KOZIK_ Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Były wątki o sprzęcie komputerowym jak to wygląda jak wy wyglądacie też coś takiego było to teraz ja zapytam co robicie w swoim prywatnym życiu? Gdzie się uczycie na jakich kierunkach? Czy może w jakich zawodach pracujecie? Proszę chętnych i odważnych o napisanie coś od siebie 1
Wenon_PL Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Hmm więc ja zacznę, co robię w swoim prywatnym życiu, dobre pytanie Gram w etsa, gadam z kolegami, myślę nad sensem życia, czekam 2 lata na odpowiedź na portalu randkowym, śpie, jem, marze o tajemniczym spadku po nieznanym mi wujku miliarderze. Pracuję jako monter video, nagrywam wykładowców dla studentów co się "uczą" przez internet ;p oczywiście na czarno, w szkole prawniczej lol xD nie uczę się, zbieram kasę na studia i uzbierać nie mogę. To tyle ;p Ciekawe czy ktoś jeszcze tu napisze ;p
[RT] Aro34 Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 (edited) Arek lat 31 zawód górnik więcej nie powiem bo to moja tajemnica hłe hłe hłe Edited September 17, 2016 by Rudy (PL) 1
Slonick78 Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 hehe to ja też napiszę od pół roku nie mogę chodzić i jeździć to gtam w ets'a i ats'a bez sprzęgła. Kiedyś byłem mechanikiem lotniczym, planistą itd a teraz mnie szlag trafia w domu w kolejce do szpitala
KOZIK_ Posted September 17, 2016 Author Report Posted September 17, 2016 Ja jestem kierowcą autobusu miejskiego z wykształcenia jestem technikiem mechanikiem A to mój pojazd którym jeżdżę na codzien w pracy 4
ElectroMusic! Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Sporo czasu poświęciłem na tworzenie mapek do CSa 1.6 jak byłem jeszcze nieco młody - stare dobre czasy CSa. Niedługo zaczynam karierę zawodowego kierowcy. Mimo, że mam wyuczony zawód stolarza to jakoś mnie to nie kręciło i pchało mnie bardziej na kierowcę. Spełnia się moje kolejne marzenie. W ogóle, większość moich marzeń jest powoli spełniana i oby tak dalej. Zostaje znaleźć firmę, w której będzie można zdobyć doświadczenie... a z tym jest nieco trudniej. Pozdro 3 <->
bazyliszek [PL] Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Moim wyuczonym zawodem jest mechanik pojazdów samochodowych ale również nie przepracowałem ani dnia w tym zawodzie. Pracowałem miesiąc jako kierowca busa, jeździłem w lokalnej dystrybucji (trasy od 100 do 300km, czasem trochę dłuższe). Życie się nieszczęśliwie potoczyło bo w pracy doznałem wypadku, łamiąc i miażdżąc palucha u nogi. Siedzę obecnie na l4 i ledwo co mogę grać w ets2:(. Po za tym gram w CS GO, pomagam w domu i czasem się spotkam z kumplami.
