Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam gdy wszedłem do ets'a pierwszy raz od 3 tygodni bo miałem bana zainstalowałem truckersmp jak trzeba było i  zastałem problemy z grafiką. Ustawienia mam na wysokie a grafika wygląda jak na minimalnych, zmieniałem nie raz ale grafika dalej wygląda jak na minimalnych. Wcześniej wszystko chodziło sprawnie a teraz nawet gdy zmieniam ustawienia grafika sie nie zmienia. Licze na szybka odpowiedz bo jakoś nie mam ochoty grać na minimalnych ustawieniach :>.

Posted

Witaj CayroMx4!
Podejrzewam, że używasz prostych ustawień do zmian grafiki, czyli tych (jakby nazwać) "kolorowych prostokątów".

Spróbuj kliknąć opcję "Ustawienia zaawansowane" i pozaznaczać właśnie tam opcje ustawień na wysokie. Możliwe że na tym błąd polega. 

Discord: m4gu3ll#3676 || Languages: Polish / English

1771048576_role_Driver(1).png.d3968ae9711791576545_role_VeteranI(1).png.e3f68b3c

-> My website ▪ My Trucksbook Profile ▪ My WoT Account <-
 | Ban Appeal | Feedback | Join the Team | Rules |

Posted

Witaj @CayroMx4,

Mam pytania, grasz na laptopie czy komputerze? 

Jeśli twój problem nadal sie nie naprawił:

- Sprawdź spójność plików gry,
- zaktualizuj lub zainstaluj zwykłe podstawowe sterowniki,
- Po tym wszystkim zainstaluj program do testowania grafiki np. http://www.dobreprogramy.pl/FurMark,Program,Windows,27640.html

Daj znać jeśli coś pomoże, jeśli nie będziemy myśleć dalej ;)

Pozdrawiam,

Belmondoo

• 1 month later...
Posted

Witam,

Od czasu mojej ostatniej wiadomości minął tydzień.

Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów.

Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach.

Jeśli będziesz miał do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości.

Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets

W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem.

Z poważaniem,

JJay

TruckersMP Support

// Przenoszę do Nierozwiązanych

Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów.

Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.