Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
Century!

Autosave in Multiplayer isn't working

Question

Hello. I've started this topic with a very annoying problem: every time I start the game, my profile's statistic turns back to the sixth level and ~120k euros. It doesn't matter how long I've played in the last session before I turn off the game, profile keeps resetting to the sixth level.

 

Is there any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites

14 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

did you use the command g_reset_economy 1 ?

Um, no. When I've seen that autosave isn't working, I changed variable's value to 1 and went back to the game, but it ain't changed nothing, my data was still resetting.

 

p.s.now my g_reset_economy value is zero. Should I change it back to 1?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Um, no. When I've seen that autosave isn't working, I changed variable's value to 1 and went back to the game, but it ain't changed nothing, my data was still resetting.

 

p.s.now my g_reset_economy value is zero. Should I change it back to 1?

 

Yeah try that!

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
 

Yeah try that!

I've just tried to leave that command's value at 1: still the same.

 

It's your local problem not ETS2MP one.

I never said that this is an ETS2MP problem, but how can I afford this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Sorry for a double post.

 

I just changed my profile files, it means that problem is solved. Thank y'all guys for a help.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...