R3Z4N4CHR Posted October 12, 2018 Posted October 12, 2018 Opis radio moda za Euro Truck Simulator 2 (ETS2 **Naziv moda:** ETS2 Balkan Radio Mod **Datum izlaska:** 03.09.2023 **Vrijeme izlaska:** 16:32:21 **Verzija moda:** 0.1.4 --- **Opis:** UzbuÄeno vam predstavljamo najnoviji ETS2 Balkan Radio Mod, koji Äe transformirati vaĆĄe iskustvo voĆŸnje kamiona dodajuÄi nove uzbudljive radio postaje! Ovaj mod je puĆĄten 03.09.2023. u 16:32:21 kako biste dodali dozu svjeĆŸine vaĆĄem vozaÄkom iskustvu. --- **Kako instalirati:** 1. Preuzmite Balkan Radio Mod s [ovog linka]. 2. Prebacite datoteku u  "C:\Users\%pcime%\Documents\Euro Truck Simulator 2" . 3. Zamjenite datoteke jer je veÄ jedna postojeÄa sa originalnim radiom od ets2. 4. Pokrenite igru i uĆŸivajte --- **Najnovije promjene (aĆŸurirano na datum izlaska):** - **Dodane nove radio postaje:** Upotpunite svoje putovanje s najnovijim hitovima i vijestima naĆĄih novih radio postaja. Sada moĆŸete birati izmeÄu ĆĄiroke palete glazbenih ĆŸanrova i informativnih programa.   - **Uklonjene stare radio postaje s neispravnim linkovima:** Sada smo eliminirali sve radio postaje s linkovima koji nisu radili kako bismo vam osigurali besprijekorno iskustvo sluĆĄanja tijekom voĆŸnje. --- **Napomena:** Za sve buduÄa aĆŸuriranja i dodatke objavljujemo samo ovdje na discordu. UĆŸivajte u novom svijetu zvuka dok krstarite europskim cestama uz ETS2 Balkan Radio Mod! https://discord.gg/B4prX6NKT5 ---  1 1 1
Guest Posted October 13, 2018 Posted October 13, 2018 Ako mozes samo da postavis Naslov [Mod] Balkan Radio , tako da je sve uredno na sub forumu.
R3Z4N4CHR Posted October 13, 2018 Author Posted October 13, 2018 34 minutes ago, CroTruckTMP said: Ako mozes samo da postavis Naslov [Mod] Balkan Radio , tako da je sve uredno na sub forumu. Nije problem!
Guest Posted October 17, 2018 Posted October 17, 2018 Odlican ti mod , ako bi samo mogo dodat jos i Albanski Kiss radio pls
R3Z4N4CHR Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 On 10/17/2018 at 8:01 PM, CroTruckTMP said: Odlican ti mod , ako bi samo mogo dodat jos i Albanski Kiss radio pls Evo druĆŸe samo za tebe izaĆĄo je novi update, postavio sam i tvoju traĆŸenu stanicu  uĆŸivaj, Â
CoNnEcT955 Posted January 21, 2019 Posted January 21, 2019 pozdrav, dobar mod svaka cast, ali me cudi da nitko jos nije zatrazio extra FM, osim ako je vec unutar moda i ja ga nisam primjetio? 1
R3Z4N4CHR Posted January 22, 2019 Author Posted January 22, 2019 On 1/21/2019 at 1:49 PM, CoNnEcT955 said: pozdrav, dobar mod svaka cast, ali me cudi da nitko jos nije zatrazio extra Fï»żM, osim ako je vec unutar moda ï»żi ja ga nisam primjetio? Pozdrav, drago mi je da ti se mod sviÄa!  EXTRA FM ima drugaÄiji link od ostalih sliÄno kao Otvoreni i Narodni radio, pa dok nisam naĆĄao odgovarajuÄe linkove nisam ih stavio na listu, tako sada radim i za extra fm, do sada sam naĆĄao 2 linka koja Äesto pucaju pa ih ne ĆŸelim staviti joĆĄ na listu dok ne pronaÄem linkove koji ne pucaju! Nadam se da Äu pronaÄi link koji ne puca pa Äu napraviti update za radio!
