bazyliszek [PL] Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Just now, vegasss15 said: zapytalem co on odpierdala I sam sobie odpowiedziałeś za co masz bana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 ^ Za pytanie PS: używaj edycji postu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 (edited) 5 minutes ago, Slonick[PL] said: vegasss nie przejmuj się ten koleś dostał uprawnienia musi się dowartościować w sieci niektórzy powinni przechodzić jakieś testy psychologiczne i inteligencji emocjonalnej.... nie każdy się na policjanta nadaje mówisz o sobie? Edited December 20, 2016 by bazyliszek14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegasss15 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 aha to poco był z nami w berlinie żeby banowac i kickowac czy zeby oddac hołd kierowcy i rodzinie ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 (edited) Żeby czuwać i karać tych, co łamią regulamin. PS: Nie wiem czy był oddać hołd i nie wnikam w to. Edited December 20, 2016 by bazyliszek14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slonick78 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 nie ma się co kłócić bo że gość ma problemy emocjonalne to widać od dawna... dalej daje bany za śnieg na FB??? proponuję wyjść trochę na zewnątrz i mózg dotlenić bo widać że się od tego ciągłego siedzenia przed kompem lekko przestawia Nie bazyliszku... mówię o Łukaszku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 2 minutes ago, Slonick[PL] said: nie ma się co kłócić bo że gość ma problemy emocjonalne to widać od dawna... dalej daje bany za śnieg na FB??? proponuję wyjść trochę na zewnątrz i mózg dotlenić bo widać że się od tego ciągłego siedzenia przed kompem lekko przestawia Nie bazyliszku... mówię o Łukaszku A myślałem, ze o sobie samym. Bo Łukasz według mnie jest dobrym Adminem. 2 minutes ago, vegasss15 said: no spoczko broń kolegi moze sam sie odezwie ?? Nie bronię Łukasza bo sam potrafi się bronić. Wskazuję Ci tylko gdzie popełniasz błędy. Radziłbym Ci napisać przeprosiny bo jeśli Łukasz się wkurzy na pierwszy post to nie pograsz w mp do nowego roku lub dłużej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slonick78 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 no właśnie o tym wkurzaniu mowa.. jak ktoś nie potrafi zapanować nad emocjami powinien sobie zrobić mały urlop i ochłonąć a nie wykorzystywać uprawnienia do uzewnętrzniania swoich wkurzeń Jak dzidzi w podstawówce co dyżurnym zostało 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Jestem prawie pewien że gdybyście potrafili zapanować nad swoimi emocjami to byście nie płakali i nie wyzywali administratora na forum ogólnym. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vegasss15 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 kolego zawsze gram spokojnie nie przeszkadzam nikomu ale nie lubie jak mnie ktos kikuje za nic a potem jak sie zapytam co on odpierdala to leci ban. jak bym powiedzial po turecku to tez bym bana dostal ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThePeri Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 16 minutes ago, vegasss15 said: kolego zawsze gram spokojnie nie przeszkadzam nikomu ale nie lubie jak mnie ktos kikuje za nic a potem jak sie zapytam co on odpierdala to leci ban. jak bym powiedzial po turecku to tez bym bana dostal ? I tu pojawia się odpowiedź: Quote Nadużywanie klaksonu - Wyrzucenie z gry (kick) / ban Używanie klaksonu przez dłuższy czas oraz inne podobne rzeczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slonick78 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 i jak nazwać kolesia który wie że się inni zbierają żeby sobie potrąbić ku pamięci kogoś tam i lezie za nimi żeby kickowac i banować??? naprawdę nie można im odpuścić żeby se potrąbili te 5 minut. