CayroMx4 Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Witam gdy wszedłem do ets'a pierwszy raz od 3 tygodni bo miałem bana zainstalowałem truckersmp jak trzeba było i zastałem problemy z grafiką. Ustawienia mam na wysokie a grafika wygląda jak na minimalnych, zmieniałem nie raz ale grafika dalej wygląda jak na minimalnych. Wcześniej wszystko chodziło sprawnie a teraz nawet gdy zmieniam ustawienia grafika sie nie zmienia. Licze na szybka odpowiedz bo jakoś nie mam ochoty grać na minimalnych ustawieniach :>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4gu3ll Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Witaj CayroMx4! Podejrzewam, że używasz prostych ustawień do zmian grafiki, czyli tych (jakby nazwać) "kolorowych prostokątów". Spróbuj kliknąć opcję "Ustawienia zaawansowane" i pozaznaczać właśnie tam opcje ustawień na wysokie. Możliwe że na tym błąd polega. Discord: m4gu3ll#3676 || Languages: Polish / English -> My website ▪ My Trucksbook Profile ▪ My WoT Account <- | Ban Appeal | Feedback | Join the Team | Rules | Link to comment Share on other sites More sharing options...
CayroMx4 Posted January 27, 2021 Author Share Posted January 27, 2021 Zawsze tak robię. Raz grafika jest ok natomiast innym razem nie wygląda to przyjemnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belmondoo Posted January 29, 2021 Share Posted January 29, 2021 Witaj @CayroMx4, Mam pytania, grasz na laptopie czy komputerze? Jeśli twój problem nadal sie nie naprawił: - Sprawdź spójność plików gry, - zaktualizuj lub zainstaluj zwykłe podstawowe sterowniki, - Po tym wszystkim zainstaluj program do testowania grafiki np. http://www.dobreprogramy.pl/FurMark,Program,Windows,27640.html Daj znać jeśli coś pomoże, jeśli nie będziemy myśleć dalej Pozdrawiam, Belmondoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] WoTr Enjoyer Posted February 5, 2021 Share Posted February 5, 2021 Witam, Ten wątek jest od dłuższego czasu nieaktywny, dlatego przeniosę go teraz do nieaktywnych. Napisz do mnie prywatną wiadomość jeśli chcesz żebym przywrócił ten wątek, masz na to siedem dni. Z poważaniem, PolskiBelgia6 TruckersMP Support //przenoszę do nieaktywnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Witam, Od czasu mojej ostatniej wiadomości minął tydzień. Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów. Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach. Jeśli będziesz miał do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości. Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support // Przenoszę do Nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJay Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Wątek nieaktywny przez długi czas //Przenoszę do nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts