Jump to content

R3Z4N4CHR

Veteran Driver III
 TruckersMP Profile
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

About R3Z4N4CHR

 • Birthday 04/06/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Croatia
 • Preferred Trucks
  Mercedes
 • American Garage Location
  Not set
 • EU Garage Location
  Germany: München
 • Known languages
  English,Croatian,Serbian,Bosnian,Albanian,Slovenian,Germany

TruckersMP Information

Recent Profile Visitors

638 profile views

R3Z4N4CHR's Achievements

1

Reputation

 1. @LEGITIMNO ovo je samo za radio mod. A ako nece zna biti problem u emailu ja nikad nisam.mogao staviti @ tamo gdije se traži da se unese email pa pogledaj da nije do toga
 2. Najčešće bude problem kod osjetljivosti volana , te linearnost , ako ti bude trebalo kakve pomoći samo se javi!
 3. @Mr.Right96 pogledaj na postu skroz n kraju pise preuzimanje i live_streams.sii Samo klini to i skinut ce se
 4. Hvala na prijedlogu i podršci! Ipak je greška bila kod mene uskoro cu izbaciti novi update
 5. Pozdrav, drago mi je da ti se mod sviđa! EXTRA FM ima drugačiji link od ostalih slično kao Otvoreni i Narodni radio, pa dok nisam našao odgovarajuće linkove nisam ih stavio na listu, tako sada radim i za extra fm, do sada sam našao 2 linka koja često pucaju pa ih ne želim staviti još na listu dok ne pronađem linkove koji ne pucaju! Nadam se da ću pronaći link koji ne puca pa ću napraviti update za radio!
 6. Evo druže samo za tebe izašo je novi update, postavio sam i tvoju traženu stanicu uživaj,
 7. Balkan Radio MOD Predstavljam Vam novi update moga moda za Radio postaje! Najbolji do sada!!!!! Mod je još uvijek u fazi testiranja tako da je moguće da neke postaje ne rade Verzija moda: v0.1.2 Izmjene: Obrisane neke radio postaje! Dodana Država Austrija (te postaje KroneHit) Ponovno dodana Albanski Kiss radio (ali je u fazi testiranja) Novo dodano ExtraFM, Borovo, BIG 1, BIG 2, BIG 3 (u fazi testiranja) Izmjenjen redosljed Nadodane postaje za Sloveniju, Bosnu, Srbiju, Albaniju, Austriju i Sloveniju Austrija (Samo 3 kronehit postaje) Sljedeći update očekujte uskoro! Radio postaje dodane su po slušanosti! Ako želite da dodam neku postaju molim da napišete ispod ili na githubu ili forumu moda! Nadam se da će vam se svidjeti mod te da vam se sviđa moj rad! HVALA! PREUZMI Instalacija moda Preuzmite mod klikom na preuzmi gore iznad! Kopirajte mod kada se preuzme Zatim idete na C:\Users\%VašeimePC-a%\Documents\Euro Truck Simulator 2 Kada uđete na odredište mape zaljepite mod CRTL+V ili Desni klik miša/zaljepi I to je to, Uđite normalno u igru te kliknite na radio, ako Vam ne pokaže ništa morate kliknuti na Internetski radio MOD SE NE SMIJE OSVJEŽAVATI PREKO INTERNETA (tj. nesmijete kliknuti osvježi preko interneta u igri jer će Vam poništiti radio i morat će te ponovno krenuti sa instalacijom)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.