Jump to content
Sign in to follow this  
Prime

Toegestane modificaties en richtlijnen

Recommended Posts

Richtlijnen voor modificaties:

 • Alleen mods die wijzigingen aanbrengen in de save game werken in multiplayer, alle andere worden uitgeschakeld.
 • Flikkerlichten op bull bars of op andere plaatsen vooraan de vrachtwagen zijn niet toegelaten.
 • Een overmatig gebruik van flikkerlichten (meer dan 3 wordt aangezien als overmatig) is niet toegelaten.
 • Modificaties die de hitbox van vrachtwagen, auto's, onderdelen of opleggers veranderen of vergroten zijn niet toegelaten.
 • Je kan enkel auto onderdelen op auto's gebruiken, vrachtwagen onderdelen op vrachtwagens en oplegger onderdelen op opleggers. Geen uitzonderingen toegelaten.
 • De politie accessoires zijn enkel toegelaten voor admins.
 • Je voertuig moet functioneel zijn (vb. je mag niet alles verwijderen zodat enkel het chassis en wielen overblijven).

 

Voorbeelden van toegestane modificaties:

 • De 750pk Volvo motor gebruiken op andere vrachtwagens.
 • Aangepaste kleuren en lading voor opleggers. (zolang deze de hitbox niet veranderen)
 • Het gewicht van de lading veranderen. (vb. 75t en 125t uitdagingen)
 • Andere modificaties die bovenstaande richtlijnen volgen.

 

Enkele toegestande modificaties:

Opgelet: Kijk eerst na of een modificatie wel voldoet aan de richtlijnen vooraleer deze te gebruiken in multiplayer. Je bent zelf verantwoordelijk voor modificaties die bij jouw geïnstalleerd zijn.

Dit is GEEN officiële toestemming, dit zijn gesuggereerde sites die modificaties bevatten die voldoen aan onze richtlijnen.

Deze lijst kan soms niet 100% up-to-date zijn. Als je modificaties gebruikt van 1 van deze sites die niet voldoen aan de richtlijnen hierboven kan je geband worden. Als je vragen hebt, stel deze dan in de help sectie op het forum.

Als je denkt dat een modificatie op 1 van deze sites niet voldoet aan onze richtlijnen en:of regels, of je hebt een suggestie om een site toe te voegen, neem dan met ons contact op zodat we deze lijst kunnen updaten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bij deze heb ik dan een kleine vraag over de flikkerlichten.

Sommige teams werken steeds vaker met macro's die op de standaard lichten van de truck staan afgesteld zoals de richting aanwijzers, deze optie is voor iedereen met een goed macro toetsenbord beschikbaar.

In hoeverre is dit toegestaan in MP want wij doen dit zelf ook wel af en toe maar we weten niet precies hoe ver we hier mee mogen en kunnen gaan.

Dit houd dus ook in dat er niks wordt verandert aan de save file maar het wordt wel met een extern programma gedaan die specifiek per toetsenbord verschild.

Dus als iemand hier meer info over kan geven waardoor wij als spelers meer info hier over zouden kunnen hebben over hoever we hier mee kunnen werken dan kan op legitieme manier toch met aparte systemen worden gewerkt.

 

met vriendelijke groet:

Diamond Wolf

 

Dit is btw mijn eigen macro toetsenbord

 

Bij deze ben ik presoonlijkl ook bereid voor te helpen en te zoeken wat er mogelijk is mochten jullie dit zelf ook niet weten.

Edited by [NL] - W.N.L. Diamond Wolf

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zolang hier geen misbruik van gemaakt word is dit in orde. Bijvoorbeeld tijdens het begeleiden van een konvooi, de eerste wagen en de laatste wagen die voor en achter het konvooi rijden hebben normaal gezien een lage snelheid.

Als je dit zou gebruiken terwijl je gewoon 120 rijd op de snelweg is dit niet aangeraden en kan dit erg verwarrend zijn. De kans is klein dat je hiervoor echt een zware straf zult krijgen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

oke hartstikke bedankt scarface wij gebruiken het alleen met speciale vrachten of als we allemaal de zelfde ladingen hebben.

daarnaast gebruiken we het ook wel eens als we met meerdere op de vluchtstrook staan of als er een unieke situatie is.

hiervoor hebben we meerdere malen getest wat wel en wat niet kan worden gezien door andere spelers hierbij doen we ook veel testen op stille plekken.

we hebben dit nog bijna niet gebruikt op drukke route's zoals CD, we weten niet wat het effect daar op is dus laten we dit ook liever achterwegen.

deze licht patronen werken op auto's als op trucks waardoor ze Multi functioneel kunnen worden ingezet.

Edited by [NL] - W.N.L. Diamond Wolf

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...