[C-S] Pandzisz NL Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Witam niedawno zrobiłem formata windowsa przed formatem nie miałem żadnego problemu z multi Teraz gdy chce sobie pograć odpalam gierkę i przy wszelkich teleportach na serwis/port/garaż gra zawiesza się i jedynym sposobem jest zresetowanie komputera NA SINGLU nie mam tego problemu. Proszę o pomoc.
0 RaneMoro Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Wyłącz synchronizację ze Steam Cloud.
0 Majster Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Niedawno pomagałem także jednemu graczowi z tym samym problemem. Przeinstaluj steama, ets oraz klienta truckersmp i zrób nowy profil i to podziała
0 [C-S] Pandzisz NL Posted August 17, 2016 Author Report Posted August 17, 2016 dzięki wyłączyłem synchronizacje steam cloud i działa problem rozwiązany
0 KOZIK_ Posted August 17, 2016 Report Posted August 17, 2016 Problem rozwiązany. najlepsza odpowiedź oznaczona. Zamykam i przenoszę do rozwiązanych.
Question
[C-S] Pandzisz NL
Witam niedawno zrobiłem formata windowsa przed formatem nie miałem żadnego problemu z multi
Teraz gdy chce sobie pograć odpalam gierkę i przy wszelkich teleportach na serwis/port/garaż gra zawiesza się
i jedynym sposobem jest zresetowanie komputera
NA SINGLU nie mam tego problemu.
Proszę o pomoc.
4 answers to this question
Recommended Posts