bazyliszek [PL] Posted November 2, 2019 Report Posted November 2, 2019 Cześć, Miał ktoś lub posiada ktoś licencję na program Action? Kupiłem wczoraj licencję i mam problem, bo strasznie słabo nagrywa dźwięk. Po sprawdzeniu ustawień okazuje się, że dźwięk jest nagrywany oddzielnie. Da radę zrobić coś, żeby nagrywało wszystko razem? Nie dysponuję programem, w którym mógłbym wszystko posklejać w całość.
sixzi Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Pobierz OBS. Jest o wiele lepszy niż Action.
JJay Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Problem nie dot. modyfikacji TruckersMP. // Przenoszę do Off topics Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
bazyliszek [PL] Posted November 3, 2019 Author Report Posted November 3, 2019 2 hours ago, sixzi said: Pobierz OBS. Jest o wiele lepszy niż Action. Nagrywałem już nim, ale o dziwo każdy bezpłatny program po pewnym czasie odmawia mi współpracy.
Web Developer Kid Fabi Posted November 3, 2019 Web Developer Report Posted November 3, 2019 Jeżeli posiadasz kartę graficzną GTX, Nvidia Shadowplay może być dobrym rozwiązaniem. Alternatywnym rozwiązaniem jest funkcja "DVR z gry" dostępna na Windows 10 (https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/70197-jak-nagrać-dowody-do-zgłoszenia-bez-programu-do-nagrywania/) 1
bazyliszek [PL] Posted November 3, 2019 Author Report Posted November 3, 2019 @Kid Fabi Mam GTXm, bo gram na laptopie i Shadowplay mi nie pociągnie. Mam Windowsa 7
Merlin6 Posted November 3, 2019 Report Posted November 3, 2019 Poszukaj dobrze w opcjach, bo jestem na 95% pewny, ze jest opcja nqgrywania wszystkiego razem.
bazyliszek [PL] Posted November 5, 2019 Author Report Posted November 5, 2019 Problem prawdopodobnie rozwiązany. Plik dźwiękowy musi być zapisany w tym samym folderze co film. Do zamknięcia
Bastet. Posted November 9, 2019 Report Posted November 9, 2019 //Zamknięty & Zarchiwizowany na prośbę autora
Recommended Posts