CoNnEcT955 Posted January 22, 2019 Posted January 22, 2019 2 hours ago, ReZanacHR said: Pozdrav, drago mi je da ti se mod sviÄa!  EXTRA FM ima drugaÄiji link od ostalih sliÄno kao Otvoreni i Narodni radio, pa dok nisam naĆĄao odgovarajuÄe linkove nisam ih stavio na listu, tako sada radim i za extra fm, do sada sam naĆĄao 2 linka koja Äesto pucaju pa ih ne ĆŸelim staviti joĆĄ na listu dok ne pronaÄem linkove koji ne pucaju! Nadam se da Äu pronaÄi link koji ne puca pa Äu napraviti update za radio! sto se mene osobno tice, uvijek mozes ubaciti taj jedan ili 2 razlicita linka, nema veze sto pucaju, kad tad ces naci linkove koji nepucaju, a do tada nek bude sta bude  a plus uvijek mozes reci da su npr extra fm za sada nestabilni ili u fazi testiranja i da ce se tokom vremena naci rijesenje kad vise nece pucati, na taj nacin ti ljudi nece prigovarati jer si napisao da nisu neke radio stanice usavrsene i da su u fazi usavrsavanja(nesto kao early alpha igre, dokle god neizaÄu iz early alpha, mogu se ocekivati velike promjene) tako nesto i ti napravis, ako zelis naravno  lp i sretno. 1
Guest Posted January 24, 2019 Posted January 24, 2019 Rezanac aj pls popravi Kiss, sad nikako ne radi
R3Z4N4CHR Posted January 24, 2019 Author Posted January 24, 2019 On 1/22/2019 at 9:31 PM, CoNnEcT955 said: sto se mene osobno tice, uvijek mozes ubaciti taj jedan ili 2 razlicita linka, nema veze sto pucaju, kad tad ces naci linkove koji nepucaju, a do tada nek bude sta bude  a plus uvijek mozes reci da su npr extra fm za sada nestabilni ili u fazi testiranja i da ce se tokom vremena naci rijesenje kad vise nece pucati, na taj nacin ti ljudi nece prigovarati jer si napisao da nisu neke radio stanice usavrsene i da su u fazi usavrsavanja(nesto kao early alpha igre, dokle god neizaÄu iz early alpha, mogu se ocekivati velike promjene) tako nesto i ti napravis, ako zelis naravno  lp i sretno.  Hvala na prijedlogu i podrĆĄci!  On 1/24/2019 at 3:56 PM, BlackEagleTMP said: Rezanac aj pls popravi Kiss, sad nikako ne radi   Ipak je greĆĄka bila kod mene uskoro cu izbaciti novi update Â
Guest Posted February 19, 2019 Posted February 19, 2019 @ReZanacHRÂ poslat cu ti ja svoj za Juzni Vetar
R3Z4N4CHR Posted March 26, 2019 Author Posted March 26, 2019 @Mr.Right96 pogledaj na postu skroz n kraju pise preuzimanje i live_streams.sii Samo klini to i skinut ce se Â
Guest Posted August 3, 2019 Posted August 3, 2019 hvala vam na forumu koji ste objasnili kako i sta. citao sam sve ovo sto ste pisali  i uspjelo je Svako dobro ljudiÂ
Handanovic Posted October 24, 2019 Posted October 24, 2019 Pozdrav svima! Pozdrav iz Bugarske i samo Mile Kitic! Ako se mogu pridruĆŸiti vaĆĄoj zajednici, bit Äu vam zahvalan i voziti redovno! 1
LEGITIMNO Posted January 27, 2021 Posted January 27, 2021 zbog cega mi pise netacna sifra ili email kada mi je sve tacno? i nece da mi se uloguje u MP trucker forum hoce a igrica nece ...? 1
R3Z4N4CHR Posted January 27, 2021 Author Posted January 27, 2021 @LEGITIMNO ovo je samo za radio mod. A ako nece zna biti problem u emailu ja nikad nisam.mogao staviti @ tamo gdije se traĆŸi da se unese email pa pogledaj da nije do toga
Recommended Posts