Jump to content
  • 0
Auztrucker13

ATS MP NOT WORKING

Question

ive downloaded the multiplayer mod correctly and the game wont work. so when i open the mp icon on my taskbar the program opens and says play american truck sim. i press that and the game doesnt start up. normally when i play ets2 mp it takes me to the multiplayer server screen.

can someone please help.

Edited by xSgtSaltx
Changed the background colour

Share this post


Link to post
Share on other sites

15 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I have the same issue.
When choosing DirectX it starts the amtruck.exe process but it stops responding and nothing happens. When choosing OpenGL I can see the login screen for MP and the resolution is really low. When I try to type it just crashes and I have to reboot my computer.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

^That is the default install location, so I've done that.

Edited by MrHarv
Please do not quote the post above^

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

^done both ( also ran the installer as admin). and i get the same problem when trying to run ets2mp.

They both also resets the graphics settings to bare minimum.

and i get this in the log :

ats :

[10:33:32] <info> Logger started!

[10:33:32] <info> Game version is supported. Base address: FFFFFFFFFFD10000 Signature: a2ffa88cdb93

[10:33:32] <info> [net] <Http async> creating thread...

[10:33:32] <info> [net] <Http async> thread created.

ets2 :

[10:26:32] <info> Logger started!

[10:26:32] <info> Game version is supported. Base address: FFFFFFFFFFE00000 Signature: c00db871756e

[10:26:32] <info> [net] <Http async> creating thread...

[10:26:32] <info> [net] <Http async> thread created.

Edited by xSgtSaltx
Added spoiler

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Have you tried completely uninstalling both the game and ATSMP then re-installing clean versions of both? Try doing it first with ATSMP and if that doesn't fix it, then uninstall ATS but backup your profile in the my documents>ATS folder, and then re-install the game. If you have ETS2, does it launch fine?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...