Snake [PL] Posted November 2, 2015 Report Posted November 2, 2015 Witam,Są tutaj osoby, które grają w symulatory podobne jak ETS?Zależałoby mi na wspólnej grze (czyt. multiplayer).Nie chodzi mi o SPINTIRES. Posiadam owy tytuł jednak troszkę go nie ogarniam i wydaje się on nudny.Więc tak. Niech posiada:- Multiplayer- Otwarty Świat Pozdrowionka.
Grzesiek2402 Posted November 4, 2015 Report Posted November 4, 2015 Farming Simulator 2015, World Of Tanks, World of Warship
Lajtek Posted November 5, 2015 Report Posted November 5, 2015 Farming Simulator 2015, Farming Simulator 2013, World of Tanks, World of Warship
Snake [PL] Posted November 6, 2015 Author Report Posted November 6, 2015 Chodzi mi o symulatory jak ETS2. W ETS nie da się zamontować działa większego kalibru
KRAZ [PL] Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 SpinTires nudny? to widać że kompletnie nie grałeś na trybie symulacyjnym jak samemu trzeba sobie drzewo załadować, modlić się o to by starczyło paliwa, i liczyć na nieutopienie ciężarówki, kiedyś z kolegami grałem to dwie godziny się męczyliśmy ciężkim holownikiem który spalał miliony litrów ropy żeby przeciągnąć się na rozładunek, dwie cysterny na zmianę cały czas jeździły a i tak było ciężko więc na nudę nie ma co liczyć. 2 Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER
Snake [PL] Posted November 6, 2015 Author Report Posted November 6, 2015 SpinTires nudny? to widać że kompletnie nie grałeś na trybie symulacyjnym jak samemu trzeba sobie drzewo załadować, modlić się o to by starczyło paliwa, i liczyć na nieutopienie ciężarówki, kiedyś z kolegami grałem to dwie godziny się męczyliśmy ciężkim holownikiem który spalał miliony litrów ropy żeby przeciągnąć się na rozładunek, dwie cysterny na zmianę cały czas jeździły a i tak było ciężko więc na nudę nie ma co liczyć. No jakoś mnie nie urzekł, ponieważ nic nie jest wyjaśnione co i jak. Każą jechać do celu i tyle. Na pewno? Dobra, nie mowa tutaj o modach
KRAZ [PL] Posted November 6, 2015 Report Posted November 6, 2015 Czytać się nie chcę to nie wiadomo o co chodzi W ETS też jedziesz do celu i tyle, w FS13/15 też nie wiadomo o co chodzi póki do tablicy nie podejdziesz,w World of Warships też na początku nie wiadomo to samo dotyczy World of Tanks dopóki nie dodali samouczka. 1 Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER
Grzesiek2402 Posted November 8, 2015 Report Posted November 8, 2015 Co jak co, grałem z kumplami w Spintires i zero marudzenia o nudzie, tu się ktoś zakopał, tu ktoś leżał na boku, a tu w baku sucho... Gra powala, ale jest grą dla osób które mają stalowe nerwy
perespol Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Co jak co, grałem z kumplami w Spintires i zero marudzenia o nudzie, tu się ktoś zakopał, tu ktoś leżał na boku, a tu w baku sucho... Gra powala, ale jest grą dla osób które mają stalowe nerwy zgadzam się z nim
Zdobywca Zdobyczy. Posted November 14, 2015 Report Posted November 14, 2015 Jesli chodzi o inne symulatory to serdecznie preferuję symulator rosyjsko - tureckiego sporu militarnego na terenie bagdadu , RFN , jak i Iraku nosi tytuł Counter Strike Global Offensive.Ocena 15/10 w skali rasistowskiej 2015. ETS2, ATS, MUSIC RACER.
grove Posted November 15, 2015 Report Posted November 15, 2015 Farming Simulator 15, War Thunder, ETS 2, FSX
Miko [PL] Posted November 16, 2015 Report Posted November 16, 2015 Farming Simulator 15, Spintires, OMSI 2 i Car mechanic simulator 2015
swd_danurb25 [PL/ENG] Posted November 21, 2015 Report Posted November 21, 2015 Silent Hunter III+GWXIII, IV It's supposed to be hard.. the hard is what makes it great. Take what you can… Give nothin' back!
WooQash Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts