Piniek[PL] Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Nazwa Sugestii: Możliwość włączania "TAB" przy raporcie Zlecenie Wykonane Opis Sugestii: Zrobienie możliwości włączenie "TAB" przy raporcie Zlecenie Wykonane. Przykładowe obrazki: Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Dla tego, gdyż niektóre Firmy wymagają Screen'a z wynikiem Zlecenia, i przy tym trzeba również włączyć "TAB", aby udowodnić, że zlecenie zostało wykonane na #EU1, ale teraz tutaj jest problem, czasami po przejechaniu 2000 km, zapominamy wcisnąć "TAB", a gdy zlecenie już się wyświetli, nie jesteśmy wstanie już tego zrobić.
Freddyk Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Ja osobiście zawsze podczas jazdy mam włączony, ( wtedy można czasem to użyć jak lusterka ) więc raczej mi przeszkadza ten tab gdy mapę chcę przesunąć i tutaj też było by super możliwość wyłączenia/ włączenia tab-a. Jestem za. 2 Never give up. Hard work always pays off.
pompka500 Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 czasami po przejechaniu 2000 km, zapominamy wcisnąć "TAB", a gdy zlecenie już się wyświetli, nie jesteśmy wstanie już tego zrobić. Jesteśmy, wtedy po oddaniu i naciśnięciu kontynuuj masz z pomocą quick save/auto save - max 5 min wstecz w przypadku tego drugiego czyli kilkadziesiąt km. Nie jestem anie przeciw, ani za.
mati121277 Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 jestem za. było by bardzo przydatne ci co zapominają to im zlecenie nie przepada
Grzesiek2402 Posted December 30, 2015 Report Posted December 30, 2015 Co to za najazd propozycji odnośnie TABa? To ja chce TAB w menu Jestem za Skoro dla VSek to im pomogę
Spajkini Posted January 3, 2016 Report Posted January 3, 2016 Jesteśmy, wtedy po oddaniu i naciśnięciu kontynuuj masz z pomocą quick save/auto save - max 5 min wstecz w przypadku tego drugiego czyli kilkadziesiąt km. Nie jestem anie przeciw, ani za. Nie uważasz, że to nieco uciążliwe, a taka rzecz nikomu nie przeszkodzi a wręcz pomoże i ułatwi życie? Bardzo dobra propozycja, sam byłem czasami ofiarom TABA
GoroV88 Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 (...) przeszkadza ten tab gdy mapę chcę przesunąć (...) O to to właśnie! Dodatkowo przeszkadza w warsztacie podczas przeglądania części. Jestem za a nawet za!
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Jestem zdecydowanie na tak, w kilku przypadkach co koledzy opisują powyżej. It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
GoroV88 Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Jeszcze jedno mi się przypomniało. Tryb fotograficzny moi mili. Chcecie szybko uchwycić jakiś ekstra moment, tryb fotograficzny, pstryk... i w rogu piękny tab. No to trzeba wyjść aż do trybu jazdy, wyłączyć, wejść z powrotem do fotograficznego i okazuje się, że już jest po ptokach.
rafIK [PL] Posted January 4, 2016 Report Posted January 4, 2016 Jestem za. Jadę sobie np. 2000km parkuje naczepę, wciskam T i nagle patrze a tam TABa nie ma i 2000km poszło....
Revesovic Posted January 5, 2016 Report Posted January 5, 2016 Również za, niewątpliwie by się to na serwerze przydało.
Lajtek Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Ale taki TAB można włączyć przed oddaniem ładunku. Włączasz TAB i klikasz T oddajesz zlecenie, robisz zdjęcie, w menu masz dalej tab, bierzesz ładunek i tab zamykasz, więc moim zdaniem nie jest to tak potrzebne bo to można obejść(jak tak to można nazwać).
Grzesiek2402 Posted January 6, 2016 Report Posted January 6, 2016 Ale taki TAB można włączyć przed oddaniem ładunku. Włączasz TAB i klikasz T oddajesz zlecenie, robisz zdjęcie, w menu masz dalej tab, bierzesz ładunek i tab zamykasz, więc moim zdaniem nie jest to tak potrzebne bo to można obejść(jak tak to można nazwać). Zrozum że nie raz nie dwa ktoś o tym zapomni... Włączysz 9 razy zapomnisz raz a tam kursik 2k km, powiesić by się można
HubertHubioLKW Posted January 7, 2016 Report Posted January 7, 2016 Również jestem za . Bardzo przydatna opcja bo nieraz zapominam włączyć TAB przed odczepieniem naczepy .
Malteno#Poland Posted January 21, 2016 Report Posted January 21, 2016 Oczywiście jestem na tak, wiele VS-ek wymaga, żeby na podsumowaniu był włączony TAB, a niestety większość zapomina ^^
M@ster_PL Posted January 25, 2016 Report Posted January 25, 2016 Jestem jak najbardziej na tak był by to dobry pomysł ale myślę że może to spokojnie poczekać ponieważ da się to w inny sposób zastąpić m.in. wciskać przed zrobieniem ss i pamiętać później to wejdzie w nawyk a zawsze można się wczytać 5 min wcześniej i nie zrobi to wielkiej różnicy tym bardziej jeżeli komuś zależy
BAKERPK [PL] [ENG] Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 Przydatne Przenoszę do zrobienia.
Recommended Posts