Karek556 Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 Nazwa Sugestii: : Dodanie drugiego dystrybutora z paliwem na stacjach benzynowych Opis Sugestii : Gdy jest duży ruch, lub są jakies większe konwoje i tankują, długo się w tedy czeka aż pierwszy zatankuję. Gdyby dodano drugi dystrybutor, usprawniło by to korki na stacjach oraz było by tak bardziej realnie Przykładowe obrazki : Każdy chyba wie. Nie potrzeba. Dlaczego twoja sugestia a nie inna? : Aby usprawnić ruch na stacjach benzynowych na mp.
mati216PL Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 Sugestia dla SCS Software nie dla MP. edgelogistic.pl
Karek556 Posted April 23, 2017 Author Report Posted April 23, 2017 2 minutes ago, mati216PL said: Sugestia dla SCS Software nie dla MP. Multiplayer mogło by zrobić moda na to.
[RT] Aro34 Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 No są dwa miejsca do tankowania na niektórych częściach mapy Np we Francji są lub Skandynawii
WooQash Posted April 23, 2017 Report Posted April 23, 2017 Multiplayer nie ingeruje w mapę, pomysł tylko i wyłącznie do SCS'u.
[RT] Aro34 Posted April 30, 2017 Report Posted April 30, 2017 A co powiecie na tyle miejsc do tankowania i takie Stacje jak by SCS zrobiło Spoiler
elot360PL Posted April 30, 2017 Report Posted April 30, 2017 My nic nie powiemy, pytaj się SCSu czy zrobią, my na to nie mamy wpływu (Poza tym w realnym świecie ciężarówki też tankują przy każdym dystrybutorze czy mają dla siebie osobny? Tak na logikę).
[RT] Aro34 Posted April 30, 2017 Report Posted April 30, 2017 Jezu chodziło mi o to że jak by było takie stacjo to o wiele lepiej by się jeździło i nie było by tylu kolejek
elot360PL Posted April 30, 2017 Report Posted April 30, 2017 Dokonałem pewnych obliczeń. Biorąc pod uwagę że dla podstawowej mapy + DLC Going East! liczba stacji wynosi 301 (415 miejsc do tankowania) to przy zapełnionym naszym największym serwerze jednocześnie jakieś 12% graczy może tankować. Jeśli liczyć wszystkie obecne DLC mapowe to już 20% graczy może jednocześnie tankować korzystając ze wszystkich stacji dostępnych w grze (476 stacji, 727 miejsc do tankowania). Kolejka w moim mniemaniu może już być przy minimum oczekujących 2 osobach, czyli jednocześnie może się tankować 727 osób oraz 1454 stać za tymi w kolejce do tankowania. Daje to 62% osób które stoją w miejscu i nic nie robią. Suma sumarum, stacji mamy całkiem sporo, a moc przerobowa jakieś 1/4 z nich W rzeczywistości ciężko by było żeby jednocześnie aż tyle osób zaczęło tankować, jeszcze dwa razy tyle stało i czekało. Biorąc jeszcze pod uwagę rozmiary mapy i to że większość osób jeździ po drodze C-D, ewentualnie po Holandii, kiedy kilka krajów świeci pustkami (Kilkanaście, kilkadziesiąt osób na kraj to niewiele, aktualnie jak piszę tą wiadomość na Węgrzech masz 23 osób przy 18 miejscach do tankowania). No chyba że jeździsz wciąż po najbardziej zatłoczonych terenach na całej mapie to się nie dziwie że twoja opinia jest taka a nie inna. Osobiście jeżdżę po terenach wyludnionych i gdzie spotyka się dostateczną ilość osób na 5-10 minut, praktycznie zawsze jeśli muszę przez kogoś poczekać na swoją kolej to jest to moja osoba towarzysząca. Jeśli narzekasz na kolejki na stacjach to po prostu zacznij jeździć gdzie indziej. Dodam tylko że moje obliczenia opierały się o prefaby, z racji tego że duże stacje które są często spotykane na terenach DLC Going East mają dwie stacje na jednym prefabie, jest to liczone jako jedna stacja z dwoma miejscami do tankowania.
Sławek.33. Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Dodane powinny być w Polsce i Niemczech i nie było by problemu
Bochen Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 4 hours ago, [Q-LOG].Slawek.31 said: Dodane powinny być w Polsce i Niemczech i nie było by problemu W Polsce i Niemczech nie ma takiego ruchu by wprowadzić dwa dystrybutory raczej
Sławek.33. Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Skoro dodają w Franci w Scandynawi też spotkałem juz po 2 dystrybutory
Sławek.33. Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Jestem sorki ale dawno nie jeżdziłem na mp na Scandynawie Wiec nie miałem kiedy zobaczyć kolego bez obrazy Pozdro
Bart1607 Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 Na nie. Zespół TruckersMP nie może ingerować w mapę. Napisz ten pomysł na forum SCS. Szerokości! Nick na steam: KociarzGamer Profil World of Trucks: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=1875342 DLC: Going East, Mettalic Paint Jobs, Rocket League Pro Nick w ETS 2: KociarzGamer
WiciuNL Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 Może się kiedyś doczekamy po 2 dystrybutory w krajach których nie ma. Czas pokaże.
Bochen Posted May 11, 2017 Report Posted May 11, 2017 6 hours ago, [BA] Wiciu [PL/NL] said: Może się kiedyś doczekamy po 2 dystrybutory w krajach których nie ma. Czas pokaże. Na razie wszystko kręci się wokół naczep ponad gabarytowych i tej nowej scanii kolego. A temat stacji benzynowych jest pewnie na samym końcu listy rzeczy do zrobienia
SlimShady! Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 Czy ta sugestia dotyczy pojawienia się nowej Scanii? Nie, więc po co wypowiadacie się w tym temacie? Posty, które nic nie wnoszą do sugestii powinny być kasowane. Tematy wałkowane tysiące razy. MP nigdy nie będzie dodawał, zmieniał, usuwał z mapy! Takie sugestie tylko i wyłącznie kierujcie do studia SCS. Następnym razem warto pomyśleć, że twórcy MP mogą udoskonalać tylko swój projekt, a nie grę, od tego jest SCS.
Bandero Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 @Barti93 & @[BA] Wiciu [PL/NL] & @Bochen Jeszcze raz zobaczę gdzieś na forum że odbiegacie od tematu, i spamujecie sobie tylko po to aby nabić posty, to pójdą ostrzeżenia. Zbędne posty zostały usunięte. 1
[ Naimad ] Posted May 26, 2017 Report Posted May 26, 2017 Nie ma aż takiego ruchu i korków do stacji żeby była potrzeba postawienia drugiego dystrybutora.
BAKERPK [PL] [ENG] Posted July 3, 2017 Report Posted July 3, 2017 Suggestia dla developerów gry nie multiplayera. Odrzucone.
Recommended Posts