Jump to content

Miss_WarHorze

Veteran Driver VII
 TruckersMP Profile
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

About Miss_WarHorze

 • Birthday 04/21/1993

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Denmark - Allerød
 • Interests
  Horses, Gaming on PC & PS4, livestreaming on Twitch, Army stuff/Home Guard and photography
 • Preferred Trucks
  Kenworth
  Scania
 • American Garage Location
  Washington: Seattle
 • EU Garage Location
  Denmark: København
 • Known languages
  Danish, Swedish, Norwegian and English (US)

Recent Profile Visitors

3511 profile views

Miss_WarHorze's Achievements

4

Reputation

 1. Heejsa, som overskriften siger, så leder jeg lidt efter voksne spillere, at spille både ATS & ETS2 med. Jeg har alle map DLC'er og det er lidt vigtigt, at en kommende makker også gerne har dette, da det hele er lidt sjovere, når man har masser af map, at boltre sig rundt på. For at være min drivning buddy, så har jeg nogle fair krav du skal kunne acceptere, da jeg desværre har oplevet lidt for mange tosser igennem tiden, som jeg er kommet til, at sige ja til at spille med. Reglerne er således: 1. Du skal være et voksent menneske 18+. 2. Vi skal kunne snakke sammen over Discord. 3. Du er villig til, at følge mine egne regler, som er meget enkle (Vi kører pænt og holder pænt for rødt når der er andre i nærheden, men er de andre spillere længere væk, så kan vi godt køre overfor rødt, MEN vi husker ALTID, at blinke af.) dette burde være nemt nok. 4. Jeg elsker, at livestreame min gaming via. Twitch, så ja, din stemme vil altså blive udsendt på min stream og dette skal du kunne acceptere. Udover de meget fair regler, så håber jeg bare på, at høre fra nogle af jer skønne mennesker og i er meget velkomne til, at kontakte mig herinde eller sende min en privat besked på Facebook, hvor jeg hedder Lykke Sabine Poulsen. Jeg ser frem til, at høre fra jer!
 2. Jeg spiller både ETS2 og ATS men jeg holder mig nu bare på kanal 19 som så mange andre også gør jeg spiller dog mest ATS for tiden men jeg søger meget gerne voksne mennesker at spille med så min PB er åben herinde
 3. Hej nu hvor der er kommet nye server navne på både ETS2 og ATS, hvilke servere kører i så på? Altså normalt ville jeg jo joine de servere der er flest spillere på, men lige i ATS, der er det typisk pt. US serveren, der har flest spillere, så jeg ved ikke om i også kører på den i ATS eller om i joiner den anden? og hvad med ETS2? hvilken server tager i der? Jeg vil nemlig helst gerne joine den der er flest på, men jeg vil da også rigtig gerne have mulighed for, at møde andre danskere på den server jeg kører på, selv om chancen nok ikke er så stor anyways.
 4. Heysa som overskriften siger så søger jeg voksne 18+ spillere der har lyst til at køre sammen jeg spiller primært ATS men en gang imellem spiller jeg da også ETS2 jeg har lidt regler/krav til dem jeg vil kører med da jeg desværre har oplevet folk der ikke har kunnet finde ud af at opføre sig ordenligt hvilket der jo desværre er alt for mange der ikke kan men her er de krav jeg har og de burde være ret fair og så har jeg også valgt at skrive nedeunder hvordan jeg selv kører så i kan danne jer et indtryk af det Krav til dig: 1. Du kører pænt! 2. Du blinker altid af når du drejer 3. Du råber og skriger ikke som et andet lille pattebarn der ikke får sin vilje når vi snakker sammen 4. Du har Discord eller er villig til at få det da jeg altid snakker med dem jeg skal kører sammen med 5. Du er voksen altså 18+ mindst Om min kørsel: 1. Jeg prøver så vidt det er muligt altid at køre pænt men kan ikke gøre for hvis der er lagg 2. Jeg blinker ALTID af 3. Jeg overhaler ikke når der er dobbelt striber/spærre linjer og det ser jeg helst heller ikke at du gør 4. Jeg kører normalt overfor rødt lys HVIS der ikke er nogen tæt på i området og ellers holder jeg self. pænt tilbage hvis der er andre i området 5. I ATS kører jeg uden fartbegrænser på så dvs. at jeg ikke kører eksterne konkrakter men fra fragt centret af 6. I ETS2 der kører jeg KUN 90 KM/t så der kører jeg også kun eksterne kontrakter da jeg ikke bryder mig om at kører hurtigere i dette spil Jeg håber ikke at i syntes at mine krav er for høje jeg ser selv at de er helt fair så det håber jeg da også at du er enig med mig i hvis du har lyst til at spille sammen med mig så kontakt mig gerne på Facebook hvor jeg hedder Lykke Sabine Poulsen jeg godkender ikke venneanmodninger men derfor kan man jo sagtens skrive en PB (Privat Besked) til mig derinde du er også velkommen til at skrive til mig her på TruckersMP siden men så vil der måske gå længere tid før jeg svarer end hvis du skrev på Facebook
 5. Hey kan nogen hjælpe mig? når jeg skal spille Euro Truck Simulator 2 Multiplayer så fryser og når jeg laver jobliste så står der at spillet ikke svarer men den fryser altså når jeg skal sove, transportere mig til værkstedet eller hoppe hen til en af mine garager....spillet i sig selv når jeg køre kører meget bedre end det gjorde før jeg fik omkørt maskinen hvilket skete her i weekenden så den er ret clean nu...jeg tænker måske at det har noget at gøre med at jeg har garager i alle byer næsten og at den måske har svært ved at loade spillet? hvad tror i? og hvad kan afhjælpe problemet?
 6. It would be awesome with some Danish friends in ATS :)

 7. Hello i have a little problem....when i try to make an convoy on ETS2 then i can only make a convoy in ETS2 but i wanna make one in ATS....and it's wierd because i can see other people had made a convoy/meeting thing in ATS so why can't i make a convoy in ATS in that website when other people can?? Please help!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.