Jump to content
  • 0
iToxi

Error 0x80092013

Question

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Hello,
 

In order to fix that issue, you need to unplug your router (turn it OFF), restart your PC, wait for 5-10 minutes and plug the router back (turn it back ON) and then try again.

 

If that didn't work, then I recommend you to follow this solution:

Open Windows Date & Time Settings (https://i.imgur.com/Q3aUlQ6.png)

Later, follow these steps:

  • "Automatic time setting" → ON
  • "Set time zone automatically" → OFF
  • Select a time zone (for example, UTC + 01:00)
  • Restart your computer to test and try again start the game


If your problem still exists after you've done all the steps above, try these:

 

  • Try to log-in multiplayer with different router.
  • Try to log-in multiplayer with the internet of your phone that has android or iOS OS. 

Credits : @BL4CK$K1LL

Thank you,
Lukavsky TMP

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Hello There!

 

Your topic has been inactive for 3 days since the last reply.

Because of inactivity, I will have to move this topic to Inactive Topics.

If you still have any questions about this, feel free to DM me or our support team members, we will open this again.

Thanks to all for participation!

 

Kind Regrads 
Sabbi [GER]
TruckersMP Support
 

//Locked and Moved to Inactive

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...