Bandero Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Witajcie, więc trochę napiszę jakie ja mam plany na życie i jak ono wyglądało do tej pory. Słowem wstępu, mam na imię Piotr(mówcie mi Piotruś ^^) i nie piję od 10 min(tyle pisałem ten życiorys), mam coś ponad 20 lat, i generalnie interesuję się wszystkim i niczym. Każdego dnia ciężko pracuję aż przychodzi 6 dzień tygodnia, i wówczas jestem rozpalony jak pochodnia(cytując jedną piosenkę). Generalnie życie jest piękne gdy tylko macie parę grosza na paliwo i trochę białego węża, który pobudza i zachęca do działania. Weekendy to jest jedna wielka impreza, i jak gdzieś nie wyjdę to mnie potem nosi i nie da się ze mną wytrzymać. Gdy tylko nadciąga weekend to z zwykłego szarego człowieka, powstaje Pan Legenda Nie mam problemu z ludźmi i z każdym bardzo chętnie rozmawiam, ale w głębi duszy jestem jak najbardziej skryty i nieśmiały ^.^ Generalnie o przyszłości myślę nie tuzinkowo, każdy chce założyć rodzinę i żyć jak Pan Bóg przykazał, ale to nie dla mnie, razem z dobrym przyjacielem i ziomkiem @erykmoz planuje otworzyć plantację marihuany w Niemczech a potem może coś bardziej hardcorowego. Interesują mnie samochody i tutaj głównie starsze serie "BiEmDablju" bo niestety ale nowe bez znaczka M to syf. Większość ludzi ma ukierunkowane gusty muzyczne, ja pod tym względem mam o tyle dobrze że przebywałem od małego w różnych towarzystwach i słucham po prostu wszystkiego, i o utworach muzycznych ze mną można porozmawiać z każdego gatunku. Ciężarówkami jak najbardziej również się interesuje, i gdyby nie to jedno z hobby prawdopodobnie by mnie tu nie było(Czymś trzeba transportować marihuanen heh...). Lubie spokojną jazdę w konwojach ale gdy tylko mam możliwość lubię również przycisnąć pedał gazu i polatać po malowniczych terenach Euro jak i American Truck Simulator Na moje szczęście na drogach multiplayer rzadko kiedy spotykam jakiś trolli, a jak już ich widzę to wystarczy krótka rozmowa i problem rozwiązany. Generalnie jestem zbyt leniwy żeby raportować ludzi, i chyba ktoś by musiał mocno przegiąć abym zmusił się do złożenia skargi na jakiegoś gracza. Na szczęście jestem opanowany i ciężko mnie wyprowadzić z równowagi, aczkolwiek moje poczucie humoru często jest mocne i na granicy rozsądku, przez co łatwo się do mnie zrazić, ale po bliższym ( ͡° ͜ʖ ͡°) spotkaniu można mnie nawet polubić ^.^ Poza ETS lubię zagrać w CS:GO(aczkolwiek tutaj tylko zwykłe gierki dla rozrywki), ostatnio planowałem kupić The Crew ale miałem to szczęście że była promocja i dostałem za darmo więc teraz mocno w to "maniaczę", poza tym czekam na Mafię 3 i Watch Dogs 2. Lubię również gry na odstresowanie typu Prototype, obie części, typowa rozwalanka po stresującym dniu dobrze robi Swego czasu dużo grałem w World of Warcraft i nie powiem wciągająca gra, ale głównie dla tego że ludzie których tam poznałem to po prostu epic, ale to samo mogę powiedzieć o ETS i społeczności która w okół tej gry jest. Również sporo grywałem w assassin's creed ale w pewnym momencie skończyłem i się nie mogłem zebrać aby grać w nowsze części. O jeszcze zrobię jedną odskocznię, interesuję się motocyklami, i korci mnie od dłuższego czasu żeby kupić jakiś "wehikuł czasu", ale po jego zakupie myślę że długo nie pogadamy, niestety nogę mam ciężką a nadgarstki często mają skurcze, więc w moim przypadku będzie to gwóźdź do trumny Ale nic tak mnie nie kręci jak trochę adrenaliny. Oo apropo adrenaliny, chciałbym skoczyć na bungee i już byłem podczas zamawiania biletów gdy niestety druga osoba się rozmyśliła i plany poszły się... Ale mam nadzieje że znajdę kogoś kto będzie chciał skoczyć i kiedyś tego dokonam. Słowem zakończenia powiem że temat fajny aczkolwiek mało tutaj piszecie więc postanowiłem napisać coś więcej niż standardowe "Hej" Mam nadzieje że się podobało bo właśnie straciłeś parę minut życia aby przeczytać trochę mojego tekstu heh... Miłego dnia/nocy(w zależności kiedy to czytasz) i do następnego napisania ^.^ 7
