Jump to content
  • 0

Instant high ms problem.


Lena'
 Share

Question

I've been having a high ms problem for about 2 days. My latency is between 400-500 ms.

When I do internet speed test, the result is fine. I don't have a problem with speed. No unnecessary applications running in the background on the computer.

I deleted and reinstalled the game but it didn't work.

I think the problem is caused by the truckers mp can anyone help for the solution?

 

  • Like 2

 

 

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 1

Hey there,
I have been having this issue aswell where my MS suddenly rockets up and comes back down to normal again. I am assuming it has something to do with yesterdays (13th of October) OVH's backbone network (game server's) outages. 

You can check here for updates regarding TMP status (site, server and related stuff)

  • Like 1

Sign1.png.5b22d99b3e818d95d9b87e2202f9f0d2.png

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hello @Lena' 

  

Has your problem/question been resolved with the answer given above?  

The confirmation of the status of your problem/question helps us always keep our forum organized!  

  

I await your response.  

  

Kind Regards,  

Caramba2412 

TruckersMP Support 

                                                                                                                                               Caramba2412 - TruckersMP Support

                                                                                                                                                         image.png.e70ac9711a04d4913698d73e0fabd032.png   

                                                                                                                                                 Languages: Polish 🇵🇱 | English 🇬🇧   

                                                                                                                 TruckersMP Rules | Support System | Knowledge Base | Join the Team  

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hello,

 

We are glad you issue has been solved! I am now going to move this topic to Solved. Thank you everyone who participated.


If you need further assistance, do not hesitate to contact us again here or in our Support System and we will be more than happy to help.

 

With this being said, have a great day ahead!

 

Best Regards, 
Rico
TruckersMP Support

 

//Locked and moved to Solved

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.