Jump to content

Recommended Posts

Posted

Też nie wiem co widzą w Amsterdamie i Rotterdamie może dlatego że mają blisko do portów z tego co zauważyłem dużo ludzi jedzie do Anglii i może dlatego jest tyle osób.

Posted

Ruch z/do Anglii, dostawy z/do Rotterdamu to niektóre czynniki powodujące spory ruch w Rotterdamie i okolicach.

If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements.

Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above.

How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel

Posted

Ta? To naliczyłem dzisiaj 117 osób... 117 OSÓB! Giga w cholerę zator z i do portu. Dorzućmy do tego bandę ruskich i innych ćmoków którzy umyślnie blokowali drogę/jechali pod prąd/rammowali. I co? ŻADNEGO admina tam NIE BYŁO. Nie widziałem aby jakikolwiek ban poleciał. Myślałem, że ujadę stamtąd chociaż bez uszkodzonej naczepy. Nie - ruski się wpieprzał w każdego kto nawinął.

http://imgur.com/a/T0zjT

Kandydaci, którzy proszą się o pilnego do bana:

- PEKEcośtam id 1575

- Cesvender id 311

- _good game) id 1963

- nonkel neus id 471

- TREFsaneviOyunucu(Ozan) id 151

A to i tak zaledwie kropla w morzu tego truckerskiego bajzlu. Bo graczy wciąż przybywało. Podobno korek od godziny tak stał.

Nigdy...więcej...Rotterdamu. Choćby mnie kroili żywcem i skórę sypali solą , nie pojadę tam. Żadna to przyjemność...

Posted

Ta? To naliczyłem dzisiaj 117 osób... 117 OSÓB! Giga w cholerę zator z i do portu. Dorzućmy do tego bandę ruskich i innych ćmoków którzy umyślnie blokowali drogę/jechali pod prąd/rammowali. I co? ŻADNEGO admina tam NIE BYŁO. Nie widziałem aby jakikolwiek ban poleciał. Myślałem, że ujadę stamtąd chociaż bez uszkodzonej naczepy. Nie - ruski się wpieprzał w każdego kto nawinął.

http://imgur.com/a/T0zjT

Kandydaci, którzy proszą się o pilnego do bana:

- PEKEcośtam id 1575

- Cesvender id 311

- _good game) id 1963

- nonkel neus id 471

- TREFsaneviOyunucu(Ozan) id 151

A to i tak zaledwie kropla w morzu tego truckerskiego bajzlu. Bo graczy wciąż przybywało. Podobno korek od godziny tak stał.

Nigdy...więcej...Rotterdamu. Choćby mnie kroili żywcem i skórę sypali solą , nie pojadę tam. Żadna to przyjemność...

Samo ID z gry nie pomoże ;) Cały czas się zmienia. Tak samo podawanie nicków "...cośtam"

76561198117924798.png

Posted

Samo ID z gry nie pomoże ;) Cały czas się zmienia. Tak samo podawanie nicków "...cośtam"

Owszem , że ID nie pomoże, tak samo jak podałeś przykładem nick. Specjalnie piszę cośtam bo w jednym z nich jest widoczna cyrylica. A nawet nie miałem czasu jak reportować , bo komp ledwo wyrabiał. Ledwo... Zresztą co by to dało, skoro zero reakcji i tak było.

Posted

Potrzebne informacje można uzyskać z logów gry. Najlepiej jest wykorzystać program ExtDfL - to zdecydowanie ułatwia sprawę. Sam korzystałem z niego w czasie składania jedenastu raportów w ciągu niespełna 20 minut.

If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements.

Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above.

How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.