Jump to content

[SRB] Frankie

Veteran Driver VI
 TruckersMP Profile
 • Posts

  25
 • Joined

 • Last visited

9 Followers

About [SRB] Frankie

 • Birthday 06/30/1991

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Serbia
 • Preferred Trucks
  Mercedes
  Volvo
 • American Garage Location
  California: San Diego
 • EU Garage Location
  Austria: Wien
 • Known languages
  Serbian, English, Croatian, Bosnian, Turkish

Recent Profile Visitors

2,153 profile views

[SRB] Frankie's Achievements

12

Reputation

 1. I'll be there for sure I love these events, one of my favourite was Haulage64!
 2. << OBAVEŠTENJE >> 06.04.2017. Napravljena je zvanična grupa na Steamu u vezi naše zajednice ovde na TruckersMPu. Pridružite se kako bi bili u toku kada budemo organizovali konvoje i zajedničke vožnje. http://steamcommunity.com/groups/BalkanETS2MP
 3. Kako bi dodao više mapa ? Pravila su već prevedena i postoji tema. A što se moderatora tiče, ja sam hteo da prepustim taj podforum nekom od vas, a ne da se odreknem svog Moderator mesta. Tako da bi neko zajedno sa mnom uređivao taj podforum Firme. Za glavni board ću ja biti zadužen. Sve je ovo ok, ali mene zanima šta bi izmenio u podforumu Firme jer bi samo tu neko od vas bio moderator. Sve ostalo što ste predložili u vezi tema za pomoć, galerija, pravilnik, obaveštenja je već dodato u glavni Balkan Discussion podforum.
 4. U ovoj temi će biti postavljana najnovija obaveštenja o radu Balkan Discussion podforuma.
 5. Ajde ovako, pošto ste vas trojica ovde aktivniji od ostalih igrača sa Balkana. Napišite mi neki plan kako bi uredili onaj podforum Firme pa ću predložiti Burneru da se jednom od vas koji bude imao najbolju ideju postavi moderator tamo. Mislim da bi tako bilo najbolje.
 6. Pa eto dogovorite se vas dvojica ko bi hteo da bude moderator u podforumu "Firme" pa ću predložiti adminima.
 7. U ovoj temi možete da postavljate vaše fotografije kamiona iz igre ili video klipove.
 8. Dobro doši u zvaničnu chat temu našeg podforuma. Ovde možete da pišete šta želite i da međusobno diskutujete. SPAM je zabranjen! Video sam da je @alfo_ [SRB] otvorio temu i predložio neke izmene ovog podforuma te sam odlučio da prihvatim te predloge i otvorim dodatne teme. Takođe sam razmišljao o tome da se dogovorimo ko bi preuzeo moderatora u podforumu Firme. Moderator u tom delu bi morao da donese pravilnik o predstavljanju firmi kako bi sve bilo lepo i uredno. Ako imate neke predloge napišite ih ispod. Pozzz
 9. Pozdrav, izvinjavam se ako gnjavim, vidim da je ona stran zakljucana, pa rekoh ovako da kontaktiram ako nije problem :)

  Nabavio sam i dlc-ove za ETS 2, tako da sam juce probao moj profil sa 46-im nivoom i radi, tako da ne moram sve opet, a koliko vidim ovde slabo nesto ljudi dolazili ili jednosavno ne znaju za ovaj forum.

  Ja sam par puta vozio u MP sa drugom, a jedino sam sa Goldfinger-om prijatelj na steam-u, ne vidjam da nesto igra ETS 2 (mozda se smorio) :)

  Kako je stanje kod tebe, igras li kad i kad ili si i ti skoro batalio :)

  Pre nekoliko dana sam upao u jednu FB grupu za ETS 2, sve sami modovi na sve strane :D

  Pozdrav Frenkie.

  1. [SRB] Frankie

   [SRB] Frankie

   Hajde poslaću ti PM za par minuta. :)

    

   Pozdrav.

 10. We had a really fun night guys, @.::Cheetah::. was professional and other convoy operators were great ( @trappy97 (GB) @iHolby especially ) I can't remember when I had so much fun and joy like tonight. Thank you !
 11. Poz CoNeDelija, PM šalješ tako što kada uđeš u Chat otkucaš " /pm ID Tekst poruke ". Na primer " /pm 151 Šta radiš ? "
 12. Pozdrav jerrycro, na lag dosta utiču i performanse tvog PCa, kada ulaziš u MP idi na Opcije i podesi da ti se učitavaju Low Details za ostale kamione, tako ćeš bar malo smanjiti lag.
 13. Slažem se da postaje malo dosadno kada je sve unlocked i kad imaš puno novca, ali opet je novim igračima pomalo dosadno kada ne mogu da voze najbolje kamione i da mogu da biraju sve prikolice koje postoje u igri. Postoje i razni XP i Economy modovi pa kome treba link neka se javi. @Maximus_Proximus - a zašto imaš problem sa svojim prvim profilom ? Trebalo bi da možeš da voziš MP sa starog profila koji si imao u SP. Hmm
 14. PITANJA I POMOĆ U VEZI IGRE ZVANIČNA PODRŠKA NA BALKANSKIM JEZICIMA Ukoliko nekom od vas treba bilo kakva pomoć u vezi same igre ili u vezi moda, slobodno se možete javiti za pomoć na našem jeziku putem SUPPORT forme. Dakle, podrška je omogućena na našim jezicima (srpski, hrvatski, bosanski, crnogorski) http://truckersmp.com/support/ Ukoliko ne želite otvarati support ticket, možete postaviti pitanje u ovoj temi, neko će vam sigurno odgovoriti. Srdačan pozdrav, Frankie.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.