Kucharsky Posted September 17, 2016 Report Posted September 17, 2016 Cześć, nazywam się Marcin i jestem dla odmiany uczniem Uczę się w zawodzie technika logistyka, no i mam nadzieję, że zdobędę ten zawód. Niestety nie widzę się w pracy gdzieś za biurkiem, zdecydowanie bardziej wolałbym pojeździć po drogach Europy. Czy to wyjdzie czy też nie to to już tylko pokaże czas, mam kilka innych planów w razie czego Niestety nie mam zbytnio czasu na grę więc nie udzielam się za często na forum, ale przeglądam dziennie! Na ogół jestem raczej cichym człowiekiem, no ale jak przychodzi weekend to lubię sobie wyjść się 'odmóżdżyć' ze znajomymi. Ciężarówkami zacząłem interesować się stosunkowo niedawno, bo w 1 klasie szkoły średniej (jestem w 3). Nie wiem czy zaczęło się to przez wybór zawodu, czy od tak. Wybór logistyki był czystym przypadkiem więc jest to ciekawe. Nigdy nie interesowałem się takimi rzeczami, zawsze wolałem grać ale zbytnio odbiegam od tematu. Dobra więc to chyba wszystko czym chciałbym się tutaj podzielić. Pozdrawiam
kacper19917 Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Cześć jestem Kacper, mam 17 lat, chodzę do technikum na profilu elektronik. W czasie wolnym lubię sobie pojeździć na motocyklu no i oczywiście pograć w ets 2. Pasją do ciężarówek "zaraził" mnie mój tata, jest on od 15 lat kierowcą zawodowym
terrordrome Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Ja jestem Piotrek i mam 24 lata. 3 dni temu ukończyłem studia na Uniwersytecie Jana Kochanowskiego w Kielcach na kierunku Matematyka, broniąc pracę pt. "Zastosowania teorii L-funkcji i form automorficznych" (jak kogoś interesuje do czego to będzie mi potrzebne od razu odpowiem, że do niczego :D, po prostu taki temat dostałem od komisji :)). Po studiach planuję zrobić magistra z finansów i rachunkowości. ETS2 odkryłem zupełnie przypadkowo, ściągając pirata z torrentów. Gra mi się na tyle spodobała, że postanowiłem kupić oryginał. Było to krótko przed aktualizacją do wersji 1.8 (słownie jeden kropka osiem :)). Ale ciężarówki nie są moim hobby. Interesuje się transportem kolejowym i wszystkim, co jest z nim związane.
RaneMoro Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 A ja sie zajmuję informatyką, dokładniej 2 rok technikum informatycznego Na codzień pogrywam sobie w różne gierki, ale moje inne zainteresowania oprócz infy to militaria, ciężarówki i samochody. @KOZIK PL Fajnie być kierowcą miejskiego
pyrlandus Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Siema, jestem Czarek , rocznik 59 , kierowca z zawodu od 1979, między innymi zawodowo jeździłem : Nysa, Polonez ,Wołga , Star 28, Star 200 , Robur, Jelcz 317, Jelcz 3 osiowy na podwoziu Steyra z naczepą ZREMB-owską , Autobus Jelcz Berliet, Ikarus przegubowy, Volvo FH12 420 , obecnie na rencie z powodu reumatyzmu a prywatne auto Merc W211 , brakuje mi asfaltu więc często siadam tutaj żeby zrobić ze 2-3 kursy przez Europę , jak mnie Turki wkurzą to czekam parę minut aż mnie wywali z gry i latam na offline. Pozdro 4all . 5
TadomeKaariZ Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 Siemanko. Mam na imię Łukasz. Mam 20 lat. Ukończyłem technikum na kierunku Logistyka a od października zaczynam studia na kierunku Transport i Logistyka. Od początku września pracuje na magazynie
