Jump to content
Sign in to follow this  
CaptainKostaZ

[GR] Πώς να χρησιμοποιήσετε το Σύστημα αναφοράς + Συχνές ερωτήσεις συστήματος αναφοράς

Recommended Posts

Πώς να χρησιμοποιήσετε το σύστημα αναφοράς

 

1. Μεταβείτε στη διεύθυνση http://truckersmp.com 

nDr7QC95SXWptcIPHsBZqQ.png

 

2. Πατήστε Login και εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασης του TruckersMP. Είναι τα ίδια στοιχεία σύνδεσης με το φόρουμ και το παιχνίδι.

RsPL0081TGukyiKYIFvHog.png

 

3. Μόλις συνδεθείτε, θα επιστρέψετε στην αρχική σελίδα. Σε αυτό το σημείο, κατευθυνθείτε στο "My accounts" και, στη συνέχεια, στο "Reports".

cpqpOMTtSaqmerc5r7o9Rg.png

 

4. Θα πρέπει να σας υποδεχτεί ένα ταμπλό και ένα κουμπί που θα σας επιτρέψει να κάνετε ένα "New report". Πατήστε το κουμπί "New report".

 

 • Μπορείτε να βρείτε πόσες αναφορές έχετε αφήσει στη διάθεσή σας για δημιουργία και το μέγιστο που μπορείτε να δημιουργήσετε εντελώς.
 • Μπορείτε να δείτε τις τρέχουσες αναφορές σας Open, Accepted και Refused.
 • Μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί Νέα αναφορά για να δημιουργήσετε μια νέα αναφορά.

_LDQ1A8XQxWEv2mKsMfFYw.png

 

5. Σε αυτό το σημείο, θα μπορείτε να συμπληρώσετε τις πληροφορίες σχετικά με τον παίκτη που αναφέρετε.

 • Μπορείτε να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε το ID ενός παίκτη του TruckersMP εδώ
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τι συνέβη, τα σχετικά στιγμιότυπα του βίντεο και τους συνδέσμους αποδεικτικών στοιχείων.
 • Λάβετε υπόψη ότι τα στιγμιότυπα δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτά για τις περισσότερες αναφορές, καθώς δεν μπορεί να αποδειχθεί πάντα τι συνέβη. Τα στιγμιότυπα οθόνης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προσβολή / βλασφημία, ψευδώνυμο / ετικέτα και για αναφορές για αυτοκίνητο με τρέιλερ.
 • Κάθε αποδεικτικό στοιχείο που παρέχεται πρέπει να είναι διαθέσιμο για αναθεώρηση για τη διάρκεια της απαγόρευσης που παρέχεται ΣΥΝ 1 μήνα. Οι απαγορεύσεις ενδέχεται να καταργηθούν εάν απομακρυνθούν έγκαιρα τα αποδεικτικά στοιχεία και ενδέχεται να περιοριστεί η πρόσβαση σας στις αναφορές.
 • Σημείωση: Εάν εισαγάγετε αναγνωριστικό μέλους του προσωπικού TruckersMP, θα λάβετε μια προειδοποίηση. Αν εισαγάγετε ένα αναγνωριστικό TruckersMP χαμηλότερο από το 3500, θα λάβετε μια προειδοποίηση για να ελέγξετε διπλά το αναγνωριστικό που εισάγετε.

l-gq2RLMRMaI5f-owIvb_Q.png

R1wNc6IhSL_liW0LyPbvHQ.png

Μπορείτε να βρείτε μερικά παραδείγματα αναφοράς εδώ:

Spoiler

Ελέγξτε ότι το σωστό όνομα χρήστη εμφανίζεται αφού εισάγετε το αναγνωριστικό TruckersMP.
Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει τους κατάλληλους συνδέσμους αποδεικτικών στοιχείων
Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στην επιλογή "Submit report"

47TkR9qGSW6vaw0IShZn9w.png

pSEaqj7vRVqbc0cPIpKA-g.png

 

6. Μετά από αυτό, θα επιστρέψετε στην υποβληθείσα αναφορά σας. Θα πρέπει να μοιάζει με αυτό που ακολουθεί...

 

 • Μπορείτε να βρείτε την κατάσταση της αναφοράς εδώ. Μπορείτε επίσης να δείτε το σχόλιο του διαχειριστή και εάν απορρίφθηκε, γιατί απορρίφθηκε.
 • Δεν θα σας δείξει εάν σας δόθηκε θετική ή αρνητική απάντηση για την αναφορά.
 • Μπορείτε επίσης να βρείτε την κατάσταση των αναφορών σας στο "My account" -> "Reports".

