_formen Posted November 14, 2019 Report Posted November 14, 2019 Hepinize merhaba, Herkesin çok parası var ve nerdeyse bütün tırlarıda almışlar. fakat oyuna yeni başlayanlar veya parayı değerlendirmek isteyenlere hangi tırı önerirsiniz. Ayrıca şu soruyu sormayı istedim: 'Sonsuza dek kullanmak için Bir tır’ı seçmeniz gerekse, hangisi olurdu?' - nedenlerini ve ayrıntılarını anlatırsanız daha iyi olur. Kendim için - bence Mercedes, gerçekten iyi kamyonlar olsalar bile. Büyük ihtimalle Scania çünkü görünüm açısından çok hoşuma gidiyor ve benzin deposu geniş olduğu için uzun yolda bile güzel. konu faydalıysa tepkilerinizi bekliyorum Çok teşekkürler, Konunun fikri : https://forum.truckersmp.com/index.php?/topic/89276-which-truck-would-you-use-if-you-had-to-pick-only-one/
Suleyman.53 Posted November 14, 2019 Report Posted November 14, 2019 Benim tercihim her zaman volvo'dan yana olur. Çünkü gerek dış görünüşü güzel gerekse iç kabini. Volvo'nun farlarında ki o keskin hatlar beni kendisine adeta bağlıyor. Hatta ETS2'yi orjinal olarak almamda ki en büyük sebeplerdendi zamanında. Çünkü crack olarak oynuyordum Volvo yeni gelmişti. Ve sırf volvo hayranlığım yüzünden ve volvo'yu kullanabilmek için oyunu orjinal olarak almıştım. Her ne kadar başka çekicileri de kullansam volvo'nun yeri bir başkadır benim için.
_formen Posted November 14, 2019 Author Report Posted November 14, 2019 1 hour ago, Suleyman.53 said: Benim tercihim her zaman volvo'dan yana olur. Çünkü gerek dış görünüşü güzel gerekse iç kabini. Volvo'nun farlarında ki o keskin hatlar beni kendisine adeta bağlıyor. Hatta ETS2'yi orjinal olarak almamda ki en büyük sebeplerdendi zamanında. Çünkü crack olarak oynuyordum Volvo yeni gelmişti. Ve sırf volvo hayranlığım yüzünden ve volvo'yu kullanabilmek için oyunu orjinal olarak almıştım. Her ne kadar başka çekicileri de kullansam volvo'nun yeri bir başkadır benim için. Volvo’nun duruşu ve o keskin hatları bambaşka bir mühendislik cidden. Sana hak veriyorum.
Guest Posted November 14, 2019 Report Posted November 14, 2019 benim tercihim scania nın hani o oyuna en son eklenen varya s modelimi ne . en son eklenen. onlar da güzel. yani görünüş açısından sürüş açısından hoşuma gidiyor. oyunda uzun zamandır onu kullanıyorum
_formen Posted November 15, 2019 Author Report Posted November 15, 2019 21 hours ago, _USTA_KING_ said: benim tercihim scania nın hani o oyuna en son eklenen varya s modelimi ne . en son eklenen. onlar da güzel. yani görünüş açısından sürüş açısından hoşuma gidiyor. oyunda uzun zamandır onu kullanıyorum Scania’nın güçlü duruşu gerçekten cezbedici. S modellerinin kabini çok hoş duruyor. Benim en çok hoşuma gideni kabin zaten sana hak veriyorum.
-Tomukas- Posted November 24, 2019 Report Posted November 24, 2019 Oyunda tabikide Volvo tırını hiçbir tıra değişmem fakat olay gerçek hayata dahil olursa o zaman işler değişir Mercedes kullanırım çünkü şahsen kendimde nakliyatcı oldugumdan dolayı tam bir ekmek teknesi. Mercedesi kullanırım gerçekte fakat tabikide Volvoda olur mali durumlar yeterli ise.