TheHell [PL] Posted September 18, 2016 Report Posted September 18, 2016 No to siemanko, na imię mam Mateusz, 16 lat i mieszkam w okolicach Gdańska. We wrześniu zacząłem naukę w technikum na profilu elektronik. Od dziecka interesuję się motoryzacją, piłką nożną i oczywiście graniem w gry. Pomimo tego, że jestem na profilu technika elektronika to jakoś i tak planuję jeździć zawodowo na ciężarówkach, bo to mnie w sumie kręci od małego. Swój wolny czas zazwyczaj spędzam grając na komputerze grając w takie gry jak ETS 2/ATS, CS:GO no i czasami w GTA V lub najzwyczajniej wychodzę na miasto ze znajomymi. W sumie co tu więcej, chyba wszystko. Pozdro. 6
Tesman71 Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 On 17.09.2016 at 7:47 PM, Rudy (PL) said: Arek lat 31 zawód górnik więcej nie powiem bo to moja tajemnica hłe hłe hłe Niech żyje nam górniczy stan Mam na imię Mariusz,rocznik 71.Jako jeden z nielicznych wyłamałem się z tradycji rodzinnej.Zawód wyuczony i wykonywany,mechanik samochodowy(z miłością do ciężarówek).Od najmłodszych lat chciałem usiąść za kółkiem,niestety wada wzroku nie pozwoliła na to więc postanowiłem je naprawiać .Obecnie pracuje dla jednego z największych polskich przewoźników materiałów sypkich.Po za pracą,opieka nad "dwójką" dzieci (żona po porodzie wróciła do domu na wózku z niedowładem czterokończynowym).Wolne chwile,jeżeli takie są,to na boisku (jeszcze gram ),albo spacerki (kiedyś były po górach),no i oczywiście wirtualne traski w ETS i ATS. Po za tematem. Chciałbym bardzo podziękować Szefom Dakar Logistic i kolegom z firmy za ogromną wyrozumiałość. Do zobaczyska na czarnym Tesman71 7
Devox360 Posted September 21, 2016 Report Posted September 21, 2016 (edited) Dawid, lat 21, od maja 2016 kierowca zawodowy, krajowy przewóz drewna. Z wykształcenia technik informatyk, można powiedzieć że wykształcenie nie trafione co do wykonywanego zawodu, lecz zawsze do tematów informatyki mnie ciągnęło, i nie żałuje. Nowy zestaw, którym jeżdżę drugi dzień. Zdjęcie zrobione u producenta zabudów do przewozu drewna. MAN TGS 24.440 6x6 2009 z dźwigiem Epsilon M120Z96 Spoiler Edited September 21, 2016 by Devox360 2 Dołącz do nas i czerp większą satysfakcje z jazdy ! Strona internetowa:http://vs-skyline.pl/
WillyKrK Posted September 22, 2016 Report Posted September 22, 2016 Pracuje na lotnisku przy obsłudze rejsów pasażerskich 2
Bobo[PL] Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 On 17.09.2016 at 8:04 PM, KOZIK PL said: Ja jestem kierowcą autobusu miejskiego z wykształcenia jestem technikiem mechanikiem A to mój pojazd którym jeżdżę na codzien w pracy Mam nadzieję że trafię na twój autobus Będę na cb polować
Pogonista99 [PL] Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Bartek 17 Lat słaby piłkarzyk A tak poza tym to ciągle szkoła i komputer
Bobo[PL] Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 21 hours ago, KOZIK PL said: A z Suwałk jesteś? Tak nawet twój autobus na zdjęciu jest w tym miejscu gdzie czasami jeżdżę 1
Bobo[PL] Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 On 17.09.2016 at 8:04 PM, KOZIK PL said: Ja jestem kierowcą autobusu miejskiego z wykształcenia jestem technikiem mechanikiem A to mój pojazd którym jeżdżę na codzien w pracy I złapany poniedziałek 18:45 Noniewicza autobus 14 1
Bobo[PL] Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 Dobra ale zamiast łapać ludzi z pomocy to opowiem coś o sobie. Mam 14 lat .Interesuję się Motoryzacją .Jestem, brykającym po polach harcerzykiem . Nwm co dalej .Gram w gry od SCS od 7 lat. 1
Bandero Posted October 7, 2016 Report Posted October 7, 2016 4 hours ago, Bobo[PL] said: I złapany poniedziałek 18:45 Noniewicza autobus 14 Nic się przed wami nie ukryje poprosiłeś o wspólne zdjęcie albo autograf?
Recommended Posts