Guest Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Dün oynarken bir kullanıcının çekicisinin önünün basık olduğunu gördüm normal DAFtan daha basık ve lastiklerin gözle görülür bir kısmı yerin içindeydi. Bildiğim kadarıyla izin verilmiyor ama bir forumda okumuştum bir arkadaş böyle bir modu yapmakta olduğunu ama kayıt dosyalarından değiştirerek vs. yapacağından bahsediyordu. Böyle birşey mümkün mü?
Baldemar TR Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Merhabalar @onurornek1225 Multplayer modunu oynamadan önce aşağıdaki konuya göz atmanı öneririm. Bazen bazı modlar ban sebebi sayılabiliyor ve bu sebeplerden ötürü ban yemeni istemem. Benim tavsiyem oyunu orjinal şeklinde oynayıp keyfini çıkartman Saygılarımla Baldemar... Created by @BurakAKSAKAL Thanks
Guest Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Merhaba @onurornek1225 Aslında basık ile ilgili 2 seçenek vardır. Eğer kamyonun basık yaparken oyun'un özünü bozmadan yapar iseniz bunun sorun olmayacağı kanaatindeyim. Diğer seçenek ise,oyunun izin verdiği sistemin dışına çıkmak yani tekerleği yerin dibine sokup yarısı yok ise bu yasak anlamına gelir. Saygılarımla, BigLarge
Guest Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Selam @onurornek1225 Youtube'da gördüğüm bir videoda volvo bazı modifikasyon parçalarıyla bastıralabiliyordu yani tekerlek ve ışıklı demirler değiştirelerek sizin gördüğünüz araç volvo muydu? Eğer oysa herhangi bir mod kullanılmadan araç bastıralabiliyor yani yöntem var.(denemedim)
Guest Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 @onurornek1225 Merhaba Bu konuyla ilgili programlar var ama bence orjinal olarak oynamanı öneririm İyi Forumlar BombZ
Guest Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 31 minutes ago, Nors. said: Selam @onurornek1225 Youtube'da gördüğüm bir videoda volvo bazı modifikasyon parçalarıyla bastıralabiliyordu yani tekerlek ve ışıklı demirler değiştirelerek sizin gördüğünüz araç volvo muydu? Eğer oysa herhangi bir mod kullanılmadan araç bastıralabiliyor yani yöntem var.(denemedim) Çekici DAF XF105di evet onu izlemiştim.
TUNANKA Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Merhaba @onurornek1225; Oyun içerisinde çekiciyi bastırmak mümkün değildir lakin, resmi olmayan programlar ile bu işlemi yapabilirsiniz. Unutmayın; çekinizi ne kadar basarsanız bir o kadar da yola tutuşu ve manevra kabiliyeti zorlaşacaktır. İyi Forumlar. Saygılarımla, EXCLUSIVE OFFICIAL PROFILE
//R8 Power Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 @onurornek1225 Onlar kayıt dosyasından yapıyolar.Bildiğim kadarıyla yasak.Ben hiç riske girmedim.Zaten güzelde gözükmez.İyi forumlar.
ahmetakif3145 Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 Arkadaşlar yasaklığı kesin mi yani tekeri batırmadan basarsak soru olur mu sizce?
Guest Posted November 14, 2017 Posted November 14, 2017 İyi geceler @ahmetakif3145 Sorun olacağını sanmıyorum,tekeri batırmadan yapmanızda pek bir fark olmayacaktır zaten ancak risk almak istemiyorsanız orasını bilemem.
G.Karahan Posted November 15, 2017 Posted November 15, 2017 Basık araç ne kadar tercih edilir, bilemem. Fakat konu tır olduğunda kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kaldı ki realistik olarak %0. Steam: Click
ahmetakif3145 Posted November 16, 2017 Posted November 16, 2017 Bugün bi yerde gördüm adam ban yemiş bence kullanma
Guest Posted November 19, 2017 Posted November 19, 2017 Tadı Kaçmıcak Şekilde Oyunu Bozmadan Yaparsan Ban Yemezsin.Ama Tadını Kaçırarak Yaparsan Hacking'den 1 Ay Ban Yiyebilirsin. İyi Forumlar.
Guest Posted November 20, 2017 Posted November 20, 2017 On 14.11.2017 at 4:22 PM, Nors. said: Selam @onurornek1225 Youtube'da gördüğüm bir videoda volvo bazı modifikasyon parçalarıyla bastıralabiliyordu yani tekerlek ve ışıklı demirler değiştirelerek sizin gördüğünüz araç volvo muydu? Eğer oysa herhangi bir mod kullanılmadan araç bastıralabiliyor yani yöntem var.(denemedim)
ahmetakif3145 Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 @Bigboylineın yaptığı mod ile kesinlikle ban yiyeceğinizi sanmıyorum çünkü kodlarla yapılıyor @onurornek1225
emrebenuzunolan Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Şasi modları var basık çekiciler için fakat aracın sürüşünü çok etkiliyor.
Rythme Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Bahsettiğiniz o tekerlerin bir kısmının yere gömüldüğü basma işlemi hile ile yapılıyor; bildiğiniz elektronik air varmış gibi istediğiniz kadar basabiliyorsunuz. Söylenenlerin aksine yol tutuşunu arttırıyor. Kullanımı ban sebebi ve hile kapsamında olduğu için cezası 30 günden başlıyor. System.out.println("Hello World!");
SeeYou:( Posted November 21, 2017 Posted November 21, 2017 Basık mod diye birşey yok. Tırı ve dorseyi basma dahilinde speedhack,zıplatma,fren vs. gibi şeylerde dahil. Taş kırıIır, tunç erir. Ama TürkIük ebedidir.
Claros Posted November 22, 2017 Posted November 22, 2017 @onurornek1225 Ban yersin kullanma. Belli başlı anlama yöntemleri var kullanıp kullanmadığını , çok rahat bir şekilde anlaşılıyor. Truckersmp.com/rules §2.7 Hacking/Speedhacking/Bug abusing Using artificial tools to change gameplay, using cheat engine in order to bypass the speeding limiter or anything similar. Bans for this rule will be for a duration of 1 month/3 months/permanent depending on the occurrence of the ban. This is regardless of previous other history. " Using artificial tools to change gameplay " "Oynayış hissini/oynayışı değiştirmek için yazılım araçları kullanmak." İster belli olsun, ister olmasın iki türlüde ban sebebidir ve yukarıda İngilizce yazdığı üzere "DURUMA GÖRE 1 ay, 3 ay veya kalıcı ceza".
BlocKing Posted November 28, 2017 Posted November 28, 2017 The required answers were given. /locked and moved to Turkish Archive.
Recommended Posts