Guest Posted November 25, 2019 Report Posted November 25, 2019 Ölümüne kadar scania. ♥ seviyorum bu tırı
_formen Posted November 25, 2019 Author Report Posted November 25, 2019 On 11/24/2019 at 11:02 PM, -Tomukas- said: Oyunda tabikide Volvo tırını hiçbir tıra değişmem fakat olay gerçek hayata dahil olursa o zaman işler değişir Mercedes kullanırım çünkü şahsen kendimde nakliyatcı oldugumdan dolayı tam bir ekmek teknesi. Mercedesi kullanırım gerçekte fakat tabikide Volvoda olur mali durumlar yeterli ise. Mercedes gerçek hayatta güç ve tasarımı birbirine çok güzel yakıştırdığını düşünüyorum o yüzden bu konuda sana hak veriyorum.
_formen Posted November 25, 2019 Author Report Posted November 25, 2019 1 hour ago, -RiPuZ- Style said: Ölümüne kadar scania. ♥ seviyorum bu tırı Scania oyunda cidden çok hoş ve güzel duruyor ayrıca bir çok model imkanı ve modifiye seçenekleriyle gelmesi kişisel tasarım konusunda da başarılı duruyor. Bu konuda sana hak veriyorum.
Guest Posted December 12, 2019 Report Posted December 12, 2019 Renault olurdu sanırım kullanış durumundan..
_formen Posted December 19, 2019 Author Report Posted December 19, 2019 On 12/12/2019 at 10:37 PM, [ Kobra ] Edirnelier said: Renault olurdu sanırım kullanış durumundan.. Renault markasının yeni gelen Tır modeli kendisini yine ön plana çıkardı. Gerek iç kabin'in güzelliği , gerekse keskin hatlarıyla cezbedici bir duruşu var. Bu konuda sana hak veriyorum.
_formen Posted January 5, 2020 Author Report Posted January 5, 2020 On 12/31/2019 at 1:39 PM, [BAR] Drexyy said: Tabiki scania adamdır Scania kabin aksesuar'ları çok güzel yapılmış cidden. Sana hak veriyorum. 1
Reaper9518 Posted January 18, 2020 Report Posted January 18, 2020 Benim için Scania olurdu, çünkü çocukluğumdan beri her zaman inanılmaz derecede güzel bir görünüme sahip bir kamyona, özellikle de şaşırtıcı olan yeni S ve R modellerine sahip olmak istedim.
_formen Posted January 19, 2020 Author Report Posted January 19, 2020 14 hours ago, Reaper9518 said: Benim için Scania olurdu, çünkü çocukluğumdan beri her zaman inanılmaz derecede güzel bir görünüme sahip bir kamyona, özellikle de şaşırtıcı olan yeni S ve R modellerine sahip olmak istedim. Scania her açısından güzel olan bir tır gerçekten, S ve R modelleri ile bunu kanıtladı. Bu konuda sana hak veriyorum. 1
"Mr.Bora" Posted January 20, 2020 Report Posted January 20, 2020 Kesinlikle Daf Sebebi oyun içerisinde yapilabilecek en çok modifiye parçasına sahip tırlardan biri durumunda. Bu yüzden hoşuma gidiyor.
_formen Posted January 20, 2020 Author Report Posted January 20, 2020 37 minutes ago, [Mr.Bora] said: Kesinlikle Daf Sebebi oyun içerisinde yapilabilecek en çok modifiye parçasına sahip tırlardan biri durumunda. Bu yüzden hoşuma gidiyor. Daf tırların kabin içleri çok hoş ve güzel, dış görünümüde bir o kadar güzel cidden. Bu konuda sana hak veriyorum. 1
Guest Posted February 8, 2020 Report Posted February 8, 2020 Muhtemelen Scania olurdu. Şuan 70.000 km yapmış durumdayım ve sıfırdan başladım herhangi bir para hilesi yok. Dış ve iç görünüşünün yanında sesi de harika. İyi forumlar
_formen Posted February 8, 2020 Author Report Posted February 8, 2020 44 minutes ago, Talha Mert said: Muhtemelen Scania olurdu. Şuan 70.000 km yapmış durumdayım ve sıfırdan başladım herhangi bir para hilesi yok. Dış ve iç görünüşünün yanında sesi de harika. İyi forumlar Scania güzel bir tır cidden özellikle iç tasarımı ve dışındaki keskin hatları. Scania tırını halen daha sıkılmadan kullanıyorum. Bu konuda sana hak veriyorum.
Recommended Posts