idzie na pierwszy ogień ;) A synchro wycieraczek przyda Ci się, bo będziesz wiedział u kogo pada :P

76561198117924798.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.