MrWt-slNQWmJuVdc7sCRrw.png

 

Όπως μπορείτε να δείτε εδώ, οι διαθέσιμες αναφορές σας έχουν μειωθεί τώρα κατά μία, για να δείξετε ότι έχετε μία αναφορά ενεργή

hbM2yTcAS_iUYGZZL4h9_A.png

 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις συστήματος αναφοράς

 

Ε: Έκανα μια αναφορά, γιατί δεν έχει ακόμα αντιμετωπιστεί;
Α: Κάποιες φορές το φορτίο μας μπορεί να γίνει υπερβολικά μεγάλο που θα καθυστερήσει το χρόνο απόκρισης. Αλλά μην ανησυχείτε γιατί κάθε αναφορά θα αντιμετωπιστεί, καμία αναφορά δεν θα παραμείνει χωρίς αντιμετώπιση.
 
Ε: Εάν η αναφορά μου απορριφθεί, θα μειωθεί η βαθμολογία μου/πόσες φόρες μπορώ να αναφέρω;
Α: Όχι απαραίτητα. Αυτό που ένας διαχειριστής βαθμολογεί την αναφορά σας εξαρτάται από την ποιότητα της αναφοράς και όχι από το αποτέλεσμα της αναφοράς. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους μπορεί να απορριφθεί μια αναφορά, αλλά εξακολουθούν να δίνονται θετικές απαντήσεις, όπως το άτομο που αναφέρατε να έχει αποκλειστεί ήδη.
 
Ε: Μια προειδοποίηση δείχνει ότι το αναγνωριστικό είναι χαμηλό. Αυτό σημαίνει ότι η αναφορά μου είναι εσφαλμένη;
Α: Όχι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ελέγξετε ξανά ότι δεν εισάγετε το InGame ID, αντί για το αναγνωριστικό TruckersMP.
 
Ε. Μια προειδοποίηση δείχνει ότι κάνω αναφορά σε ένα μέλος του προσωπικού. Αυτό σημαίνει ότι η αναφορά μου είναι εσφαλμένη;
Α: Ναι. Το σύστημα δεν επιτρέπει την αναφορά των μελών του προσωπικού. Εάν διαπιστώσετε ότι κάποιο μέλος του προσωπικού  έκανε κάτι λανθασμένο ή αμφισβητήσιμο, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το feedback με αποδεικτικά στοιχεία.
 
Ε: Γιατί μπορώ να κάνω μόνο 10 αναφορές;
A: Οι διαχειριστές καλούνται να αξιολογήσουν την ποιότητα των αναφορών. Αυτό χρησιμοποιείται για να βοηθήσει να απαλλαγούμε από την πλειοψηφία των άχρηστων αναφορών που έρχονται επί του παρόντος μέσω του συστήματος. Όσο πιο καλές αναφορές υποβάλετε, τόσες περισσότερο θα είστε σε θέση να κάνετε στο μέλλον. Όσο πιο κακές αναφορές υποβάλετε, τόσο λιγότερες θα είστε σε θέση να κάνετε, έως ότου δεν είστε πλέον σε θέση να αναφέρετε πια.
 
Ε: Έχω φτάσει το όριο μου στο σύστημα αναφοράς, τι πρέπει να κάνω;
Α: Πρέπει να περιμένετε να αντιμετωπιστούν ορισμένες από τις αναφορές σας. Μόλις ορισμένες από τις αναφορές σας αποκτήσουν θετικά σημεία από έναν διαχειριστή, θα έχετε υψηλότερο όριο αναφοράς.
 
Ε: Έχω απαγορευτεί από τη χρήση του συστήματος αναφοράς, Τι να κάνω τώρα;
A: Ανακαλύψτε εδώ πώς μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Ανώτερο προσωπικό εδώ
 
Ε:. Η αναφορά μου έχει αντιμετωπιστεί τώρα. Μπορώ να αφαιρέσω τα στοιχεία από τους λογαριασμούς των κοινωνικών μέσων μου;
Α: Όχι. Τα αποδεικτικά στοιχεία πρέπει να είναι διαθέσιμα για τη διάρκεια της απαγόρευσης ΣΥΝ 1 μήνα. Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι ο αποκλεισμένος χρήστης μπορεί να κάνει έφεση σωστά στην απαγόρευσή του. Λάβετε υπόψη ότι η κατάργηση των αποδείξεων νωρίς θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάργηση των δικαιωμάτων αναφοράς σας.
 

 


 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
 • Create New...