Jump to content

Question

hello everyone, i have a problem with ats, when i open from truckersmp laucher.. after some minutes the screen turns black, press alt+ tap the screen works, back to game and again after a minutes turns black, i dont know how solve this.

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

Hi @Moxtrop

1. Look this topic: 

2. Read the information written by the TMP developer:

"We are aware of all actual critical bugs and working on getting them fixed. You do not have to report them down below unless you believe we are not aware of the bug; in such case use the support system."

/source: https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/91103-02263-released/

 

MarkON (player-Veteran Driver)

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there!
 

Has your problem been solved with the above solution suggestions?

Your confirmation of the status of your issue helps us keep the forum always organized!

I await your return!

Kind Regrads
Sabbi [GER]
TruckersMP Support

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello there!
 

Your topic has been inactive for 3 days since the last reply.

Because of inactivity, I will have to move this topic to Inactive Topics.

If you still have any questions about this, feel free to DM our support team members, we will open this again.

Thanks to all for participation!


Kind Regrads,
Sabbi [GER]
TruckersMP Support


//Locked and Moved to Inactive.


 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...