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo[PL] Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Powiem tylko tyle że warto by było zacząć od oceniania siebie bo tak zwykle jest że wrzeszczymy płaczemy że administracja taka zła że oni banuja specjalnie itd . Bo tak jest że wszyscy dostają bana za nic a jak przyjdzie co do czego to nagle się okazuje że bany są sprawiedliwie przyznane. Co do administracji nie spotkałem nigdy problemu trzeba jeździć ostrożnie i zgodnie z przepisami a jak się dostanie bana to się z tym pogodzić to jest tylko gra. Ogólnie to podziwiam administrację za cierpliwość zwłaszcza Lukasza na którego lecą hejty ostatnio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOZIK_ Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 @vegasss15 masz już warna za obrazę masz już bana za insulting cb zaraz dostaniesz kolejnego za spam plus grozi Ci w tej chwili ban permamentny za obrazę członka teamu truckersmp Wątek wyczyszczony ze zbędnych postów nie wnoszących nic do rozmowy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobo[PL] Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Just now, Slonick[PL] said: i jak nazwać kolesia który wie że się inni zbierają żeby sobie potrąbić ku pamięci kogoś tam i lezie za nimi żeby kickowac i banować??? naprawdę nie można im odpuścić żeby se potrąbili te 5 minut. Tu chodzi o zasadę. Każdego dnia ktoś umiera w bestialski sposób i każdy gracz mógłby sobie powiedzieć że ja chciałem potrąbić te 5 min za babcie za dziadka itd .Naprawdę nie można było zapytać . Założę się że administracja by się zgodziła . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slonick78 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Życzę Ci żebyś w prawdziwym życiu spotykał tylko takich zasadniczych. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 1 hour ago, bazyliszek14 said: Łukasz Bar polski admin CWEL który banuje ludzi gdy żegnalismy polskiego kierowce w Berlinie co pedale statystyki sobie nabijasz wyjebane mam w twojego bana nawet nie dasz pozegnać kierowcy Trzeba było kolego nie odpierniczaj maniany, to byś bana nie dostał 1 hour ago, Slonick[PL] said: vegasss nie przejmuj się ten koleś dostał uprawnienia musi się dowartościować w sieci niektórzy powinni przechodzić jakieś testy psychologiczne i inteligencji emocjonalnej.... nie każdy się na policjanta nadaje Wiesz co, za chwilę to mogę się dowartościować i Ciebie zbanować za obrażanie mnie. Masz wątpliwości to zgłoś gdzie trzeba, a nie czepiaj się bez powodu. Gdybyś Ty obrzucany gównem był 24h/7 to też miałbyś dość i nie pierniczył się z towarzystwem 1 hour ago, vegasss15 said: aha to poco był z nami w berlinie żeby banowac i kickowac czy zeby oddac hołd kierowcy i rodzinie ? Żeby pilnować aby nikt nie łamał Regulaminu. 37 minutes ago, vegasss15 said: kolego zawsze gram spokojnie nie przeszkadzam nikomu ale nie lubie jak mnie ktos kikuje za nic a potem jak sie zapytam co on odpierdala to leci ban. jak bym powiedzial po turecku to tez bym bana dostal ? Oczywiście jak zwykle kicki i bany za nic. Mam dowody na wszystkie przewinienia. Wypowiadacie się jakbyście znali się najlepiej na tym wszystkim, a tak na prawdę to guzik widzieliście. Cały czas była informacja o tym aby jeździć na światłach to poleciało chyba z 30 kicków na ten temat, a i tak cały czas ktoś się znalazł kto tego nie przestrzegał, o jeździe pod prąd czy o wyzywaniu nie wspomnę nawet. Nie widziałeś sytuacji to się łaskawie nie wypowiadaj. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slonick78 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 O tym piszę że jak cię tak obrzucają gównem 24/7 to daj se chwilę na luz... no chyba że ci to przyjemność sprawia... nie szkoda nerwów na idiotów? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Mi to przyjemności nie sprawia, może Wam. Sądzisz, że chwila luzu coś zmieni? 2 dni, tydzień, miesiąc? Komuś coś będzie nie pasować to poleci kolejna fala i tak będzie wracać zawsze. Ja wiem, że dla Was najlepiej gdybym odszedł, bo niewygodnych ludzi najlepiej odsunąć od stanowiska, ale ja Wam tej satysfakcji nie dam! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slonick78 Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 ? znikające posty?? ej to już wywalcie wszystkie moje wypowiedzi z tego tematu Który to taki nadgorliwiec? Przyzna się? Obiecuję że już więcej się nie będę odzywał na tym forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted December 20, 2016 Share Posted December 20, 2016 Ten temat już dawno powinien być w Archiwum ale widzę że zostawić wam coś żebyście mogli pogadać o nas w sposób kulturalny nie potrafimy więc czas to zamknac. Na koniec powiem tylko chcesz złożyć skarge? [email protected]. Dziękuję 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts